Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept08

Tippmix 36/2 – Kaposvárott ér véget a makulátlanság!?

 Tippmix-tippek 1 hozzászólás

lezárulhat a Győr győzelmi szériája

lezárulhat a Győr győzelmi szériája

A Debrecen és a Győr hét forduló után még tudott hibázni, a két vidéki fellegvár fej-fej mellett haladva, huszonegy ponttal a zsebben áll a tabella élén. A hétvégén ez változhat. A Győr ugyanis ahhoz a Kaposvárhoz látogat, mely még veretlen a Rákóczi Stadionban.

Rangadónak ugyan nem mondhatjuk a két zöld-fehér brigád párharcát, azonban veretlen ütköznek, ez tény – a Győr minden meccsét megnyerte eddig, a Kaposvár pedig saját pályáján nem talált még legyőzőre. Négy kör után azért ez nem lenne akkora durranás, csakhogy Pericsék játszották már a (akkor még jó formában lévő) Fradival, a Videotonnal, az Újpesttel és a Pakssal. Az elmúlt bajnokság dobogósai tehát nem tudtak három ponttal távozni Somogyból, hiába 100%-os tehát az ETO, nehéz dolga lesz.
Csertői együttese Kispesten, Siófokon és Pakson nyert egy góllal, ebbe a sorba simán beilleszthető a Kaposvár is, de az az érzésem, hogy az a bizonyos egyszer minden sorozat megszakad-elmélet most következik be. És ahol ki tud kapni a bajnoki címvédő is… Sőt a tavalyi szezonban az ETO is szenvedett vereséget Kaposváron, a 15. fordulóban 3-0-ra kapott ki.

A Kecskemét Lencse és Urbán személyében két játékossal is pótolta a távozó Tökölit. A játszó, támadó focit erőltető KTE legutóbb 3-1-re verte a Honvédot, hét forduló alatt 15 gólt lőtt. A Vasas négy vendégmeccsén 13 gólt kapott. A Vidi meg csak idegenben impotens, otthon rendre hozza a meccseit. Nem lesz ez másképp az idegenben négy meccséből háromszor gólképtelen maradó Hali ellen sem.

147 Kaposvári Rákóczi – Győri ETO

D – tippmix: 3,10

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: szombat, 18:45
min. 3-ös kötésben

148 Kecskemét – Vasas

H – tippmix: 1,59

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: szombat, 18:45
min. 5-ös kötésben

146 Videoton – Haladás

H – tippmix: 1,32

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: szombat, 17:15
min. 5-ös kötésbenHozzászólások
  • zso szeptember 09. 14:14 (#1) | Válaszolok

    Sok érthetetlen döntésük van, de még a Szjzrt-ről sem tudnám elképzelni, hogy 18:48-as fogadási határidőket határoz meg. ;)
    A Videotonnál 17:15, a másik kettőnél 18:45 a határidő.


Szólj hozzá Te is!