Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok

Totó eredmények

ápr29

17/1. heti Totó-eredmények

 Totó eredmények 1 hozzászólás

Hatvanforintos nyeremény a tízes sávban, ez nem igényel részletes magyarázatot, mindenki nyert, aki vette a fáradságot, hogy kilépjen a totózóhoz. Közel húszezer tíztalálatos szelvényt számoltak össze, teliből meg 41 készült el. Egy pályán született meglepetés, ezért nem lett mindenkinek tizenhárom környéki eredmény.

Kőkemény 60 forintot képes adni a cég a tízesért, de a 13+1 is csak 362 825 forintot fizet. A tizennégy mérkőzésből nulla lett döntetlen és egy meglepetés. A Midtjylland mégse vette komolyan a kupameccset, így hazai pályán került hátrányba, ám a többiek egytől-egyig azt hozták, amit vártunk: a MU Gelsenkirchenben, a Barcelona Madridban győzött, a Loki, a Santos, a Stoke, a Fulham, a Marseille és a Lyon is hazai diadalnak örülhetett, de a Kaposvár is lenyomta a Fradit. A Vasas ismét nem kapott gólt idegenben, viszont talált egyet.
Az El is hazai sikereket hozott, az lett volna a csoda, ha nem így történik. Olvass tovább »


ápr26

16/2. heti Totó-eredmények

 Totó eredmények 4 hozzászólás

Olyan eredménnyel zárult az elmúlt hétvége, ahogy a hetek első eredménysora szokott: sikertelenül. A bajnoki hajrá gyakran szül meglepő eredményeket, de akad olyan együttes is, amely annak ellenére bukott, hogy szüksége lenne a pontokra. Tizenkettő találatig jutottunk.

Mindössze három játékos talált el tizenkét meccset, nagyon rosszul sikerült tehát a 16. hét második felvonása. Az Udinesénél Inler keresztülhúzta a számításainkat, kiállítása miatt otthon kapott ki együttese a Parmától. A Schalke leadta a meccset a Kaiserslauternnek, a királykékek inkább készülnek a BL-elődöntőre. A Dortmund viszont saját erőből szállt el, pedig nagyon kellettek volna a volna a bajnoki címhez.
A Juventus 2-0-ra vezetett a harmatos Catania ellen, ám a szicíliaiak a 96. percben (!) egyenlítettek. Ezen a ponton rengeteg szelvény repülhetett a kukába.
A Leverkusen, az Inter, a Milan, a Real Madrid és a Wolfsburg is hozta, amire számítottunk, de ez is csak 12-eshez volt elég. A nyeremény 662,765 forint lett. Olvass tovább »


ápr21

16/1. heti Totó-eredmények

 Totó eredmények 1 hozzászólás

Hétközi milliós nyeremények kerülnek kiosztásra, el sem hiszem. Mégiscsak jobb nekünk, ha nem keverednek az országok a BL vagy az El keretein belül, amint a határon belül maradnak, máris könnyebben elcsípjük őket. Pedig elég eklektikus kínálatunk volt, belga, francia és skót vendégmunkásokkal is találkozhattunk, de most nem fogott ki rajtunk annyira.

Meglehetősen sok sikeres szelvényt töltöttek ki a játékoskedvűek a 16. hét első felében, nagy nyereményben viszont csak ketten részesülnek – 2,032,510 forintos csúcsot állítottunk fel. Még sosem nyertek ennyi pénzt hét közben, nézzük meg, milyen meccsekkel sikerült a nagy tett: a fixek közül egyedül a Milan nem tudott győzni, de ki sem kapott, így többen átverekedhették magukat ezen a ponton. A Lille, a PSG, a Rangers, a Celtic és a Chelsea is győzött, a Man. United idegenben nem brillírozik a ligában, így a newcastle-i remi benne volt a pakliban. A Porto Lisszabonban verte a Benficát, az Inter Rómában az AS-t. A két belga bajnoki sem hozott váratlan kimenetelt, ja és az észak-londoni derbi is a papír ikszel végződött.

