Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov18

Tippmix 46/2 – walesi vezeti az angol bajnokságot

 Tippmix-tippek 3 hozzászólás

Gyepes stabil kezdő a Cardiffban

Gyepes stabil kezdő a Cardiffban

Természetesen csak a másodosztály küzdelmeit vezeti a Cardiff City, a Premier League egyelőre még csak álom, amely viszont hétről-hétre közelebb kerül a kékekhez. A stabil kezdő Gyepes Gáborral a soraiban tizenhét forduló után a walesi együttes az élen áll a Championshipben. Hétvégén a patinás Nottinghamet látják vendégül.

Hatalmas dolog a Championshipben veretlennek lenni tizenhét forduló után, márpedig a Queens Park Rangers még nem kapott ki. Cikkünk és tippünk mégse a londoniakról szól, mert a Cardiff City 11-3-3-as imponáló mérlegével megelőzi Buzsákyékat, akik már nyolcszor remiztek. A walesi főváros együttese még sosem szerepelt a Premier League-ben, hatalmas lehetőség előtt áll tehát. Eddig egy FA-kupa diadalt tudnak felmutatni a Kékmadarak, de ez 1927-ben volt… Az előző tíz fordulóban mindössze egyszer kapott ki a Gyepes Gábort is soraiban tudó Cardiff, hazai pályán hét meccsig tartott a veretlenség, legutóbb viszont 1-0-ra elbukott a Swansea ellen. Nyolc meccsen hat gólt kaptak a Cardiff City Stadionban, igaz a QPR és a Swansea csak kettőt otthon, tehát van még hova fejlődni.
A Nottingham ellen könnyedén az élen lehet maradni, mivel a Forest idegenben mindössze egyszer tudott nyerni. De az  is még szeptember közepén volt. Az utóbbi három idegenbeli meccséből kettőt elveszített, egyértelműen a City a favorit. De a magas odds annak szólhat, hogy ebben a ligában bárki bárkit elverhet, ám a múlt heti 4-2-es scunthorpe-i győzelem után a Nottinghamet is legyűrik Dave Jones tanítványai.

146 Cardiff City – Nottinham Forest

H – tippmix: 1,83

Labdarúgás – Championship
fogadási határidő: szombat, 15.45

117 Rubin Kazany – Zenit Szentpétervár

H – tippmix: 1,70

Labdarúgás – orosz Premjer Liga
fogadási határidő: szombat, 11.45

120 Bochum – Ingolstadt

H – tippmix: 1,59

Labdarúgás – Bundesliga 2
fogadási határidő: szombat, 12.45Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!