Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept21

Tippmix 38/2. hét – Új szelek fújnak Svájcban

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Veretlenül áll a tabella élén a korábbi pofozógép St. Gallen, dobogós a Sion, az El-induló Servette pedig nyeretlenül utolsó. Mi folyik Svájcban? Utánanéztünk, fogadunk.

A Sion pozíciója nem annyira meglepő annak tudatában, hogy már az előző idényben is ott lett volna a helyük, ha nem vonnak le Vanczákéktól 36 pontot! Így aztán utolsók lettek, de a rájátszást megnyerték. A nyáron aztán tovább erősödtek, többek közt Svájcba csábították Gattusót. Nyolc forduló után a harmadik helyen állnak, pedig az előző két fordulóban nem szereztek pontot. Na de majd most, a Thun ellen, amely három idegenbeli vereséggel érkezik a Stade de Tourbillonba. Otthon elverték a Servette-tet és a Young Boyst, valamint remiztek a Basellel. Vagyis az előző idény élcsapataival. Viszont nagy verést kaptak (0-3) a St. Gallentől. 

És ha már szóba került a zöld-fehér együttes: 2011-ben kiesett, tehát most újoncként szerepel, szenzációsan. Nyolc forduló után veretlen még, az előző három bajnokiját megnyerte. A Thun, a Basel és az említett Sion volt a szenvedő fél. A nyáron egy fillért sem költött a vezetőség, kizárólag ingyen érkeztek játékosok. Főleg rutinosabb labdarúgók érkeztek, de közel sem olyanok, mint Gattuso. Viszont ha már ilyen formában van a St. Gallen, csak megveri otthon a nyeretlen Servette-tet, amely mind a négy vendégmeccsén alulmaradt.

A Fradi meg Siófokon fog nyerni, ekkora szorzóért érdemes rátenni a szelvényre.

188 Sion – Thun

H – tippmix: 1.50

Labdarúgás – svájci Super League
fogadási határidő: szombat, 19:30

232 St. Gallen – Servette

H – tippmix: 1.51

Labdarúgás – svájci Super League
fogadási határidő: vasárnap, 13:30

247 Siófok – Ferencváros

V – tippmix: 1.98

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: vasárnap, 18:15
Szólj hozzá Te is!