Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov25

Tippmix 47/2 – hispán kombó

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

hat bajnoki gólnál jár Forlán

hat bajnoki gólnál jár Forlán

Közel négyszeres pénzt nyerhetsz, amennyiben megjátszod a következő három spanyol bajnoki mérkőzést, és persze be is jönnek a hazai sikerek. Meglepetést nem választottam, mégis igen jó szorzókkal adják a H kimeneteleket. Toljuk meg az Atlético-Bilbao-Valencia hármast.

Az Atlético Madrid hazai sikere az Espanyol ellen annyira egyértelmű H-nak tűnik, hogy már gyanús. Elárulom, hogy miért jogos a fenntartásunk: a barcelonai Espanyol egészen elképesztően teljesít… otthon. Mind a hat meccsét megnyerte a Estadi Olímpic Lluís Companysban, és ilyet csak a Real tud még felmutatni. A kék-fehérek ezzel a mutatóval a negyedik helyre lőtték magukat, azért nem állnak dobogón, mert idegenben viszont gyengécskék: egy meccset nyertek és egyetlen gólt lőttek (1-1-4). Viszont most muszáj leszek lerántani a leplet a hazai sikerekről is, ami kijózanító lesz: Getafe, Almería, Osasuna, Levante, Málaga, Hércules. Sorrendben ők veszítettek Barcelonában. Ők a leggyengébben idegenben, tehát hihetetlen malaca volt az Espanyolnak a sorsolásnál. Idegenben ugye kevésbé voltak mázlisták, például az Atlético otthonában is minimális a sanszuk. Forlánék hét gólt vágtak az előző két fordulóban, igen jó formának örvendenek. A hét dugóból hatot az uruguayi és Agüero vállalt, 3-3-as eloszlásban.
És ha már szóba került az Osasuna és az Almería idegenbeli vergődése, gyorsan illesszük be a kombónkba őket. Vadóczék 0-1-5-el és 1-11-es gólkülönbséggel állnak, vagyis elég valószínű, hogy Bilbaóban is elvéreznek. Az Almería egy nyolcast kapott otthon múlt héten, igaz, a Barcától. Hét forduló óta nyeretlen az UDA, Valenciában új edzővel kapnak ki.

191 Atlético Madrid – Espanyol

H – tippmix: 1,64

Labdarúgás – Primera División
fogadási határidő: szombat, 21.45

248 Athletic Bilbao – Osasuna

H – tippmix: 1,69

Labdarúgás – Primera División
fogadási határidő: vasárnap, 18.45

249 Valencia – Almería

H – tippmix: 1,38

Labdarúgás – Primera División
fogadási határidő: vasárnap, 20.45
Szólj hozzá Te is!