Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt20

Tippmix 42/2 – Esélyeshez méltóan!?

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Adebayor a bajnoki meccseket szokott szóhoz jutni

Adebayor a bajnoki meccseket szokott szóhoz jutni

A fogadóirodák a Tottenham Hotspur végső sikerére fizetnek a legkevesebbet, az angol liga reprezentánsa ennek megfelelően menetel az Európa-ligában. Csütörtökön komoly próba elé fogja állítani a tatár Kazany, mely a Bajnokok Ligájából érkezett.

A Paris SG mellett a Tottenham végső sikerét jósolják az irodák, ami nem is csoda, a Premier League borzasztóan erős, a franciák meg egy halom pénzt költöttek erősítésre.
A Tottenham négy El-meccsen van túl, ebből háromszor nem kapott gólt. A Hearts ellen 5-0-ra nyert Edinburghban, otthon a gól nélküli iksz is elég volt. A PAOK ellen szintén nem született gól Görögországban, igaz, abszolút tartalékos volt a Spurs. A Shamrock elleni 3-1-es győzelemkor sem kellett a legjobb játékosokat a pályára küldeni, így is sima 3-1 lett a vége. A Rubin ellen viszont kelleni fognak Modricék, az orosz gárda a Bajnokok Ligájából hullott vissza és még szintén veretlen.

Londonban nagyobb csapatok is kaptak már ki, az előző két bajnokin a Liverpool és az Arsenal távozott vereséggel. A ‘Pool például 4-0-ra kapott ki. A nyilvánvalónak tűnik, hogy a bajnokság fontosabb a Tottenhamnek, így vegyes csapat lép pályára ma a White Hart Lane-en, de talán nem taktikázza túl Redknapp és nyernek.

047 Tottenham – Rubin Kazany

H – tippmix: 1,62

Labdarúgás – Európa-liga
fogadási határidő: csütörtök, 20:50

035 AZ Alkmaar – Austria Wien

H – tippmix: 1,33

Labdarúgás – Európa-liga
fogadási határidő: csütörtök, 18:45

049 Standard Liège – Vorszkla Poltava

H – tippmix: 1,55

Labdarúgás – Európa-liga
fogadási határidő: csütörtök, 20:50
Szólj hozzá Te is!