Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec14

Tippmix 50/1 – Olajjal szemben…

 Tippmix-tippek 1 hozzászólás

Salzburgban 3-0-ra nyert a Red Bull a Slovan ellen

Salzburgban 3-0-ra nyert a Red Bull a Slovan ellen

Dacolva a pénzzel és az ezzel járó pompával, csillogással, az energiaitalos Salzburg kigolyózhatja az alaposan felpumpált PSG. Az osztrákok feladata egyszerűen körülhatárolt: le kell győzni a Slovan Bratislavát. Minden egyéb számukra lényegtelen.

Amikor Dusan Svento bevágta a Salzburg második gólját a Paris Saint-Germain kapujába, eldőlt, hogy saját kezébe vette az irányítást a Salzburg. Ez mindig nagy könnyedséget okoz, nem kell arra várni, hogy a franciák megbirkóznak-e a baszk feladattal. Arról nem beszélve, hogy a Slovan legyőzése még Pozsonyban sem tűnik lehetetlen feladatnak. És a szlovákok nem fognak felpattintani a mérkőzés előtt az öltözőben több fiola teknősvért, a kemény egy pontjukkal nem fognak ők pattogni. Arra vonatkozóan nincs információm, hogy a két klub a szomszédság miatt milyen viszonyt ápol, de abban biztos vagyok, hogy a Red Bull harcosabb lesz. Egy győzelemmel a második helyen végeznek a csoportban és mehetnek az egyeneskiesésbe. És a Slovannal együtt a PSG is megy a levesbe. Ami azért durva, mert a csoportkör rajtján a párizsiak végső sikerére fizettek a legkevesebbet!

A leggazdagabb osztrák együttes az előző négy meccséből hármat megnyert, egyszer remizett és csak egyetlen gól kapott. A Bratislavát 3-0-ra verte hazai környezetben, be fogja gyűrni Szlovákiában is.
A két energiaforrás közül az olaj húzza a rövidebbet, hiába fog nyerni a PSG is a már tuti csoportelső Bilbao ellen.

184 Slovan Bratislava – Salzburg

V – tippmix: 1,70

Labdarúgás – Európa-liga
fogadási határidő: szerda, 18:45

180 Paris SG – Athletic Bilbao

H – tippmix: 1,63

Labdarúgás – Európa-liga
fogadási határidő: szerda, 18:45

192 Steaua Bucuresti – AEK Larnaca

H – tippmix: 1,55

Labdarúgás – Európa-liga
fogadási határidő: szerda, 18:45Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!