Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov09

Tippmix 45/1 – Tartja magát a pozsonyi erőd

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Otthon megfoghatatlan a Slovan

Otthon megfoghatatlan a Slovan

A bajnoki mérkőzéseket tekintve több, mint egy éve tart a Slovan Bratislava hazai veretlensége, és minden bizonnyal ez szerdán sem fog megszakadni. A hétközi szlovák forduló egyetlen országos egyese a pozsonyiak győzelme. Tolunk mellé még két eseményt.

Az október végi, Zsolna elleni győzelem sorozatban a tizenhetedik bajnoki meccse volt a Slovannak, melyen nem kapott ki a Tehelné pole Stadionban. Legutóbb kicsit több, mint egy éve épp a Žilina győzött 1-0-ra Pozsonyban, azóta négy döntetlen mellett tizenháromszor győzött a Slovan Bratislava. Egy gólnál többet kétszer kapott csak. Szerdán a Banská Bystrica fog kikapni. A Dukla az előző öt idegenbeli bajnokiján két pontot szedett össze és tíz gólt kapott.

A Slovan elbukta az előző két mérkőzését, mindkettőt idegenben – Párizsban és Trnavában. Idén kétszer találkozott a két gárda, áprilisban és augusztusban is a fővárosiak nyertek. Most is így lesz.

A Rózsahegy kiváló formában van, az előző öt fordulóban 5-1-0-s mérleget épített, a Trnava és a Nitra pályáján is nyerni tudott. A Kassa viszont az hat meccséből csak egyet nyert meg, nem véletlenül van kétszer annyi pontja a Ružomberoknak.

197 Slovan Bratislava – Dukla Banská Bystrica

H – tippmix: 1,40

Labdarúgás – szlovák bajnokság
fogadási határidő: szerda, 17:15
min. 3-as kötésben

196 MFK Košice – MFK Ružomberok

V – tippmix: 2,52

Labdarúgás – szlovák bajnokság
fogadási határidő: szerda, 17:15
min. 3-as kötésben

185 Vasas – Partizan Beograd

H – tippmix: 1,53

Vízilabda – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: szerda, 19:45
min. 3-as kötésben
Szólj hozzá Te is!