Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug31

Tippmix 35/1 – Pinyő az Üllői úton

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Pintér ismét ellenfélként tér vissza az Albert Stadionba

Pintér ismét ellenfélként tér vissza az Albert Stadionba

Bajnok és Kupagyőztes lett a Ferencvárossal Pintér Attila, de mennie kellett, mert finoman szólva sem ápolt jó viszonyt a játékosaival. Azóta a Sopronnal és a Vasassal is játszott már a IX. kerületiek ellen, most épp a Győrrel fog ellátogatni az Üllői útra.

A Győr kissé beragadt a bajnoki rajtnál, ami nyilván elsősorban az Európa-liga-szereplés miatt lehetett. Csakhogy időközben Pintér Attila magyartalanított együttese simán kizúgott a Dinamo Zagreb ellen a kisebbik nemzetközi sorozatból, így most már minden idegszálukkal a bajnokságra fókuszálhatnak. Ideje is lesz, mert az 1-2-1-es mérleg és a három rúgott gól igen harmatos eddig. Az újpesti pontszerzés és a Siófok elleni győzelem jó rajtnak tűnt – bár a balatoniak ellen kettős emberelőny kellett az 1-0-ás diadalhoz -, utána azonban Tokodyék kikaptak a Vasastól, majd otthon remiztek az MTK-val.
Idegenben tehát még nyeretlen a Győr, de nem annyira meglepő ez, tavasszal sem nagyon tudott nyerni Pintér együttese, az előző hét vendégfellépésén egyszer szerzett három pontot. Igaz, vereségből is csak egy volt, ráadásul nemigen kapnak gólt a zöld-fehérek: az elmúlt tíz idegenbeli bajnokijából hatszor érintetlen maradt Sztevanovics kapuja. Mivel az idei Fradi sem arról híres, hogy rendre megszórja ellenfeleit, ne várjunk gólzáport. Én speciel győztest sem várok. Bár a fővárosiak védelme meglehetősen foghíjas lesz, Rodenbücher kiállítás miatt el van tiltva, Dragóner és Tutoric pedig sérült. A szerb játékára viszont van esély, ebben az esetben a Csizmadia-Tutoric belső védő duó lép pályára.

A héten igazolt két argentint a Ferencváros, ám Veron és Morales játékára minimális csak a sansz, a korábban igazolt Miljkovic sem mutatkozott még be. Pedig elkélne egy épkézláb támadó a zöldeknél, sem Heinz, sem Rósa, sem pedig Schembri nem vérbeli csatár.
Egy hajtós, kemény 0-0-ára tippelek.

197 Ferencváros – Győri ETO

D – tippmix: 3,05

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: szerda, 18.45

198 Zalaegerszeg – Pápa

H – tippmix: 1,55

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: szerda, 18.45
minimum 5-ös kötésben fogadható
Szólj hozzá Te is!