Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec06

Tippmix 49/1 – A Napoli és a Villarreal kigolyózhatja a leggazdagabbat

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

lesz harc, de azért nem törik össze magukat - Napoli-öröm!?

lesz harc, de azért nem törik össze magukat - Napoli-öröm!?

Egyelőre még csak kényelmetlen helyzetben van a Manchester City, de elég valószínű, hogy szerda éjjel ez érzés a kínosra fog váltani. Ekkor fog egyértelművé válni, hogy a Bajnokok Ligája-trófea idén sem hozzájuk kerül, kénytelen lesznek az El-re rárepülni. Déli egyezség.

A hispán és a talján ritkán jár kéz a kézben, szerda este azonban egy kimondatlan egyezséggel közelebb kerülhetnek egymáshoz. A spanyol részről a Villarreal, az olasztól a Napoli képviseli a “tárgyalást”. Utóbbi egy győzelemmel a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába léphet, mégpedig úgy, hogy megelőzi a földteke egyik, ha nem a leggazdagabb együttesét, a Manchester Cityt. Mivel a “sárga tengeralattjárók” már régen elsüllyedtek, pont nélkül szégyenkeznek a csoport alján, nem sokat számít, mit játszanak az SSC-vel.
Persze legyünk kicsit igazságosabbak és objektívebbek is – a jelenlegi Napoli mindenféle “egyezség” nélkül is jobb csapat, mint a Villarreal, kerete és formája is veretesebb. A Napoli hazai környezetben 2-0-ra elintézte a sárgákat, ahonnan sérülés miatt hiányzik az olasz válogatott Rossi, valamint Cani és Catalá. A Napoli öt mérkőzés óta veretlen és a legjobb csapatával fut ki a El Madrigal gyepére.

Úgy vélem, Plzen egy békés remi mindenkinek tökéletesen megfelel, a Milan mindenképp második, az egy ponttal pedig a Viktoria mehet át az Európa-ligába. Az Olympiakosznak győznie kell, ha tovább szeretne jutni, de persze ebben az esetben sem garantált a BL. Mindenesetre rajtuk nem múlik majd, a csoportban az élen végző Arsenalnak meg tökmindegy…

189 Villarreal – SSC Napoli

V – tippmix: 1,70

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: szerda, 20:30

149 Viktoria Plzen – AC Milan

D – tippmix: 3,00

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: kedd, 20:30

132 Olympiakosz Pireusz – Arsenal

H – tippmix: 1,88

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: kedd, 20:30
Szólj hozzá Te is!