Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec19

Tippmix 51/1. hét – Újabb pofon, Benítez repül?

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

A Chelsea kiesett a Bajnokok Ligájából, vagyis a csoportból sem jutott tovább, ami példátlan, majd a klub-vb-t sem sikerült megnyernie. Ritka rosszul sült el az edzőcsere, aminek megkoronázása egy Ligakupa-kiesés lehetne. Leedsben van erre esély.

Rafa Benítez váltotta a Chelsea kispadján Di Matteót, a BL-győztes olasznak a torinói vereség (0-3) után telt ki az ideje Abramovicsnál. A Liverpoollal sikeres spanyol két 0-0-val, majd egy West Ham elleni vereséggel kezdett, a kékek történetében a legpocsékabbul. Aztán jött ugyan három győzelem, ám mégis kiestek a BL-ből, amit nehéz megemészteni, főleg, hogy Japánban nem sikerült kicsit sem feledtetni a kudarcot – nem nyerte meg a klub-világbajnokságot sem a Chelsea. Az elmúlt öt kiírást európai együttes, vagyis a BL-győztes nyerte, ezt a sorozatot szakította most meg Benítez gárdája. A Corinthians elleni vereség és egy kimerítő távol-keleti túra után kellene felpörögni a Ligakupára. Nehéz lesz. 

Nem úgy a Leedsnek, mely az előző öt meccséből négyet megnyert a Championshipben, a Ligakupában pedig az Everton és a Southampton skalpját is begyűjtötte. Miért ne tenné meg a Chelsea ellen is? Neil Warnock és tanítványai komolyan veszik a második számú kupasorozatot, hazai pályán, az Elland Roadon, negyvenezer néző előtt elkaphatják az elcsigázott Chelsea-t. Én mondjuk egy D-re tennék.

233 Leeds United – Chelsea

D – tippmix: 3.40

Labdarúgás – Ligakupa
fogadási határidő: szerda, 20:30

221 Dortmund – Hannover

H – tippmix: 1.33

Labdarúgás – DFB-kupa
fogadási határidő: szerda, 20:15

227 VfB Stuttgart – 1. FC Köln

H – tippmix: 1.43

Labdarúgás – DFB-kupa
fogadási határidő: szerda, 20:15


Címkék: , ,


Szólj hozzá Te is!