Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept23

Tippmix 38/2 – újabb ördögi Alex-terv

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Rooneynak hajjal nagyon megy a góllövés

Rooneynak hajjal nagyon megy a góllövés

Öt győzelmes repülőrajtot vett a Manchester United, de nem ám egy snassz Bolton-Wigan-WBA vonalon, hanem a legnagyobb ellenfeleket szedte ízekre. Elképesztő formában a “vörös ördögök”, vajon megálljt parancsol-e nekik a Stoke?

Nehezen érthető. “Holmi” Scholes-ok abbahagyják, Giggsek, Parkok kezdenek kiöregedni, helyettük nemigen érkezik senki, erre a csapat jobb lesz, mint korábban. Az öreg borvirágos képű skót mindig kifőz valami újat, most épp az derült ki, hogy Anderson nem véletlenül nem lett elpaterolva és hogy az utánpótlás még mindig kitermeli a maga klasszis-jelöltjeit (Cleverley).
Mind az öt bajnokiját lazán behúzta a Manchester, nyolcat lőtt az Arsenalnak, hármat a Tottenhamnek és a Chelsea-nek. Betyáros rajt, pedig a Fletcher-Anderson belső középpályás duó egy erős középcsapatban is necces lenne. Arról nem is szólva, hogy Ferdinand és Vidics sérült, Jones, Smalling és Evans védekezik, ők átlagban nagyjából 22 évesek. Mi történik Manchesterben? Rooney hajában a csapat ereje? Mert a jó öreg Wayne hajbeültetése jól sikerült, az tény, de ezek szerint a csapat is össze lett megint rakva.

Most tehát úgy állunk, hogy öt bajnokin 21 gólt lőtt a MU és négyet kapott. A Stoke ötödik és még nem találtak a kapujába a Britannia Stadionban. Kemény, harcos meccs lesz, de aligha lehet megállítani a vörös veszedelmet.

A Citynek otthon egy Everton ellen nem szabadna pontot hullajtania, gyanítom, nem is fog. A Tottenham sikere viszont egyáltalán nem borítékolható, lényegesen jobban is fizet. A Spurs legutóbb 4-0-ra verte a Liverpoolt, igaz a “vörösök” emberhátrányban játszottak egy laza negyven percet, majd kettős emberhátrányban még egy felet. A Latics még veretlen otthon, két újonccal játszott, ami azért nem egy Tottenham.

146 Stoke City – Manchester United

V – tippmix: 1,45

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 18:15

137 Manchester City – Everton

H – tippmix: 1,36

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 13:30

145 Wigan – Tottenham

V – tippmix: 1,95

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 15:45
Szólj hozzá Te is!