Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug23

Tippmix 34/1 – lazsáltak vagy formán kívül vannak?

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Kanoute rápihent a BL-meccsre

Kanoute rápihent a BL-meccsre

A kérdés a Sevilla csapatára vonatkozik, amely hatalmas pofonba szaladt bele Barcelonában, a Camp Nou-ban, de a Bajnokok Ligájában is kiesésre áll az alacsonyabban jegyzett Bragával szemben. Kedden kiderül, hogy a katalóniai csapásnak volt-e köze a portugálok elleni visszavágóhoz.

Nyilván fontosabb, sokkal előbbre való a Bajnokok Ligájába jutás, mint egy közönséges hazai Szuperkupa, nem csoda, hogy nem volt túl feszes a Sevilla Barcelonában. Csakhogy a 4-0-ás alázás mély nyomokat hagyhat az andalúz agyakban, így hiába lesz pihentebb néhány játékos, vissza is üthet a lazsálás. Ha egyáltalán tartalékoltak. Mert az sincs kizárva, hogy a Camp Nou-ban a labdát nyomozó Sevilla jelenleg ennyire képes, egész egyszerűen formán kívül van.
Egyébiránt még csak komoly rotálásról sem beszélhetünk, bár a tengely nem játszott: Renato, Zokora, Luís Fabiano és Kanoute kezdő lesz a Sporting Braga ellen, márpedig ők határozzák meg a piros-fehérek játékát. Portugáliában Matheus góljával nyertek a hazaiak, ami, ha azt nézzük, nem akkora meglepetés, elvégre a Celtic is kapott egy hármast az Estádio Municipal de Bragában és a bajnokságban is bizonyították már a bragaiak, hogy otthon ritka hatékonyak: 14-1-0-ás mérleggel zárták a bajnokságot, a 15 meccsen mindössze 6 gólt kaptak. Idegenben viszont sebezhető az együttes és mivel a Sevilla is a saját pályáján érzi jobban a focit, hazai győzelemmel érdemes számolni. De nekünk az nem elég és Palopéknak sem, mert egygólos hátrányban vannak. Vagyis minimum két góllal kellene győzniük és úgy vélem, otthon képesek is erre.

084 (0-1) Sevilla – Sporting Braga

H – tippmix: 1,91

Labdarúgás – BL-selejtező, 4. forduló, visszavágó (1. mérk.: 0-1)
fogadási határidő: kedd, 20.30

097 Anderlecht – Partizan Beograd

H – tippmix: 1,56

Labdarúgás – BL-selejtező, 4. forduló, visszavágó (1. mérk.: 2-2)
fogadási határidő: kedd, 20.30

058 Shamrock Rovers – UC Dublin

H – tippmix: 1,39

Labdarúgás – ír bajnokság
fogadási határidő: hétfő, 20.45
Szólj hozzá Te is!