Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov13

Expekt – Supertoto, 46. hét

 Supertoto, Totó-tippek, Totó-esélyek 8 hozzászólás

Európa-bajnokság Anglia és Olaszország nélkül? Nagyon kemény hétvégénk lesz!Hát igen, a 2008-as Eb selejtezőinek utolsó “totóilag” értékelhető találkozói, ahol egyrészt már minden mindegy, másrészt meg minden vagy semmi…

A papírformákkal nem kívánunk érdemben foglalkozni, mindegyikről egy-egy mondatban. A horvátoknak ez az utolsó “kemény meccse”, nyomni is fogják a szomszédban, mert ha ez megvan, az angolok ellen akár már az utánpótlást is küldhetik.
Hollandia, galaktikus muhaha! Aztán komor, elszánt pofát vágunk: a lengyelek csoportjában még nagy a hajtás, ezt a meccset egyszerűen hozni kell a polákoknak, pláne, hogy innen a portugálok szintén otthon fogadják a muszáj-megverni örményeket, ahogy a még matematikailag esélyes szerbek is a hasonló kvalitású kazahokat. Ha valahová, akkor ezekre kéne pakolni a totorobert-meglepetéseket, de mi már csak azért sem tesszük ezt!
A hatodik fix a hispán gárda, itt már mindkét félnek mindegy, várható a pontosztozkodás, de otthon nagy égés lenne egy spanyol zakó, ugye.

Na de a többi!

Lesz két “barátságos” mérkőzés, Cardiffban és Belfastban, hát ezeket megjósolni…

A maradék viszont igazi csemege!

Tortaalapnak ott a bolgár-román balkáni párharc, ahol a papírforma érvényesülésben bizakodunk. Na, ezt jó röviden elintéztük.
A krémet Skóciából adjuk hozzá, ide aztán mindent vizionálunk, minimum 15 km futás játékosonként (a cserék meg az edzők is, mindenki!), tizenegyes(ek), piroslap(ok), botrány, mert ha a skótok nyernek, biza Eb-résztvevők, a taljánok meg nem! És bár vendégként nekik most a döntetlen is elfogadható… Szóval bízunk a skótokban, de nem teljesen! Scotland rules, pláne a mostani hétvégi olasz focibotrány után.

A hab orosz, ahol a papírforma vendéggyőzelmet prognosztizál. Na de kérem szépen, ha a ruszkik most nyernek, akkor Angliát nem látjuk az Eb-n! Óriási a tét, és hiába a közel-keleti nagy meleg, lesz ott hidegháború, meg diplomáciai hadviselés, MI6 & Moszad vs KGB – még ezt is el tudjuk képzelni! Döntetlenre szavazunk, de egyik eredmény sem megfelelő, a bukik őszülnek!

A koktélcseresznye Oslóból érkezik, ahol a vikingek fogadják a janicsárokat, szerintünk ki-ki meccsen, a második pozícióért. Papír 1-re vezetünk, mert Allahban nem hiszünk, de az oszlopokat egy kelet felé fordított szőnyegen ülve fogjuk feladni, biztos, ami biztos.

Ja, van két gyertya is, német meg cseh. Hát ezek nagyon fix 1-es szagúak, azért kapnak kétesélyt.

3-5-6, 96 oszlopon.
Bár semmilyen hétnek tűnik, mégis váratlan lesz, azt mondjuk!

A Expekt Supertoto 46. heti tipposzlopa:

Wales – Írország = X12
Bulgária – Románia = X2
Skócia – Olaszország = 1X2
Izrael – Oroszország = X12
Norvégia – Törökország = 12
Macedónia – Horvátország = 2
Németország – Ciprus = 1X
Hollandia – Luxemburg = 1
Csehország – Szlovákia = 1X
Lengyelország – Belgium = 1
Észak-Írország – Dánia = X2
Szerbia – Kazahsztán = 1
Spanyolország – Svédország = 1
Portugália – Örményország = 1Hozzászólások
 • totorobert november 14. 05:33 (#1) | Válaszolok

  belém bújt a kisördög, azt hiszem most ideget kelthetek néhány profi totós hét végéig elkövetkező napjaiban. polonia- belgica 1 ? espana narancs- rénszarvas üsző 1 ? emlékeztetőül : wattford- colch európai 1 és mi lett belőle? – további vágyálmok az euro halmok után ! info@ : papírmeccs – ökölszabály!

 • euroaron november 14. 05:57 (#2) | Válaszolok

  totorobert: meglássuk! :)
  (a bővített verziónkban persze nem vagyunk ennyire biztosak…:p)

 • totorobert november 15. 00:21 (#3) | Válaszolok

  nem tudjátok, hogy csehszlovákia kivel játszik?

 • euroaron november 15. 00:48 (#4) | Válaszolok

  saját magával? :)

 • totorobert november 15. 02:51 (#5) | Válaszolok

  az x még csak x , de mikor 1 az 1 és mikor 2 a 2 vagy játszam meg 1×2-re? hú ez még nehezebb mint az izrael – oroszország

 • euroaron november 15. 02:56 (#6) | Válaszolok

  én figyelembe venném azt is, hogy a csehek utálják a tótokat, mint a szart, és végülis otthon vannak. :) ))

 • totorobert november 15. 10:30 (#7) | Válaszolok

  wales- írek (1) bolgár- román (12) skót- olasz (1x) izrael- orosz (x2) norvég- török (x2) macik- hovátok (12) német- ciprus (12) holland- luxik (1) cseh- szlovák (1) lengyel- belga (1x) é-ír- dán (1x) szerb- kazah (1) spanyol- svéd (12) portugál- örmény (1x)

 • euroaron november 18. 20:53 (#8) | Válaszolok

  hát ez kurvára papírhét volt. a krobótok buktája minimális meglepetés magába…
  csoda, hogy egyáltalán a megjátszott pénz visszajött.


Szólj hozzá Te is!