Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt08

Tippmix 40/2 – Remi-mánia

 Tippmix-tippek 3 hozzászólás

az írek a csoport legjobbját, Oroszországot fogadják

az írek a csoport legjobbját, Oroszországot fogadják

Döntetlenek megcsípni mindig különösen jóleső, bizsergető érzés, még abban az esetben is, ha két nagyjából azonos játékerőt képviselő együttes játszik egymással. Hát még egy meglepetés remit! Most három olyan eseményt ajánlok, mely jó eséllyel iksz lehet, vagyis igen jól fizet. Külön is jó, kombóban meg pláne.

A pénteki Eb-selejtezők kínálatában akad néhány háromesélyes ütközet, ami ugye ikszből indul. Írországban, Montenegróban és Walesben sincs esélyese a meccsnek, picivel erősebbek a vendégek, amit a hazai környezet ellensúlyoz. Dublinban például elég könnyű megégni, Keane-ék bárkivel partiképesek, de a legjobbaktól azért mostanában vereséget szenvedtek. Franciaország, Brazília és Argentína is nyerni tudott Írországban, de például az olaszokkal 2-2-t játszottak Trapattoni tanítványai. Egy éve Montenegró is megcsípett egy pontot a szigeten, idén viszont még osztozott a pontokon a zöld-fehér együttes. Az egyetlen tétmeccsén 3-1-re nyert Andorra ellen, vagyis a három pont zsebben, de a miniállamtól gólt kapni…
De az oroszok sem verhetik a mellüket, miután lemaradtak a vébéről az Eb-selejtező sem indult jól nekik: hazai pályán kaptak ki Szlovákiától. Ha azt nézzük, ki jutott el Dél-Afrikába és ki nem, akkor északi szomszédunk erősebb, de nyilván ezt nem így kell mérni. Oroszország minden poszton jobb játékost tud pályára küldeni és láttuk már azt is, hogy csapatként is tud funkcionálni. Akkor mi lehet a baj? Van-e baj?… Dublinban kiderül. Szerintem nem kapnak ki Arsavinék.

Svájc rögtön el is bukott egy rendkívül fontos mérkőzést, hazai pályán simán kikapott a csoportrangadón Angliától (1-3). Ez a csoport egyébként is rangadókból áll, mert egyértelműen a legkiegyensúlyozottabb. Például Montenegróban is nehéz lesz bárkinek nyerni, a helvétek sem búslakodhatnak, ha csak egy pont kerül a farzsebbe. Vucsinicsék ugyanis két 1-0-ás győzelemmel nyitottak, Wales és Bulgária is fejet hajtott. A két vesztes pedig egymással csap össze, Cardiffban. Matthäus Bulgáriája még nem lőtt gólt (0-4, 0-1), de a 0-0 reálisnak tűnik.

Mindhárom remi 3,20-szeres pénzt ér, külön-külön, vagy egyenként egy könnyed kombóba behúzva jól jöhet, együtt pedig egy igazán ütős hármast alkotnak. Cseppet sem kis rizikóval.

123 Írország – Oroszország

D – tippmix: 3,20

Labdarúgás – Eb-selejtező
fogadási határidő: péntek, 20.30

116 Montenegró – Svájc

D – tippmix: 3,20

Labdarúgás – Eb-selejtező
fogadási határidő: péntek, 20.15

117 Wales – Bulgária

D – tippmix: 3,20

Labdarúgás – Eb-selejtező
fogadási határidő: péntek, 20.15Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!