Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb02

Tippmix 5/2. hét – Elefántdübörgéstől hangos Afrika

 Tippmix-tippek 1 hozzászólás

Eddig 100%-osak Drogbáék

Eddig 100%-osak Drogbáék

Az Afrika Nemzetek Kupája legnagyobb favoritja egyértelműen Elefántcsontpart, a narancsmezesek ennek tudatában teszik is a dolgukat – a csoportjukat magabiztosan megnyerték kapott gól nélkül. A hazaiakkal kerültek össze a negyeddöntőben. Sima ügy!?

Francois Zahoui Elefántjai eddig magabiztosan végigtapostak az összes ellenfélen, közepes lángon pislákolva elverték Szudánt, Burkina Fasót és Angolát is. Ötször találtak be Drogbáék és még nem kaptak gólt, de ezzel a kerettel illik is így szerepelni. Az egykori válogatott-labdarúgó szövetségi kapitány számolhat a Touré fivérekkel, Zokorával, Bokával, Tienével, Ebouéval, Kalouval, Gervinhóval, Doumbiával és természetesen Drogbával. Ezek a játékosok a legjobb bajnokságokban edződnek, és nem a kispadon. Persze főleg a Kolo Touré, Yaya Touré, Kalou, Drogba tengely a világklasszis, ám két éve szinte ugyanezzel a csapattal mégis búcsúztak a nyolc között.

Akkor Algéria azért sokkal nagyobb falat volt, mint most Egyenlítő Guinea, noha hazai pályán szerepelhetnek. Az egyik leggyengébb továbbjutót kapta Elefántcsontpart, kötelező a továbbjutás. Mivel az előző kilenc tornagyőztes idén nem szerepel, a legutóbb ’92-ben nyerő gárda – Ghána mellett – toronymagas esélyes. A rendező ország egyébként Líbia és Szenegál legyőzésével jutott tovább, főleg utóbbi skalp értékes. De Drogbáék ellen nincs esélyük.

1. Egyenlítői Guinea – Elefántcsontpart

V – tippmix: 1,40

Labdarúgás – Afrika Nemzetek Kupája, negyeddöntő
fogadási határidő: szombat, 19:45

2. Queens Park Rangers – Wolverhampton

H – tippmix: 1,98

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 15:45

3. West Ham United – Millwall

H – tippmix: 1,55

Labdarúgás – Championship
fogadási határidő: szombat, 13:15Hozzászólások
 • Toto tippek február 04. 12:49 (#1) | Válaszolok

  Remélem nem lesz több törlés.

  1.–1
  2.–1
  3.–1

  4.–1
  5.–1x
  6.–x2

  7.–12
  8.–12
  9.–1

  1o.–x2
  11.–1x
  12.–12
  13.–1x

  14.—-1


Szólj hozzá Te is!