Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt26

Tippmix 43/2. hét – Rudolf még nincs, de győzelem az lesz

 Tippmix-tippek 1 hozzászólás

Még egy hét! – ezt üzente Rudolf Gergely. Vagyis a Kaposvár elleni bajnokin még nem láthatják a diósgyőri fanatikusok, de egy győzelmet igen. Még nélküle is. Szombati ajánlat, magyarokkal.

A diósgyőri katlanba nem győzni járnak a csapatok, eddig hatan próbálkoztak, öt üres kézzel távozott. A Győr tudott csak nyerni. Most is egy zöld-fehér együttes látogat Miskolcra, ám a Kaposvár esélyei minimálisak. Prukner László csapata lényegesen gyengébb képességű játékosokból áll, még akkor is, ha tudjuk, a Diósgyőr legjobbja, Rudolf Gergely még mindig nem áll Sisa Tibor rendelkezésére. A válogatott támadó hosszú sérüléssel a háta mögött érkezett a DVTK-hoz, most úgy áll a rehabilitációja, hogy jövő héten, a Kecskemét ellen már talán pályára lép. 

De nélküle is jól megy a Diósgyőrnek, legutóbb otthon emberhátrányban verték az MTK-t. Előtte pedig a Paks kapott ki Tiszáéktól. José Luque visszatért sérüléséből, Debrecenben már ismét játszott, az ő löketei azért eléggé hiányoztak, mert kevés gól lő a DVTK. Ennek ellenére 5-0-1-el állnak otthon, a Kaposvár pedig 1-1-4-el idegenben. A somogyiak horvát támadója, Vrucina visszatérhet eltiltásából, akárcsak Pedro, a hazaiaknál pedig Vadász töltötte le egymeccses elmeszelését. Nem kérdés, hogy otthon marad a három pont.

A Haladásnak egy ponttal kevesebbje van, mint a Pécsnek, aki ráadásul idegenben csak egyszer kapott ki, tehát felettébb masszív. Mégis úgy vélem, a Szombathely otthon jobb csapat. Bár az eltiltott Halmosi hiánya biztosan érződni fog.

171 Diósgyőr – Kaposvár

H – tippmix: 1.60

Labdarúgás – NBI
fogadási határidő: szombat, 15:45
min. 5-ös kötésben

172 Haladás – Pécs

H – tippmix: 2.00

Labdarúgás – NBI
fogadási határidő: szombat, 15:45
min. 5-ös kötésben

182 Nancy – Paris SG

V – tippmix: 1.46

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: szombat, 19:45Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!