Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt13

Tippmix 41/2 – Kiderül a ‘Pool ereje

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

sokat erősödött a Liverpool a nyáron

sokat erősödött a Liverpool a nyáron

Nem kezdte rosszul az idényt a Liverpool, tartja a lépést a nála gazdagabb és erősebb kerettel rendelkezőkkel, azonban, hogy mennyit ér valójában Kenny Dalglish együttese, az szombaton derül ki. Vörös háború.

A Premier League legnagyobb hagyományú ütközete a Liverpool és a Manchester United találkozója, szombaton az Anfield Roadon ugrik egymásnak a két vörös brigád. Az utóbbi években elég nagy ördögi fölény volt, ám márciusban elég nagy csicskalángost kaptak Liverpoolban – Dirk Kuyt mesterhármasával 3-1-re győzött a ‘Pool. Hozzáteszem, 2008-ban és ’09-ben is otthon tartották a három pontot a vörösök. Az Old Traffordon viszont általában nem sok vizet zavarnak, az előző három randijuk kudarcba fulladt. De most otthon vitézkedhetnek Dalglish tanítványai. Ráadásul a nyáron sokat erősödött a gárda.

A ‘Pool szeptember középén kétszer is kikapott, ám azóta három meccset nyert – a Brightont a Ligakupában, a Wolvest és az Everton a bajnokságban rendezte le. Utóbbi hatványozottan fontos, egy idegenben megnyert városi derbi hatalmas lendületet ad. Jelenleg az ötödik helyen állnak Carragherék, otthon még veretlenek. De vajon marad-e így szombat délután is. Úgy vélem, igen. Nem kap ki a Liverpool, de nem biztos, hogy ismét képes lesz legyőzni a Unitedet. Az MU félelmetes, az új idényben még senki sem tudna felülmúlni, 8-3-0-s a mutatója. Smalling és Rafael játéka kérdéses, de mivel Rio Ferdinand és Vidics is felépült, nem lesz gond.
A hazaiaknál Agger és Johnson maródi, azonban utóbbi állítólag felépül. De nem aggódnak ők sem, mivel Kelly remekül helyettesíti a jobb oldalon, a balon pedig José Enrique és Fábio Aurélio is egészséges. Kivételesen.

A Liverpool tehát legyűrte a MU-átkot, nincs mitől tartaniuk, ám a “vörös ördögöket” idén nem sokan verik meg. Legyen D. És legyen parádés, sok gólos meccs.

133 Liverpool – Manchester United

D – tippmix: 3,05

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 13:30

135 (0-1) Manchester City – Aston Villa

H – tippmix: 1,83

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 15:45

176 Napoli – Parma

H – tippmix: 1,45

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: szombat, 20:30
Szólj hozzá Te is!