Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb17

Tippmix 7/2 – Fény érheti a Stuttgartot

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

nagy verést mérhet a Benfica a Stuttgartra

nagy verést mérhet a Benfica a Stuttgartra

A mai Európa-liga-fordulóban egyetlen párharc van, ahová szívfájdalom nélkül odafirkálhatjuk a fixet, az első lesz a tippmix-listánkon, mert ordít róla, hogy hazai győzelem lesz. Ez a meccs nem más, mint a Stuttgart lisszaboni fellépése, a Benfica két hónapja hülyére ver mindenkit a Fény stadionjában.

Szegény svábokat az ág is húzza, nem elég, hogy a bajnokságban képtelenek elmozdulni a kieső helyekről, hiába cserélnek edzőt, játékosokat, most még az El is itt van tehernek, ahol az egyik legjobb formában lévő együttessel kell megharcolniuk. A Benfica a legutóbbi tizenhét lisszaboni mérkőzéséből tizenhatot megnyert, és ebből csak egyszer lőtt kettőnél kevesebb gólt (1-0 a Braga ellen). A tizenhetedik találkozó vereséggel ért véget, a Schalke 2-1-re nyerni tudott az Estádio da Luzban. Ez december elején volt, azóta egymás után 13 meccset nyertek meg a vörös mezesek, az utóbbi öt összecsapáson gólt sem kaptak Aimarék. Február elején Portóban is sikerült győzniük, tehát nem csak a kis csapatokat szedik szét.
Az Európa-ligába a BL-ből érkeztek, a Schalke és a Lyon előzte meg őket, utóbbinak négy gólt gurítottak hazai pályán. Nagy verés néz ki a Stuttgartnak, de ne felejtsük el, hogy a VfB remekel az El-ben, 5-0-1-es mérleggel nyerte meg csoportját. Ezért csak az óvatosabb, sima hazai győzelmet tippelem meg, de a merészebbek egy hendikeppel is próbálkozhatnak.

Az Utrecht saját stadionjában eddig csak PSV-től szenvedett vereséget, legutóbb a Twentétől is pontot csent, az Ajaxot pedig 3-0-ra lemosta. A Heracles 0-2-10-es idegenbeli mérlege nem tűnik veszélyesnek. A Nancynak is gondjai vannak, ha kimozdul otthonról, november óta öt meccsen egy pontot kapart össze. Lyonban nehéz lesz növelni ezt a számot.

045 Benfica – VfB Stuttgart

H – tippmix: 1,50

Labdarúgás – Európa-liga, 16 közé jutás, 1. mérk.
fogadási határidő: csütörtök, 18.45

119 Utrecht – Heracles

H – tippmix: 1,49

Labdarúgás – Eredivisie
fogadási határidő: péntek, 20.30

129 Lyon – Nancy

H – tippmix: 1,45

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: péntek, 20.30
Szólj hozzá Te is!