Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept23

Tippmix 38/2 – igazi erőfelmérő

 Tippmix-tippek 1 hozzászólás

Tévez három gólnál jár, de egyelőre nincs társa

Tévez három gólnál jár, de egyelőre nincs társa

Szombat délután, ha nem is kapunk egyértelmű választ arra a kérdésre, hogy tényleg bajnokesélyes-e az összevásárolt Manchester City, de mindenképp közelebb kerülünk a megoldáshoz. Ekkor ugyanis a tényleg kegyetlenül erős Chelsea-vel játszanak rangadót Tévezék.

A fővárosi kékek öt forduló után öt győzelemmel, húsz lőtt és egy kapott góllal simán vezetik a bajnokságot, és mindeközben Ancelotti mester legényei Zsolnán 4-1-re behúzták első Bajnokok Ligája-meccsüket is. Az első kudarc szerdán érte a Chelsea-t, a Ligakupából esett ki a Newcastle ellenében. Nos ezzel, a négy lőtt gólos átlaggal büszkélkedő Chelsea-vel méri most össze erejét a nem titkoltan a bajnoki trónra törő, egy zsák pénzt költő Manchester City. Amely szintén kihullott a kisebbik helyi kupából, a világoskékeket a West Bromwich ejtette ki. Ám a manchesterieknek nem ez volt az első vereségük idén, már a második fordulóban kikaptak Sunderlandben. Utána a Blackburnt se tudták felülmúlni otthon (1-1), pedig a Liverpool elleni 3-0-ás idényrajt ígéretesnek tűnt.

Hazai pályán két győzelem és egy remi a mérlege a Citynek, az Európa-ligában könnyed 2-0-ás sikert arattak Barryék. De az igazi erőpróba most jön, a Chelsea három idegenbeli meccsén eddig 13 gólt rámolt be, miközben csak kettőt kapott. Wiganben 6-0-ra győztek Anelkáék, a West Ham stadionjában “csak” 3-1-re, és volt ugye a már említett Zilina-meccs. A sérült Lampard nélkül is száguldanak a kékek, Malouda hat, Drogba öt, Kalou négy gólnál jár, és már most csúcsformában vannak. A City viszont hullámzóan teljesít, egyelőre nem sikerült megtalálni az optimális kezdőcsapatot és felállást. Az új fiúk közül Balotelli sérült, David Silva és Milner eléggé formán kívül van, Boateng egy percet sem játszott még. Yaya Touré és Adam Johnson megfelelően teljesít, de alapvetően csapatszinten vannak problémák.
Februárban a Stamford Bridge-en 4-2-re a City nyert, ám szombaton nem tudom elképzelni, hogy kikapjon a Chelsea. Egy jól fizető iksz!?

153 Manchester City – Chelsea

D – tippmix: 3,30

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 13.30

159 Liverpool – Sunderland

H – tippmix: 1,46

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 15.45

194 Montpellier – Arles

H – tippmix: 1,50

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: szombat, 18.45

196 Marseille – Sochaux

H – tippmix: 1,40

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: szombat, 18.45Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!