Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec06

Expekt – Supertoto, 49. hét

 Supertoto, Totó-tippek, Totó-esélyek 1 hozzászólás

Supertotó közel +50% halmozódott nyereményalappal!Jól fizető múlt hétnek örömködünk, bár a Wigan és a Valladolid alaposan megtréfált minket. Mindazonáltal ez a hét is meglehetősen finomnak néz ki, angol-spanyol-olasz suprahits, nosza rajta, terv nélkül építjük rá a légvárakat legott!

A Premiership élbolya első pillantásra a sereghajtó kutyaütőkkel került össze. Második pillantásra egyedül a “kismencseszter” hullik ki ebből a zsákból, de a többit, ha már véres-könnyesre pislogjuk is a szemünket, nem bírjuk eltávolítani. Hogy a Chelsea otthon kikapjon a nemrég idegenben 7-et benyelő Sunderlandtől? Hogy a tökutolsó láma Derby az Old Traffordban győzedelmeskedjen? Hogy a magát mostanság sehogy sem találó Boró megállítsa a szárnyaló Ágyúsokat? Ááá… (Ez utóbbinál Zsóti ugyan morgott meg cöccögött, de csodák nincsenek!)

Meglepetéseket mindössze a Fulham és a Reading esetében látunk realizálódni, előbbit képesnek tartjuk efféle gazságokra, utóbbinál emocionális érvünk van: ennyire bízunk a Poolban, mint vendég.
Aztán van még angol meccs itt, bár ne lenne! A Spurs egyszerűen ontja a gólokat bárhol játszik is, csak valahogy mindig többet kap – a City viszont alig talál kapuba, közben még kevesebbet kap. Na most egy ilyen párosításból mi fog kisülni? Aztán ott a West Ham, szívünk csücske, múltkor nagyon bölcsen helyeztük őket lapátra, na most ezt nem merjük, hiába, a Rovers nem éppen magabiztos házigazda…

Van még ebbe az egészbe belekeverve némi olasz, meg spanyol színezőanyag: hogy Róma, ahol nem érezzük tutinak a három pontot, Nápolyban viszont de. A Fior megkapta a kötelezőt az Intertől, Szicíliában kompenzálják magukat a Lilák.

A Valencia nagyot bukott vasárnap, heh, pedig csak viccből tettük oda a kettest, ki hitte volna? Ezek után Pamplónában már nem merünk biztosat jósolni. A két Madridot nem féltjük, még ha vendégként nem túl acélosak is: a Bilbao kétszer egymás után nem fog nagycsapatot megalázni, hiába a hazai pálya. A Getafe meg a nagycsapatok mumusa, és a “kismadridnak” már a neve is tartalmazza azt az előtagot, amitől immúnissá válnak a szomszédok hírnevére.
És hát végül a Barca a Depor ellenében – no comment!

3-5-6, 96 oszlopon.
Kartonpapírhét?

A Expekt Supertoto 49. heti tipposzlopa:

Chelsea – Sunderland = 1
Everton – Fulham = 12
Manchester United – Derby = 1
Reading – Liverpool = X2
Osasuna – Valencia = X12
Palermo – Fiorentina = X2
Athletic Bilbao – Real Madrid = X2
Middlesbrough – Arsenal = 2
Livorno – Roma = X2
Tottenham – Manchester City = X12
Blackburn – West Ham = X12
Atlético Madrid – Getafe = 1
Napoli – Parma = 1
Barcelona – Deportivo = 1Hozzászólások
  • barabasalmas december 09. 21:04 (#1) | Válaszolok

    Már tuti hogy nem lesz 13+1-es én már ki is dobtam a szelvényem 7 db kéteséllyel , de már a kukában van… nem semmi ugye ???


Szólj hozzá Te is!