Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt10

Expekt – Supertoto, 41. hét

 Supertoto, Totó-tippek, Totó-esélyek 1 hozzászólás

Csoportokba szedtük, kiveséztük, megjátszottuk. Olvassatok az Eb-selejtezőkről!Most hallottuk a rádióban, hogy jövőre 25%-kal drágább lesz a magyar totó. Ebből kifolyólag, valamint a magyar halmozott nyereményalap elvitelével, tekintetünket egyre inkább vessük az XL-es Supertotóra. A selejtezők célegyenesébe fordulnak a válogatottak, egyes csoportokból már most kikerülhetnek az Eb-résztvevők! Matematikailag természetesen mindig marad esély…

Vegyük őket sorra!

Az A-csoportból a motiváltabb szerb szomszédok és a szintén elszánt portugálok repülnek a messzi Kaukázusba, ahol így szerintünk már csupán a távolság okozhat problémát, az is inkább csak a rácoknak. A belga-finn párharcon bármi megtörténhet, mi a hazai csapatra vezetünk, még ha nekik már mindegy is.

A B-csoport mérkőzésein a felsőház találkozik az alsóházzal. Közülük Skóciában szimatolunk meglepetést, a frankok és a taljánok simán kell, hogy hozzák a papírformát.

A C-csoportnál a máltai kudarc és az isztambuli dzsembori után már nem bízunk többé a janicsárokban. Görögföldön pedig a hullámzó teljesítményű bosnyákok okozhatnak meglepetést a kényelmes házigazdáknak.

A D-csoport írországi összecsapását először háromesélyre vettük, de aztán “csodák nincsenek!” felkiáltással végül döntetlenre vezetett kétesélyben maradtunk.

Az E-csoportban mind az angol, mind a horvát csapat hazai pályán játszik, és mivel az oroszok és az izraeliek ott lihegnek a nyakukban, nem fogják ellinkelni a meccset.

Az F-csoportban a svédek edzőmeccsre mennek, de reményeink szerint ennél komolyabban fogják venni a liechtensteini találkozót. A spanyolok pedig a lazítást már múltkor letudták Izlandon, most mutatniuk kell valamit, legalább megint egy döntetlent!

G-csoport – pontosztozkodást várunk, pláne hogy mindkét csapat egy mérkőzés lemaradásban van a harmadik helyezett Bulgáriához képest.

3-5-6, 96 oszlopon.

A Expekt Supertoto 41. heti tipposzlopa:

Anglia – Észtország = 1
Skócia – Ukrajna = 1X2
Örményország – Szerbia = 21
Feröer-szigetek – Franciaország = 2
Azerbajdzsán – Portugália = 2
Liechtenstein – Svédország = 2
Románia – Hollandia = X2
Dánia – Spanyolország = 2X
Moldova – Törökország = X2
Horvátország – Izrael = 1
Görögország – Bosznia-Hercegovina = 1X2
Belgium – Finnország = 1X2
Írország – Németország = X2
Olaszország – Grúzia = 1Hozzászólások
  • Hobbytotós október 11. 22:05 (#1) | Válaszolok

    Ezek a tippek nagyon hasznosak, de azért jó lenne ha Oszi a magyar totó mérközéseire is tippelne, mert gondolom azok is sokunkat érdekelnek.


Szólj hozzá Te is!