Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan16

Expekt – Supertoto, 3. hét

 Supertoto, Totó-tippek, Totó-esélyek 3 hozzászólás

Supertoto, tippmix-hét?Ej, ej, hát csak nem volt elég a papírnak tűnő hétből, hergelik a totózók népét itt az egyértelmű felhozatallal! Az egyetlen előnye az ilyen hétnek, hogy ha valaki elkapja a meglepetést, az legalább jól fizet.

Meglepetés múlt héten is volt bőven, most is lesz. De nem rögvest az első meccseknél! A Birmingham hazai pályán alázta az Ágyúsokat, na, erre a konvenció: egyszer volt Londonban kutyavásár! A Kékek különben is vak tyúkok, gólt a Chelsea ellen nem találnak. Az Arsenal meg háromszor egymás után (Spurs, Birmingham, Fulham) nem fog égni, na.

És akkor most jöhet a meglepetés: Reading-MU (f)iksz! A Vörös Ördögök foghatóak idegenben, lásd múltkor a West Ham-et, és akárhogy is nézzük, bár a csapat tele van klasszisokkal, majd minden meccs Cristiano Ronaldón múlik. De igazából statisztikára alapozunk: régen ikszeltek…

A további három angol meccsre egyszerűen papírt meg még egy esélyt teszünk. Itt bár furcsán hat a Szarkák papírja, ne befolyásoljon senkit a hétvégi 6-0, mert idegenben, bajnokcsapat ellen… Nem mérvadó.

Olaszokkal is edződik az idegrendszer. Szerencsére egyértelmű a helyzet: a Juve otthon újfent nem botlik, az Inter meg egyszerűen nem tud olyan csapnivalóan játszani, hogy kikapjon bárhol is. A Fior esetében már az iksz is inkább meglepetés lenne attól a Torinótól, aki képes volt otthon elfeküdni a Livorno előtt! Jó kis magyar totó-gyilkos eredmény volt az, jaja…

Azért ide is teszünk egy meglepetést! A Milan ebben a szezonban jobbára idegenben erős, azt mondja a tabella. Szerintünk meg szimplán kiszámíthatatlan. Ha a Napoli képes volt ellenük egy félidőt 2-2-re hozni, akkor az Udinesének igenis esélye van a három pontra! Figyelem: esélye, tehát azért 2-re vezetünk.

Spanyolföldről sima eredmények várhatóak. A Barca nem vitás, nyerőszéria, pont. A Valencia csapnivaló, anti-nyerőszéria, pont. A Sevilla e fordulóban megkapta az idény meglepetéscsapatát, a harmadik madridi gárdát, hajrá! Aztán a madridi derbi… Hát, a fene se tudja, a Realnak áll a zászló, de aztán meg már ideje lenne nekik is bukni, az előnyükbe belefér… 2-re vezetett háromesély.

3-5-6, 96 oszlopon.
Ez is jól fizető hét lesz!

A Expekt Supertoto 3. heti tipposzlopa:

Birmingham – Chelsea = 2
Fulham – Arsenal = 2
Reading – Manchester United = X
Newcastle – Bolton = 1X
Getafe – Sevilla = 12
Fiorentina – Torino = 1X
Villarreal – Valencia = 1X
Wigan – Everton = 2X
Juventus – Sampdoria = 1
Udinese – Milan = 21X
Manchester City – West Ham = 1X2
Atletico Madrid – Real Madrid = 21X
Inter – Parma = 1
Barcelona – Racing Santander = 1Hozzászólások
  • totorobert január 18. 08:59 (#1) | Válaszolok

    1- ( 2 ) 2- (x2) 3- (x2) 4- (12) 5- (1x) 6- (12) 7- ( 1 ) 8- ( 2 ) 9- (1x) 10- ( 2 ) 11- ( 1 ) 12- ( 12) 13- (1x) 14- ( 1 )

  • euroaron január 18. 20:07 (#2) | Válaszolok

    totorobert, vedd úgy, hogy régi kérdésed visszapattant: te is megjátszod ezeket? :)

  • totorobert január 19. 09:01 (#3) | Válaszolok

    euroáron,én inkább ott próbálkozom, ahol lehet válogatni a mecseket és főleg a meglepetésekre,nagy oddsokra próbálok hajtani.Néhány tipp a hétre : pool – villa ( v ) newcastle – bolton ( v ) O. M. – kisvalencia ( v ) palermo – siena (v ) fiorik – torino (v ) genoa – bergamo ( v ) egyébként kollektívával kb. ezt játszuk meg néha.


Szólj hozzá Te is!