Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok

Totó játék

márc29

Góltotó – végeredmény

 Totó játék 27 hozzászólás

Totolaci rizikózott, de bejött neki, nem tippelt az utolsó héten, amit még nyugodtan megtehetett. Be is húzta a versenyt, ha nem is nagy fölénnyel, de magasabb átlagpontot hozott mindenkinél. A második és a harmadik helyen azonban meglepetés született, Benyo és kovitoto elszállt, így nem jut nekik a nyereményből.

Totolaci nyerte meg a jano47 által kiötlött Góltotó játékunk újragondolását, okosan, rutinosan kihasználva a két távolmaradási lehetőséget. Összesen 136 pontot gyűjtött, aminél többen is magasabb számmal büszkélkedhetnek, ám mivel totolaci ezt csak 8 tippből rakta össze, övé a legjobb átlag. Az utolsó, 10. héten Laci2000 és szarvas66 villantott a legnagyobbat, így övék a 2. és a 3. hely, és az ezzel járó 5.000 és 2.000 forint. Totolaci nyeremény 10.000 forint!

Szívből gratulálunk a nyerteseknek, valamint taps és konfettieső Janónak az ötletért és a lebonyolításért!

A heti eredmények:

1. Bayern München – VfB Stuttgart 1-2
2. Werder Bremen – Nürnberg 4-2
3. Hannover – 1. FC Köln 1-4
12. Palermo – Bologna 3-1
13. AS Roma – Internazionale 2-1
+1 Mönchengladbach – Hamburg 1-0
Olvass tovább »


márc23

Góltotó – állás 9. hét után

 Totó játék 5 hozzászólás

Ugrálós kedvében van kovito, aki a múlt heti szárnyalás után most visszafelé szökkent egyet. Vagyis kettőt, mert mindjárt a harmadik csúszott vissza. Ezzel szemben a korábban sokáig vezető, ám a múlt héten csak a második helyen álló totolaci feltört és elég komoly előnyre tett szert. Az utolsó hét következik!

Kovitoto mindössze kilenc pontot tudott hozzátenni a nyolc hét alatt összegereblyézett 134 mellé, ami kevéske, mert Benyo 12-t, totolaci pedig 19-et, mellyel utóbbi az élre is állt. Most már a kezében van a saját sorsa, ha nem hibázik nagyot, megnyeri az újragondolt Góltotó játékunkat.
Az utolsó forduló előtt több mint egy pont az előnye és a összhelyezési-értéke is jóval alacsonyabb vetélytársainál.
Ezen a héten egyébként bavesz volt a leghatékonyabb, aki 27 pontot szerzett.

Azt kérem, hogy az első három helyezett az utolsó tippsort az oszi@tippek.com mélcímre küldje!

A heti eredmények:

1. Werder Bremen – Bochum 3-2
2. Frankfurt – Bayern München 2-1
3. Freiburg – Mainz 1-0
12. AC Milan – Napoli 1-1
13. Manchester Utd. – Liverpool 2-1
+1 Sampdoria – Juventus 1-0
Olvass tovább »


márc16

Góltotó – állás 8. hét után

 Totó játék 2 hozzászólás

A negyedik helyről ugrott az élre kovitoto, az eddig ott állomásozó pityesz pedig ezen a héten sem tippelt, így ő elszállt. Most totolaci hagyta ki a hetet, Benyo pedig a semmiből tört elő. Még két tippsor és jönnek a nyeremények!

Kovitoto eddig is az élboly tagja volt, ám a 8. héten 20 pontot begyűjtve az élre ugrott. Ebben persze az is közrejátszott, hogy totolaci most nem tippelt, akárcsak az eddig élen álló pityesz. Utóbbi ezzel ellőtte az utolsó hiányzását is, utat nyitva a többieknek. Benyo például kihasználta az elől állók tétlenségét és felkúszott a harmadik helyre.
Kovitoto előnye mindössze egy tized pont, szóval félelmetes hajrá elé nézünk.

A heti eredmények:

1. Bochum – Dortmund 1-4
2. Hertha BSC – Nürnberg 1-2
3. Mainz – 1. FC Köln 1-0
12. Livorno – AS Roma 3-3
13. Udinese – Palermo 3-2
+1 AC Milan – Chievo 1-0 Olvass tovább »


márc08

Góltotó – állás 7. hét után

 Totó játék 4 hozzászólás

Pityesz a tűzzel játszik, de egyelőre sikeres, bejött a számítása. Ami gyanítom, nem egy megkomponált stratégia, hanem az élet hozta úgy, hogy ismét tipp nélkül maradt az élen. De több “kimaradásra” nincs esély, betelt az üzenőfüzet…

Ezt a hetet is behúzta jano47, ő és oroszi is 26 pontot gyűjtött, de ez az eredmény sem volt elég, hogy az első ötbe odaférjenek. Kovitotónak viszont sikerült kikerülnie a nyerők közül, jelenleg a negyedik, de minimális a különbség a második, harmadik és a negyedik között. Pityesz mindkét hiányzását eljátszotta, ha a héten nem tippel, ugrott az első hely. Sőt, az egész játék.

