Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept28

Tippmix 39/1 – Két fél csatárral a Milan

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

"oda kellene betalálnunk, haver!"

"oda kellene betalálnunk, haver!"

Még a szezon derekánál sem járunk, a Milannál máris többen látogatják az orvosi szobát, mint a tréningeket, szeptember végére teljesen elfogytak a csatárok. A gyenge bajnoki rajt és a barcelonai pontszerzés után szerdán a cseh bajnokot látják vendégül. Két fél támadóval.

A Nou Campban már a 25. másodpercben gólt szerző Pato csatlakozott a már korábban lesérülő honfitársához, Robinhóhoz, valamint a szintén nem ép Ibrahimovichoz. Mivel Inzaghi és El Shaarawy nem lett nevezve a Bajnokok Ligájára, az egy szem támadó a Milanban a nem épp megbízhatóságáról és rendkívüli gólérzékenységéről híres Cassano maradt. Rendben, a Viktoria Plzen nem a sorozat legrettegett együttese, de gól nélkül akkor sincs győzelem. Itt jegyzem meg gyorsan, hogy a ‘jóképű’ Antonio még véletlenül sem vérbeli center, a mélynövésű olasz inkább visszavont támadóként szeret ügyködni.
Nagy mázli, hogy a héten elkezdett edzeni Ibrahimovic, a svéd jó pár hete nem lépett már pályára, aligha futja élete formáját. De legalább igazi center, leköt két bekket, bokából ad halálpasszokat. A kérdés, mennyit bír!? Játszani biztosan fog, nem gondolnám, hogy a teljesen tapasztalatlan suhancot, Ganzot állítja a csapatba Allegri.

De ez nem minden, nem csak elől, de a kiszolgálórészlegben is akadnak hiányosságok. A támadók mögött játszó Boateng, valamint Gattuso, Flamini és Ambrosini is sérüléssel bajlódik. Pánikra azonban itt nincs ok, ott van ugyanis Aquilani, Nocerino, Van Bommel, Seedorf és Emanuelson is. Ők a két fél támadóval összehoznak egy vagy két gólt, de érzésem szerint nem lesz egygólosnál nagyobb a Milan győzelme.
Február óta veretlen a San Siróban a Milan, azonban az új idényben még senkit sem vert meg egynél több találattal.

172 Sahtar Doneck – APOEL Nicosia

H – tippmix: 1,35

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: szerda, 20:30

191 Marseille – Dortmund

D – tippmix: 3,00

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: szerda, 20:30

196 (0-1) Milan – Viktoria Plzen

D – tippmix: 3,75

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: szerda, 20:30
Szólj hozzá Te is!