Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug17

Tippmix 33/1 – a Spurs már nagy falat lesz

 Tippmix-tippek 1 hozzászólás

A Tottenham Bernben is esélyesebb a Young Boysnál

A Tottenham Bernben is esélyesebb a Young Boysnál

A Young Boys hatalmas, talán a forduló legnagyobb meglepetését okozva kiütötte a Bajnokok Ligája-selejtezőjéből a jóval többre taksált Fenerbahcét, ám sok szerencséje nem volt a sorsolással, mert az angol bajnokság negyedikével, az azóta tovább izmosodó Tottenhammel került szembe.

A helvét ezüstérmesnek nem jósoltunk túl hosszú időt a legjobbak között, mert azzal a Fenerbahcéval került szembe a selejtezők során, mely anyagilag, szakmailag és úgy egyáltalán lényegesen erősebb, előrébb jár. Ráadásul a törökön ikszeltek Bernben, két gólt lőve, ergo otthon sima ügyük lett volna. Nem lett, a Young Boys kiharcolta a továbbjutást, nyert az isztambuli katlanban. Mondjuk a bajnokság elejét fel is adták emiatt, borzasztóan szerepelnek egyelőre. A hétvégén otthon kaptak ki a ritka gyenge Neuchateltől. De lehet, anyagilag megéri. Viszont BL-csoportkör nem nagyon lesz ebből, mert a Tottenham nem teszi meg azt a szívességet, hogy lenézi a sárga-feketéket.

A Spurs egy remivel nyitotta a PL-t, az agyonerősített Manchester City vitt el egy pontot a White Hart Lane-ről, úgy, hogy a londoniak szinte egykapuztak. A svájciak nem hiszem, hogy megússzák, hacsak a kapusuk nem fog ki olyan napot, mint Joe Hart. Aligha lesz így. A Tottenham már az előző idényben is módfelett jól és eredményesen futballozott, és Harry Redknapp minden erejével azon volt, hogy együtt tartsa a keretet. Sikerült neki. Ez a gárda érett és roppant egységes, nem kellett új gárdát építeni a nyáron. Minden esélye megvan, hogy nyerjen Svájcban.

A másik svájci együttes, a bajnok Basel nem kérdés, hogy lenyomja a Tiraspolt, a Dinamo-Ajax meccs viszont háromesélyes. A hollandok 4-2-re nyertek a hétvégén és még azt is megtehették, hogy például a nem teljesen egészséges Suárezt pihentessék. A helyén játszó új fiú, El Hamdaoui viszont két meccsen két gólt vállalt.

108 Young Boys – Tottenham

V – tippmix: 1,66

Labdarúgás – BL-selejtező, 4. forduló, 1. mérk.
fogadási határidő: kedd, 20.30

114 Dinamo Kijev – Ajax

D – tippmix: 3,30

Labdarúgás – BL-selejtező, 4. forduló, 1. mérk.
fogadási határidő: kedd, 20.30

173 Basel – Sheriff Tiraspol

H – tippmix: 1,35

Labdarúgás – BL-selejtező, 4. forduló, 1. mérk.
fogadási határidő: szerda, 20.30Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!