A heti eredmények:

1. Werder Bremen – VfB Stuttgart 2-2
2. Frankfurt – Schalke 1-4
3. Hamburg – Hertha BSC 1-0
12. Bologna – Napoli 2-1
13. Sampdoria – Lazio 2-1
+1 Internazionale – Genoa 0-0
Olvass tovább »


márc01

Góltotó – állás 6. hét után

 Totó játék 3 hozzászólás

Pityesz “odalépett”, ha nem is faképnél, de azért szépen otthagyta a társaságot. A negyedik helyről ugrott az élre, miután az eddig ott tartózkodók nem sok pontot szereztek a héten. De játszottak. Ő meg nem!… Még négy hét!

Szóval érdekesen alakult a hét és ez elsősorban az átlagpontoknak köszönhető. A szabály szerint ki lehet hagyni két kört következmény nélkül, mert átlagolunk. Pityesz most ezt tette, aminek köszönhetően az ő átlagpontszáma nem változott. Nem úgy kovitotónak és totolacinak. Ők most rontottak egy picit az átlagukon, aminek köszönhetően egy-egy helyet visszacsúsztak. Viszont minden héten tippeltek, tehát elvileg ők még ezzel okosan gazdálkodhatnak. Kérdés, megéri-e!?…

A heti eredmények:

1. Bochum – Nürnberg 0-0
2. Hertha BSC – Hoffenheim 0-2
3. Mainz – Werder Bremen 1-2
12. Parma – Sampdoria 1-0
13. Udinese – Internazionale 2-3
+1 Juventus – Palermo 0-2
Olvass tovább »


feb22

Góltotó – állás 5. hét után

 Totó játék 2 hozzászólás

A Góltotó játékunk a félidejéhez ért és momentán épp nincs holtverseny, ám három játékos is egy pontot belül áll. Azt hiszem, elég komoly, izgalmaktól nem mentes öt hét áll még előttünk, nagyon sokan odaérhetnek még az első háromba. Ugye tudjátok, hogy tízezret ér az első hely!?

A héten kovitoto simán verte a mezőnyt, 24 pontot gyűjtött, míg a második legjobb, badalassi “csak” 19-et. Kovitoto ezzel a tettével az élre is ugrott, az eddig vezető totolaci visszacsusszant a harmadik helyre. Ám a kettejük közötti különbség nem több, mint két tized pont.

A heti eredmények:

1. Dortmund – Hannover 4-1
2. Hamburg – Frankfurt 0-0
3. 1. FC Köln – VfB Stuttgart 1-5
12. AS Roma – Catania 1-0
13. Manchester City – Liverpool 0-0
+1 Bari – AC Milan 0-2
Olvass tovább »


feb15

Góltotó – állás 4. hét után

 Totó játék 3 hozzászólás

A fáma ugye úgy szól, hogy ’senki sem próféta saját hazájában’. De azt is tudjuk, hogy a ‘kivétel erősíti a szabályt’. Nos most ez történt, Góltotó játékunk szülőatyja, Jano47 mindenkit maga mögé utasított a 4. héten. Összetettben pedig totolaci előzött.

Huszonkilenc pontot kellett szerezni a heti elsőséghez, ami kettővel jobb, mint a múlt heti maximum. Egyre jobbak vagyunk, és az nem is kérdés, hogy az ilyenfajta sikerélmények hozzák elő a játékkedvet. Jano47 mögött pityesz és Zsolessz végzett, ők 24 pontot gyűjtöttek. Az összetettben totolaci állt az élre 21 pontos átlagával. Ő és a harmadik helyen álló pityesz mind a négy héten tippelt. A második helyre csúszott vissza adi5, de hátránya minimális.

A heti eredmények:

1. Bochum – Hoffenheim 2-1
2. Hannover – Werder Bremen 1-5
3. Hertha BSC – Mainz 1-1
12. Juventus – Genoa 3-2
13. Parma – Lazio 0-2
+1 Napoli – Internazionale 0-0 Olvass tovább »


feb08

Góltotó – állás 3. hét után

 Totó játék 6 hozzászólás

Már három hét lepörgött a Góltotó játékunkból, de még mindig kapcsolódnak be játékosok. Aki ezen a héten szállt be, még megnyerheti a versenyt, ám aki még mindig hezitált, az sajnos már csak játékon kívül viheti el a pálmát.

A hatból két meccsen született papírforma-eredmény, a Hoffenheim és a Chelsea győzelme – ebben az arányban – várható volt. A Bochum és a Freiburg iksze benne volt a pakliban, noha a vendégek voltak esélyesek. Az Udinese sima győzelme váratlan eredménynek számít. Mindezek ellenére Atesz és szarvas 66 27 pontot zsebelt be, előbbi az élre is ugrott, igaz ő most csekkolt be a játékba.

