Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb01

Tippmix 5/1 – Mindenkit elsöpör az Udinese-hurrikán

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Csak a Milan tudott idén pontot szerezni az Udinese ellen

Csak a Milan tudott idén pontot szerezni az Udinese ellen

Ha éves táblázat lenne, akkor a Serie A-t 2011-ben az Udinese vezetné, a friuliai együttes idén szárnyal, egyszer veszített csak pontot, pedig nem kutyaütőkkel kellett összecsapnia. A hétközi fordulóban otthon játszik Francesco Guidolin együttese, fix egyesnek tűnik a meccs.

November eleje óta egyetlen pontot sem hullajtottak a Stadio Friuliban Di Nataléék, szeptember 19-e óta pedig nem kaptak ki, azóta 7-1-0-s mérleget építettek. Idén öt fordulót rendeztek az olasz bajnokságban, ebből négyet megnyertek a fekete-fehér csíkosak és csak a Milan ellen veszítettek pontokat. A San Siróban úgy játszott 4-4-et az Udinese, hogy már 3-1-re is ellépet és az utolsó percben egyenlített a hazai gárda. A többieket mind lenyomta, a Chievo utána a Genoa, az Inter és a Juventus következett. Elég veretes névsor, ezek után az idegenben nem túl veszélyes Bologna ellen már-már kötelező a diadal. Persze illik nem félvállról venni a vendégeket, a szószosok decemberben Cesenában és Parmában, január elején pedig Bariban nem kaptak gólt, igaz előtte és utána meg négyet (Napoli, Inter).
A “kis zebrák” most annyira együtt vannak, hogy számomra nem kérdés, hogy elverik a Bolognát is. A Handanovic – Benatia, Zapata, Domizzi, Armero – Isla, İnler, Pinzi, Asamoah – Alexis Sánchez, Di Natale alapcsapatból a chilei támadó sárga lapok miatt fog hiányozni. A hatgólos Sánchez helyett az argentin Denis (3 gól) kezdhet, de lehet, hogy a 15 gólnál tartó Di Natale maga is elég lesz. Látható, sztárok nincsenek – noha elképesztő összegek röpködnek például Sánchez kapcsán -, ám csapategység, szervezettség és alázat annál több.

A Sampdoria nincs épp élete formájában, ráadásul legjobbja, Pazzini (8 gól) eligazolt pár napja, de azért a hazai pálya előnye elég kellene, hogy legyen egy Cagliari elleni győzelemhez. Főleg, hogy a szárdok idegenben ritkán lőnek gólt, most meg még Matri (11 gól) is távozott, az egyetlen épkézláb gólvágó…

218 Udinese – Bologna

H – tippmix: 1,47

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: szerda, 20.30

217 Sampdoria – Cagliari

H – tippmix: 2,25

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: szerda, 20.30

231 Porto – Benfica

H – tippmix: 1,80

Labdarúgás – Portugál Kupa, elődöntő, 1. mérk.
fogadási határidő: szerda, 21.15
Szólj hozzá Te is!