Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec29

Tippmix 52. hét – A Tottenham lehet a legjobb londoni

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

minden londoni a Tottenham hátát nézi

minden londoni a Tottenham hátát nézi

Az utóbbi tizenöt fordulóban egyetlen veresége van a Tottenhamnek, és döntetlenre is csak kétszer végzett. A londoniak remek formája azt is jelenti, hogy még látótávolságon belül vannak a manchesteri óriások, az év utolsó napján viszont kemény meccsre készülhet a Spurs.

A harmadik helyen zárja az évet a Tottenham, ezzel a legjobb londoni futballklub lesz, persze értékelni majd tavasszal kell. De azért érdekes, hogy a dúsgazdag, új edzővel induló Chelsea csak a Spurs farát nézi. Egyre távolabbról. Augusztus óta csak egyetlen meccsen nem szerzett pontot Redknapp együttese, Stoke-on-Trentben 2-1-re elbuktak. Három rangadót is játszottak a fehérek, az Arsenalt és a Liverpoolt elverték, a Chelsea-vel ikszeltek. Karácsony után Norwichban Bale két góljával 2-0-ra győztek, a walesi szélsőt középre vezényelte a borvirágos arcú mester és a villámléptű őserő ficánkolt is rendesen.

Kilenc bajnokit nyomtak le idegenben a londoniak és csak az elsőn, Manchesterben nem lőttek gólt! Ez azért is fontos, mert a Swansea rendelkezik a legjobb védelemmel, ha a hazai mérkőzéseket vizsgáljuk. Az újonc kilenc meccsen három gólt kapott. Hoppá, mi? Annyi azért árnyalja a képet, hogy a nagyok közül csak a MU járt a Liberty Stadiumban, és nyert is. Sok gólja ne számítsunk, de a Tottenham-siker beugorhat.

214 Swansea City – Tottenham Hotspur

V – tippmix: 1,70

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 15:45

206 Bolton – Wolverhampton

D – tippmix: 3,25

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 15:45

195 Reading – Ipswich Town

H – tippmix: 1,62

Labdarúgás – Championship
fogadási határidő: szombat, 15:45
Szólj hozzá Te is!