Tippelőink, vagyis ti is jól szerepeltetek, Zsolessz például tizenkét találattal zárta a 16/1-es hetet. Olvass tovább »


ápr18

15/2. heti Totó-eredmények

 Totó eredmények 3 hozzászólás

A tűréshatáron túllépett a meglepetések száma, több fixbe hajló mérkőzés kimenetele is az ellenkező eredménnyel végződött. Ennek következtében a hétközihez hasonló nyeremények születtek, több mint hatezer forintot ért a tíztalálatos szelvény. Halmozódás, 6,5 milliós várható főnyeremény.

A Dortmund és a Milan nagyon simán, 3-0-ra megnyerte otthon a soros bajnokiját, ez a két fix-meccs vélhetően mindenkinél ült. Azt viszont vajmi kevesen találhatták el, hogy a Roma saját pályáján veszít a rettenetes formában lévő Palermo ellen, valamint, hogy az Inter otthagyja mindhárom értékes pontot Parmában.
A manchesteri derbit a City nyerte az FA-kupa elődöntőjében, a Wembley-ben rendezett mérkőzést Yaya Touré döntötte el. A Nürnberg és a Stuttgart is idegenben győzött, a Bayern hülyére verte a Leverkusent (5-1), Gómez klasszikus mesterhármast hozott össze. Mindezek következménye az lett, hogy tizenkét találat lett a plafon, amelyért 113,905 forintot fizetnek.

Tippelőink közül most Zsóti, DodoIce és exit01 emelkedett ki a 10-10 találattal. Olvass tovább »


ápr15

15/1. heti Totó-eredmények

 Totó eredmények Nincs hozzászólás

Hatalmas meglepetés lett volna, ha kirámoljuk a Cég széfét hét közben, a kínálat és a tendencia is emellett szólt, nem beszélve a született eredményekről. Nem egy háromesélyes esemény került a lőlapra, ezek közül akadt pár, ahol a legkevésbé valószínű kimenetellel jöttek le a pályáról a felek. Ez még bemelegítésnek se volt jó, huszonhat 12-essel zártuk a 15/1-es fordulót.

Mivel az Bajnokok Ligája és az Európa-liga négy-négy párharcából nagyjából hat már az odavágók után eldőlt, nem volt könnyű megtippelni a visszavágók eredményeit. Mára kiderült, hogy nem is nagyon sikerült, tizenkettes szelvénynél értékesebb nem került elő a kredencből, abból is csak 26. Ők fejenként kemény 22,125 forinttal lesznek boldogabbak.
Az történt, hogy az El-ben a Porto a hazai bemutató (5-1) után Moszkvában is ötöt lőtt a Szpartaknak (5-2), de a Villarreal sem vakarózott a visszavágón, Enschedében is elkapta a Twentét (3-1). Nemigen számoltunk ezzel a lehetőséggel, ahogy azzal sem, hogy a Schalke ismét leveri az Intert.

A Man. United és a Barca sikere kevésbé volt váratlan, az is papírnak tűnt, hogy a Benfica leikszel Eindhovenben. A QPR, a Cardiff és a Rangers hozta, amit sejtettünk, a maradék angol mérkőzésen meg mindenre fel voltunk készülve.

Közülünk Sanyi26, totocsoda és Gyula68 teljesített a legjobban, tíz meccset tippeltek meg helyesen. Olvass tovább »


ápr11

14/2. heti Totó-eredmények

 Totó eredmények 3 hozzászólás

Ahhoz képest, hogy teletömködték az oszlopot háromesélyes német bajnoki mérkőzésekkel, felettébb sikeres hétvégét tudhatunk magunk mögött: nyolc játékos mind a tizennégy eseményt eltalálta és két és fél millió forintot várhat a bankszámlájára. Több, mint huszonnégyezer tízes szelvény született. A hétvége ismét nekünk kedvezett.

Azt gondolom, nem volt könnyű hétvégénk, főleg a Bundesliga-kínálata volt kedvezőtlen, egyedül a Leverkusen hazai sikere volt borítékolható. Nyert is a Bayer, a szintén jó esélyekkel induló Stuttgart viszont szintén otthon vereséget szenvedett a Kaiserslauterntől. A Bayern ismét nem nyert idegenben, de erre azért sokan számítottak, a Hannover, a Schalke, a Freiburg és a ‘Gladbach is saját pályáján szerzett három egységet.
Az olaszoknál nem történt semmi rendkívüli, az Inter, a Milan, a Juventus és a Roma is nyert, akárcsak a Lazio és a bajnoki címre vágyó Napoli.

