Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov17

Tippmix 46/2 – Kilencből kilenc!?

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Dudás lett az ősz játékosa

Dudás lett az ősz játékosa

Letudtuk az őszi szezont az NB I-ben, veretlenül, három pont előnnyel a Debrecen végzett az élen a Győr előtt. A zöld-fehérek mind a nyolc hazai mérkőzésüket győzelemmel zárták, az első “tavaszi” fordulóban meglehet a kilencedik is. ETO Parkban az erő.

Mind a nyolc győri bajnokiját megnyerte az ETO, és mivel a tavasszal is két sikerrel zárt egy méretes, tízes sorozattal állunk szemben. Természetesen ez a legjobbnak számít a mezőnyben, ám mivel idegenben be-becsúszott néhány rosszabb eredmény, csak a második helyen állnak Dudásék. A nyolc meccsen húsz gólt lőtt a Győr és csak ötöt kapott. Csertői remek csapatot gyúrt össze.
A Fehérvár, a Kecskemét és a Fradi is elvérzett, most a négy forduló óta veretlen Honvéd fog pont nélkül hazakullogni. Supka csodát tett a szedett-vedett középszerű csapattal, de azért Győrben nem valószínű, hogy pontot szereznek. Augusztus eleje óta nem nyert meccset vendégként a kispesti brigád, azonban legutóbb Debrecenben pontot szerzett!

Idén kétszer játszott egymás ellen a Győr és a Honvéd, mindkétszer a nyugati egylet diadalmaskodott. Szombaton is így lesz.

160 Kecskeméti TE – MVM Paks

H – tippmix: 1,88

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: szombat, 15:45
min. 5-ös kötésben

163 Győri ETO – Bp. Honvéd

H – tippmix: 1,58

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: szombat, 17:15
min. 3-as kötésben

140 Manchester City – Newcastle Utd.

H – tippmix: 1,31

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 15:45
Szólj hozzá Te is!