Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept02

Tippmix 35/2 – Matthäus vs. Capello

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Anglia fontos lépést tehet az Eb felé

Anglia fontos lépést tehet az Eb felé

Korszakos zsenik csapnak össze Bulgáriában, igaz nem a pályán és másban voltak zsenik. Lothar Matthäus a maga idejében a földkerekség legjobb labdarúgóinak egyike volt, Fabio Capello meg a világ egyik legsikeresebb trénere. Most mindketten a kispadon ülnek és ebben egyértelműen az olasz a jobb. És a csapata is erősebb.

Öt forduló után az már eldőlni látszik az Európa-bajnoki selejtező G jelű csoportjában, hogy az első és második hely elkelt. Anglia és Montenegró tizenegy pontot szerzett, Svájc és Bulgária csak ötöt. Mivel már csak három meccset játszanak az érintettek, váratlan lenne, ha megváltozna a sorrend. Jól lehet, Montenegró sorsolása nem könnyű, ha viszont nyer Cardiffban, biztos a második hely. Legrosszabb esetben. Úgy vélem, inkább most döntetnének erről, mint az angolok vagy a svájciak elleni összecsapáson.

Anglia még veretlen és ha berántja a bolgárok elleni párharcot, az utolsó körben Montenegróban csoportdöntőt vívhat, talán pontelőnnyel. Ehhez tehát kellene mindhárom pont Szófiában, amire minden esély meg is van. Matthäus legényei eddig csak egyszer győztek, de akkor se otthon. Saját szurkolóik előtt még gólt sem lőttek, nem lehet nagy futball láz az országban. Június elején viszont értékes döntetlent értek el Montenegróban.
Rooneyék mindkét idegenben rendezett selejtezőn győztek, gyors játékosaiknak, Walcottnak, Youngnak, Downingnak fekszik a kontra, Rooney és Bent pedig kíméletlen elől.
Egy éve 4-0-ra győztek a britek, ekkora különbség most nem lesz, de most is ők örülhetnek majd.

Bulgária: Mihajlov – Bandalovszki, Bodurov, I. Ivanov, Zanev – Sz. Petrov – Georgiev, Marquinhos, Manolev, M. Petrov – I. Popov
Anglia: Hart – Richards, Terry, Lescott, A. Cole – Lampard, Parker – Walcott, Rooney, A. Young – D. Bent

114 Bulgária – Anglia

V – tippmix: 1,50

Labdarúgás – Eb-selejtező
fogadási határidő: péntek, 20:00

119 Írország – Szlovákia

H – tippmix: 1,88

Labdarúgás – Eb-selejtező
fogadási határidő: péntek, 20:30

124 Wales – Montenegró

V – tippmix: 2,25

Labdarúgás – Eb-selejtező
fogadási határidő: péntek, 20:30
Szólj hozzá Te is!