Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt30

Tippmix 43/2 – Idegenben komfortosabb a Napolinak

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Cavani kiváló igazolás volt, már hat gólnál jár

Cavani kiváló igazolás volt, már hat gólnál jár

Félelmetes az SSC Napoli pályája, a Stadio San Paolóban rendre hatvanezer fanatikus hajtja az övéit, mégis idegenben megy jobban az Azzurriknak. Még nem kapott ki vendégségben Walter Mazzarri együttese és most a hullámvölgyben lévő Bresciához utazik. Remek szorzó, pedig reális kimenetel a 2-es!

Hétfőn ismét kikapott hazai környezetben a Napoli, most a Milan kapta el Hamsíkékat (1-2), korábban a Chievo is elvitte mind a három pontot a Stadio San Paolóból (1-3). Mivel a hazai nyitómeccsükön a Bari is szerzett pontot Nápolyban, látható, hogy otthon igencsak szenvednek a kékek. Csak a Romát kapták el, de ki nem?… Ellenben, ha elhagyják a városhatárt, egyből eredményesek lesznek. Még sehol sem kaptak ki, holott Firenzében és Genovában (Sampdoria) is jártak, de Cataniában sem olyan könnyű győzni. A mérleg két győzelem, két döntetlen. Egy-egy gólt kaptak mindenhol, a Sampnak kettőt, a Cesenának hármat gurítottak Cavaniék és vasárnap is jó eséllyel lőnek gólt. A Brescia ugyanis az utolsó négy fordulóban nem szerzett pontot, mindannyiszor egy góllal alulmaradt. A nyolc meccsen kapott 11 gól nem vészes, ám a nyolc rúgott igen szerény. Két hazai győzelem után az Udinese ellen már nem találtak a kapuba, viszont Corradi igen, így oda a hazai sorozat. A Brescia formája egyértelműen lefelé mutató, Leccében is sikerült kikapniuk a kék-fehéreknek.
A vendégeknél Pazienza eltiltás miatt bizonyosan hiányozni fog, de Maggio sérülése is fejfájást okoz a trénernek. Mindkét középpályás alapember. Yebda és Sosa lehet a helyettes.

Gondolkozzatok el a V kimenetelen, a Brescia mélyen van, a Napoli pedig idegenben igen hatékony.

196 Brescia – Napoli

V – tippmix: 2,43

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: vasárnap, 14.45

193 Palermo – Lazio

D – tippmix: 2,95

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: vasárnap, 12.15

221 Atlético Madrid – Almería

H – tippmix: 1,53

Labdarúgás – Primera División
fogadási határidő: vasárnap, 18.45
Szólj hozzá Te is!