Tizennégyen várták izgatottan a plusz egyes Fior-Milant, közülük csak nyolcan találták el, hogy a listavezető piros-fekete együttes győz. Ők 2,400,400 forinttal lettek gazdagabbak, a maradék hat játékosnak be kellett érnie 297,595-el. Nem mindegy.

Nálunk is eljutott két olvasó 12 találatig, Andras és bigyos volt a legügyesebb. Olvass tovább »


ápr04

13/2. heti Totó-eredmények

 Totó eredmények 3 hozzászólás

Megnyugodhatunk, a hétvége varázsa nem veszett el, amint visszakerült a szelvényre a Bundesliga és a Serie A, jöttek az eredmények is. A 13. hét egy milliomost hozott, aki ennek ellenére elképzelhető, hogy dühösen feküdt le este. A plusz egyes összecsapás kesernyéssé tette a szája ízét. Több mint hat misi így is befigyelt.

Két hét vergődés után ismét milliós nagyságrendű nyereménynek örülhettünk, pontosabban egy társunk, aki 6,275,180 millió forintot vár a számlájára. Ez néhány M-mel több is lehetett volna, ha a pótmeccsen nem nyer a Juventus Rómában. Az addig tizenhárom eseményen átgázoló játékos keserűen figyelte Kraszics és Matri gólját.
A Bayern München és a Dortmund nem döntötte be a papírformát, a Leverkusen és a Köln sikere is várható volt, mint ahogy a Stuttgart és a HSV pontszerzése is. Ami meglepő volt, az mindenképp az Udinese leccei veresége, de gyanítom, a Wolfsburg hazai győzelmét is többen fixre vették.

Játékosaink megálltak tizenegy találatnál, Benyó, McLarenF1 és DodoIce volt a három tettes. Olvass tovább »


márc30

13/1. heti Totó-eredmények

 Totó eredmények 1 hozzászólás

Több mint négyezer forintot fizetett a tíztalálatos szelvény, vagyis tovább tart a hétközi átok, ismét nem sikerült az áttörés. Mindösszesen két otthon játszó együttes tudott nyerni, ebből sajnos az egyik a magyarok ellen játszó holland válogatott. Tizenkettes a határ.

Képtelenek vagyunk átbillenni a tizenkét találatos álomnak nem nevezhető határon a hétközi fordulóban, újra és újra megakadunk. A keddi eredmények alapján azonban már ez is apróbb sikernek fogható fel, több helyen borult a papírforma: Ausztrália hátrányból, idegenben győzte le a tartalékos német válogatottat, Ghána az utolsó pillanatokban egyenlített Angliában, Dánia pedig a vb-résztvevő szlovákokat hagyta helyben saját szurkolói előtt.
Argentína az USA után Costa Ricával is csak egy nyomorult döntetlent játszott, Uruguay viszont kijavította a tallinni botlást és Dublinban győzött 3-2-re. A spanyolok és a hollandok fixe stabil volt.

Nem voltunk túl sikeresek a kilenc kétesélyes tippelésben sem, tíz találat volt a csúcs, melyet Andras, balucaptain, totocsoda, szcsab1 és bigyos ért el. Olvass tovább »


márc28

12/2. heti Totó-eredmények

 Totó eredmények 4 hozzászólás

Nem és nem. Talán túl konzervatívak vagyunk, vagy egyszerűen csak tökéletesen alkalmazkodtunk és ráéreztünk a ‘németolasz’ kínálatra!? Pontosan nem tudom még a megoldást, de tények azt mutatják, nem szeretjük a változásokat. A hétközi Totó értelmetlenné vált, gyakorlatilag lehetetlen nyerni, de most a válogatott-hétvége is ramatyul sült el.

Tizenkettes szelvény volt a csúcs a válogatott mérkőzések hétvégéjén, ebből tizenkét darab született, a nyereményünk pedig a nem túlságosan hanyatt vágós 126,185 forint.
A legnagyobb meglepetést egyértelműen Grúzia okozta azzal, hogy legyőzte otthon a lényegesen nagyobb játékerőt képviselő horvátokat. Az oroszok Örményországban nem tudtak nyerni, a portugálok Chilével, az argentinok az USA-val nem bírtak, de ezekkel az eredményekkel számolhattuk. Hollandia, Anglia, Spanyolország és Szerbia behúzta az elvárt fixet. Az Ausztria-Belgium párharc abszolút háromesélyes volt, minden bizonnyal ott is sokan megbuktak.

