Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug24

Tippmix 34/1 – Az Udinese nagy esélye

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Walcott hazai gólja lehet, hogy kevés lesz a továbbjutáshoz

Walcott hazai gólja lehet, hogy kevés lesz a továbbjutáshoz

Még öt hely kiadó a Bajnokok Ligája főtábláján, ebből két együttes, a Plzen és a Lyon fél lábbal már ott toporog a  legjobbak között, a másik három párban kőkemény harc lesz. Az Arsenal eddig még sosem állt meg a selejtezőben, ám Udinében bajba kerülhet.

Az első meccsen látott Arsenal és az első meccsen látott Udinese koránt sincs olyan távol egymástól, mint ahogy az előzetes esélylatolgatás alapján gondoltuk. Az “ágyúsok” ugyan győztek 1-0-ra, de az olaszok partiban voltak, megvoltak a helyzeteik már az Emirates-ben is. A Stadio Friuliban pedig hagyományosan sokkal hatékonyabb a fekete-fehér gárda. A bajnokságban 11-4-4-es otthoni mutatóval zártak, a Fàbregas után Nasrit is elveszítő Arsenal is falhoz lesz szorítva. Azért a Walcott, Van Persie, Gervinho támadórészleg elég jó a kontrákban.

A Benfica már Enchedében is könnyedén nyerhetett volna, persze a 2-2-es remivel is bőven jó eredményt ért el. Lisszabonban meglesz a győzelem is. A Viktoria nem kis meglepetésre 3-1-re lenyomta a Köbenhavnt a dán fővárosban, Plzenben aligha engedi ki a kezéből a továbbjutást. Az FCK jön előre, a villámgyors csehek pedig apró kontragólokkal válaszolnak erre.

192 Udinese – Arsenal

H – tippmix: 2,20

Labdarúgás – Bajnokok Ligája-selejtező, 4. forduló, visszavágó (1.m.: 0-1)
fogadási határidő: szerda, 20:30

171 Benfica – Twente

H – tippmix: 1,45

Labdarúgás – Bajnokok Ligája-selejtező, 4. forduló, visszavágó (1.m.: 2-2)
fogadási határidő: szerda, 20:30

178 Viktoria Plzen – FC Köbenhavn

H – tippmix: 2,20

Labdarúgás – Bajnokok Ligája-selejtező, 4. forduló, visszavágó (1.m.: 3-1)
fogadási határidő: szerda, 20:30
Szólj hozzá Te is!