Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug30

Tippmix 35/2. hét – Kiváló pozícióban a Vidi

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Két meccs, két döntetlen, egy továbbjutó. A csütörtöki Európa-liga-kínálatból választottam a Videoton és a Newcastle összecsapását. Előbbi háromesély, utóbbi fix. A fehérváriak jó pozícióból várhatják a visszavágót. Irány a csoportkör!

A Videotont sokan féltettük a török kirándulástól, nem véletlenül. A Trabzonspor kiváló csapat, a török drukkerek pedig elképesztő, már-már ijesztő hangulatot csinálnak. De Paulo Sousa együttese kizárta a külső tényezőket és lezárta a területeket. Mesterien. A Trabzonnal alig akadt gólhelyzete, annyira jól bekkelt a Vidi. Sőt, a meccs végén a villámlétű spanyol szélső, Walter Lee lábában volt a győztes gól. Sajnos ott is maradt. Amennyiben a fehérvári visszavágón is képes lesz 90 percig koncentrálni a Videoton, ismét nullán tarthatja a török brigádot. Borzasztó nehéz lesz, a Trabzonspor a harmadik legjobb török csapat, olyan kiválóságokkal, mint Halil Altintop, Didier Zokora, Souleymane Bamba vagy Marek Sapara. Ám a Vidiben is akadnak rutinos játékosok, Marco Caneira például nagyszerűen fogja össze a védelmet, de Filipe Oliveira is egyre jobban játszik. Elől pedig Nikolics Nemanja és Torghelle Sándor bármikor jó lehet egy gólra.
Én úgy érzem, a Sóstói Stadionban sem lesz találat a renden játékidőben. Hosszabbítás, majd esetleg tizenegyesek. De nálam ez D.

233 Videoton – Trabzonspor

D – tippmix: 3,10

Labdarúgás – Európa-liga-selejtező, visszavágó (1.m.: 0-0)
fogadási határidő: csütörtök, 20:15

235 Newcastle United – Atromitosz Periszteri

H – tippmix: 1,30

Labdarúgás – Európa-liga-selejtező, visszavágó (1.m.: 1-1)
fogadási határidő: csütörtök, 20:15
Szólj hozzá Te is!