Érdekesség, hogy ugyan a tizenkettes volt a plafon élesben, nálunk timanid 13 találatig jutott. Olvass tovább »


márc23

12/1. heti Totó-eredmények

 Totó eredmények 3 hozzászólás

Nem lehetünk csalódottak a hétközi eredmények miatt, hiszen nem is várhattunk semmi kedvezőt. Ilyen kínálatnál csak a játék öröme és a szokás vezérelhetett mindenkit. Tizenkét találat volt a plafon, de ezt is csak ketten érték el. Az angol alsóbb osztályok sem jöttek be, köszönjük, elég volt.

A Brighton és a St. Johnston nem hozott minket kellemetlen helyzetbe, hozta az otthoni kötelező győzelmet. Az Aldershot, a Crewe, a Torquay és a Stevenage sikere is egyértelműen kalkulálható volt és a Tippek ráérzett a Hereford és a Macclesfield idegenbeli diadalára is. A Soton és a Dundee azonban nem tudott nyerni, pedig a “szentek” a 86. percig vezettek.
A Queen of South otthon kapott ki, amire nem sokan számíthattak, de a Leyton remije is sokak szelvényét “megrongálta”. Összességében két darab 12-es szelvény lett, melynek értéke egyenként 233,585 forint.

Zsolessz a kilenc kétesélyes dobozban 12 találatot ért el. Olvass tovább »


márc21

11/2. heti Totó-eredmények

 Totó eredmények 3 hozzászólás

Mindössze két percen múlott, hogy egyetlen német döntetlen se legyen a 11. hét második fordulójában, ahol végül egy tucat telitalálatos szelvény született. Csökkent a Dortmund és a Milan előnye, de néhány magyar totózó ennek örült. A hétvége ismét sikeres volt.

A Stuttgart a 90., a Mainz pedig a 89. percben tudott egyenlíteni a hétvégi Bundesliga-fordulóban, nagyon kevés kellett tehát ahhoz, hogy csak a Fiorentina-Roma ütközet legyen X a totóműsorban. A Dortmund ismét értékes pontokat hullajtott, de benne volt a levegőben, hogy az idegenben veszélyes Mainz pontot rabol. A Bayern, a Hamburg, a Lazio és az Inter is begyűjtötte a három pontot, a négy fix tehát sikeres volt. A Werder győzelme volt a legkevésbé várható, a Nürnberg hazai pályán nagyon sikeres volt. Ha ez az eredmény nincs, akkor nem csak tizenkét teli lett volna. A tucat szerencsés így 1,289,070 forinttal gazdagodott.

Olvasóink közül Benyó 13 találatot ért el, ami 218,365 ft-ot ért volna élesben. Olvass tovább »


Heti totó tippek (8/1. hét)

1. FC Köbenhavn - Chelsea 2
2. Lyon - Real Madrid 2
3. Internazionale - Bayern München 2
4. Marseille - Manchester Utd. 2
5. Blackpool - Tottenham 2
6. Arsenal - Stoke City 1
7. Porto - Sevilla 1
8. Liverpool - Sparta Praha 1
9. PSV - Lille 1,x
10. Sporting CP - Rangers 1
11. Ajax - Anderlecht 1
12. Villarreal - Napoli 1
13. Twente - Rubin Kazany 1
+1. VfB Stuttgart - Benfica x

Kiemelt tippmixek

Holnap, 17:45 Porto - Sevilla 1.75|3.35|4.15
Holnap, 20:30 Internazionale - Bayern München 2.11|3.25|3.05
Holnap, 20:30 Marseille - Manchester Utd. 3.30|3.00|2.10

Totó eredmények (7/2. hét)

1. Dortmund - St. Pauli 1
2. Freiburg - Wolfsburg 1
3. Hamburg - Werder Bremen 1
4. Hannover - Kaiserslautern 1
5. Hoffenheim - 1. FC Köln x
6. Mainz - Bayern München 2
7. Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart 1
8. Bologna - Palermo 1
9. Internazionale - Cagliari 1
10. Lecce - Juventus 1
11. Chievo - Milan 2
12. Genoa - Roma 1
13. Fiorentina - Sampdoria x
+1. Mönchengladbach - Schalke 1
Mito