1. Bochum – Bayer Leverkusen 1-1
2. Freiburg – Schalke 0-0
3. Hoffenheim – Hannover 2-1
12. Udinese – Napoli 3-1
13. Chelsea – Arsenal 2-0
+1 Fiorentina – AS Roma 0-1

A góltotó állása 3. hét után: Olvass tovább »


feb01

Góltotó – állás 2. hét után

 Totó játék 9 hozzászólás

Eltalálható meccsek jutottak ezen a héten a Góltotóban, kivétel persze az Arsenal-Manchester United, oda semmilyen eredmény beírása sem okozott felzúdulást. A Roma meg az utolsó pillanatokban végül nyert, az ikszre minden bizonnyal kevesen gondoltak.

Itt vannak az eredmények, melyek közül a legtöbbet totolaci találta el, aki 34 pontot szerzett! Azért ez elég durva eredmény, nagy-nagy gratuláció jár érte!

1. Bayern München – Mainz 3-0
2. Frankfurt – 1. FC Köln 1-2
3. Hertha BSC – Bochum 0-0
12. AS Roma – Siena 2-1
13. Arsenal – Manchester Utd. 1-3
+1 Juventus – Lazio 1-1
Olvass tovább »


jan25

Góltotó – állás az 1. hét után

 Totó játék 2 hozzászólás

A góltotó első hetének kínálatába több meglepetés is beszorult. Ráadásul nagyon sok gól esett, amire kevesen számítottak. A Sampdoria például hármat vágott Udinében…

Itt vannak az eredmények, és az összetettben a legjobban állók. A húsz szerzett pont szerintem remek eredmény, le a kalappal!

1. Bochum – Schalke 2:2
2. Werder Bremen – Bayern München 2:3
3. Dortmund – Hamburg 1:0
12. Palermo – Fiorentina 3:0
13. Udinese – Sampdoria 2:3
+1 Internazionale – AC Milan 2:0
Olvass tovább »


jan21

Góltotó – újragondoltuk az újragondolást…

 Totó játék 28 hozzászólás

Akkor kezdjük elölről! Továbbra is nyerhetsz tíz ropit, de pontosítunk és nehezítünk az egyszerűség kedvéért. Két hozzászólás világított rá arra, hogy talán tisztább lenne a játék, ha nem használnánk az SzRt-nél bevett + jelet, hanem adjuk meg pontosan az eredményt!

“…Kérdés: 1-0 eredmény esetén a +-2 tipp eltalált gólkülönbségnek számít? Gondolom igen…”

“…ez tényleg jó kérdés zso! De szerintem úgy van értelme ha olyan esetben az adott eredményt nézzük, pl 4-2 nél ne legyen jó az 1-0 pl mert akkor mindenki rakosgatná a plusszokat mintha valami Joker lenne!
de kíváncsi vagyok mit mond erre Jano és ez az adott csapat góljának eltalálása résznél talán még érdekesebb…”

Nos, összedugtuk a fejünket Janóval és arra a következtetésre jutottunk, hogy picit nagyot markoltunk a + jeles szabállyal, mivel kegyetlenül nehéz lenne a kiértékelés. Így most igénybe venném a cikk alján leírtakat:

A szerkesztőség fenntartja a jogot arra, hogy jelen szabályokat a tetszése szerint megváltoztassa, módosítsa, vagy kibővítse, mégpedig úgy, hogy az újonnan érvényes szabályokat megjelenteti a Tippek.com weboldalán.

Kezdjük elölről, mégpedig úgy, hogy mindenki a pontos, + jel nélküli végeredményét adja meg az 1., 2., 3., valamint a 12., 13. és plusz 1-es meccsnek (3-1, 2-4, etc.)! Ehhez a cikkhez toljátok fel a tippeket, a jövő héttől pedig mehet minden a Totós elemzéshez.

Elnézést kérek a kellemetlenségért, remélem, mindenkihez eljut az új infó és zökkenőmentes lesz az “átállás”!


Heti totó tippek (8/1. hét)

1. FC Köbenhavn - Chelsea 2
2. Lyon - Real Madrid 2
3. Internazionale - Bayern München 2
4. Marseille - Manchester Utd. 2
5. Blackpool - Tottenham 2
6. Arsenal - Stoke City 1
7. Porto - Sevilla 1
8. Liverpool - Sparta Praha 1
9. PSV - Lille 1,x
10. Sporting CP - Rangers 1
11. Ajax - Anderlecht 1
12. Villarreal - Napoli 1
13. Twente - Rubin Kazany 1
+1. VfB Stuttgart - Benfica x

Kiemelt tippmixek

Holnap, 17:45 Porto - Sevilla 1.75|3.35|4.15
Holnap, 20:30 Internazionale - Bayern München 2.11|3.25|3.05
Holnap, 20:30 Marseille - Manchester Utd. 3.30|3.00|2.10

Totó eredmények (7/2. hét)

1. Dortmund - St. Pauli 1
2. Freiburg - Wolfsburg 1
3. Hamburg - Werder Bremen 1
4. Hannover - Kaiserslautern 1
5. Hoffenheim - 1. FC Köln x
6. Mainz - Bayern München 2
7. Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart 1
8. Bologna - Palermo 1
9. Internazionale - Cagliari 1
10. Lecce - Juventus 1
11. Chievo - Milan 2
12. Genoa - Roma 1
13. Fiorentina - Sampdoria x
+1. Mönchengladbach - Schalke 1
Mito