Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov21

Expekt – Supertoto, 47. hét

 Supertoto, Totó-tippek, Totó-esélyek 6 hozzászólás

Az angol foci hétvégéje: Premiership & ChampionshipNa, vége az Eb-selejtezéseknek, ráadásul a magyar totón elvitték a halmozódást is. Folytatódnak a bajnokságok, a Supertotón csak Angliából merítve a találkozókat, hajrá, hurrá, mindent bele!

A Premiershipből két fixet eredeztetünk: az Everton minőségi fölénye érzésünk szerint materializálódik a Goodison Parkban, illetve a Derby igazolja a mondást: aki háromszor már bukott, bukjon negyedszer is! Vagy aki öt meccsen nem lőtt gólt, a hatodikon se lőjön? Végül is mindegy, a Chelsea remije már az ordas meglepetés kategória – és csodák nincsenek.

A dobogó környékén amúgy is nagy a harc. Az Ágyúsoktól a fordulók óta dugóhúzóban lévő kis Wigan nem sok jóra számíthat, ráadásul a bajnokságban eddig a vörösök mindig oda-vissza kenték a szájukat – de a W-betűs csapatok mindig érzékenyek számunkra, és minden jónak vége szakad egyszer, ezért a kétesély. A másik dobogó-vörös csapat Boltonba látogat, ahol a hazaiak reményeink szerint egy döntetlenre elegendőek lesznek, pláne, hogy amikor nagy a minőségi különbség és a tét, mindig fránya meglepetés születik!

A többi mérkőzés már nem ilyen izgalmas. Birminghamben ki-ki meccset vizionálunk, bár a statisztika alapján a két csapat szereti egymással megosztani a pontot. Ha már City, akkor ugrás Manchesterbe, ahová mumus érkezik: a Reading még veretlen a világoskékek ellenében – most hátha, vagy már megint? A Boro-Villa párharccal nem lehet mit kezdeni, kemény dió, fix iksz, kiegészítve egy kéteséllyel.

Nem mintha egy osztállyal lejjebb könnyebb lenne fixálni, de: Watford (lásd fenn: W betű!), Bristol és Sheffield United. Igaz, a Coventry és a Charlton inkább adják magukat, de a vendéglátóik örökké csak nem fognak kikapni! Különben meg a hazai pályát favorizáljuk, lásd Burnley és Southampton.
Ne haragudjatok, ide most nem tudunk többet filozofálni, hét eleje van, na meg végül is “csak” másodosztály…

1-8-5, 96 oszlopon. Sok sikert mindenkinek!

A Expekt Supertoto 47. heti tipposzlopa:

Arsenal – Wigan = X1
Birmingham – Portsmouth = 12
Bolton – Manchester United = X2
Everton – Sunderland = 1
Manchester City – Reading = 21
Middlesbrough – Aston Villa = X12
Barnsley – Watford = 2
Bristol City – Leicester = 1
Burnley – Stoke = X1
Norwich – Coventry = 21
Sheffield Utd – Plymouth = 1
Southampton – Blackpool = 1X
Derby – Chelsea = 2
Preston – Charlton = 12



Hozzászólások
 • Hobbytotós november 23. 03:03 (#1) | Válaszolok

  Hiányolom a 47.totóhétre vonatkozó tippeket, legalább Totóróbert írná meg a megérzéseit, azok általában jók szoktak lenni. A német meccsek túl símának vagyis egyértelműnek néznek ki és az tapasztalataim szerint azt jelenti, hogy nagy meglepetések várhatók. Pl. Bayern-Wolfsburg: 2????

 • totorobert november 23. 10:40 (#2) | Válaszolok

  bayern- wolfsburg ( 1x ) bochum- bielefeld ( 1x ) cottbus- bremen (12) frankfurt- stuttgart (1x) hannover- schalke ( x ) bayer- duisburg ( 1) hamburg- rostock (1x) birmingnam- portsmouth ( 2) bolton – m.u ( 12) “brough- villa (1) derby- chelsea (2) west ham- spurs ( 1x) fulham- blackburn ( x2 ) + nürnberg – dortmund (2) mindenkinek jó hetet kívánok!

 • hgcs__ november 23. 23:46 (#3) | Válaszolok

  http://www.sat1.de/service/teletext/ címen fel lehet lelni a hiányzó játékosokat, illetve a tervezett kifutó 11-et. Tudtok olyan oldalt, ahol az angol ill. olasz csapatokra is meg lehetne ezt nézni?

 • hgcs__ november 24. 01:46 (#4) | Válaszolok

  bayern- wolfsburg ( 1 ) bochum- bielefeld ( 12 ) cottbus- bremen (2: cottbus tartalékos lesz) frankfurt- stuttgart (x2) hannover- schalke ( 21 ) bayer- duisburg ( 1 duisburg: tartalékos) hamburg- rostock (12: én itt vélem a meglepetést) birmingnam- portsmouth ( 2: hiszen még nem győzött a portsmuth birminghamben) bolton – m.u ( 2) “brough- villa (x1) derby- chelsea (2) west ham- spurs ( x2) fulham- blackburn ( 1x ) + nürnberg – dortmund (2 : a nürnberg szintén tartalékosnak látszik) mindenkinek jó hetet kívánok!

 • euroaron november 26. 04:28 (#5) | Válaszolok

  pfúúú, kegyetlen eredmények születtek!
  rekordot állítottunk fel: ilyen pocsék hetünk még nem volt. négy kétesély szállt el: mu, watford, bristol, sheffildunited… K.O.!
  bakker!
  sovány vigasz a jövő heti halmozódás.

 • szaki76 november 27. 06:11 (#6) | Válaszolok

  hgcs,szerintem jok voltak a tippjeid csak álltalában egy nagy csapatnál van a meglepetés. gratulálok!


Szólj hozzá Te is!