Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt26

Tippmix 43/1 – A Levante lesz a mérleg nyelve?

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

A Levante vezeti a bajnokságot!

A Levante vezeti a bajnokságot!

Nyolc teljes forduló után nem a Barcelona, nem a Real Madrid, de még csak nem is a Valencia vezeti a spanyol bajnokságot, hanem a Levante! Igen, jól látod, a Levante. A valenciai gárda többek közt a királyi gárdát is lenyomta! Esélyes.

Hat győzelmet szépen egymás után összerakni még az albán másodosztályban is megsüvelendő teljesítmény, nemhogy a Primera Divisiónban. Pláne egy Levantétól. A valenciai bordó-kékek két döntetlennel kezdték az új idényt, azóta nem tudnak pontot veszíteni. A sorozatuk a Real Madrid legyőzésével indult! Elképzeltető, hogy a Levante lesz a mérleg nyelve a bajnokságban!? Legutóbb 3-0-ra nyertek Villarrealban. A 6-2-0-s mutatót három kapott góllal hozták össze, övék a legjobb védelem a ligában.
A 15. helyen álló Real Sociedad ellen így már egyértelműen favorittá váltak, az a kérdés, hogyan viselik majd ezt a nyomást a kiscsapat játékosai.
Hazai pályán mind a három bajnokijukat megnyerték Juanluék, kétszer is hármat vágtak. Legutóbb a nyáron alaposan felpumpált Málagának. Az 1,70-es odds elég jó, használjuk ki!

Az Almería az utolsó helyen pironkodó Gimnàsticot látja vendégül, nem szabadna, hogy gond legyen, mivel otthon még veretlen az UDA. A Mallorca neccesebb lesz, a “szigetlakók” ugyan négy forduló óta veretlenek, azonban az előző három meccsükön csak egy-egy pont ugrott a zsákba. A Gijón viszont idegenben még pont nélküli. Januárban Mallorcán 4-0-ra nyert a… Sporting… Itt a lehetőség visszavágni.

200 Levante – Real Sociedad

H – tippmix: 1,70

Labdarúgás – Primera División
fogadási határidő: szerda, 19:45

190 Almería – Gimnàstic Tarragona

H – tippmix: 1,41

Labdarúgás – Segunda División
fogadási határidő: szerda, 17:45

201 Mallorca – Sporting Gijón

H – tippmix: 1,95

Labdarúgás – Primera División
fogadási határidő: szerda, 21:45
Szólj hozzá Te is!