Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec18

Expekt – Supertoto, 51. hét

 Supertoto, Totó-tippek, Totó-esélyek 3 hozzászólás

Karácsonyi Supertoto, Jézuska telit hoz(hat)!Úgy látszik, az Expekt kezd rászokni, hogy a hétvége mindkét napjáról csemegézi a meccseket. Jó dolog ez végső soron, csak bejöjjön a sejtés!

A héten is a már megszokott angol-olasz-spanyol bajnokságokból áll össze a menü. A két nagy durranás a milánói és a barcelonai találkozó. Előbbinél nem tudunk egyebet mondani: háromesély. Az El Clásicón ellenben hazai győzelmet sejtünk – a kulcsszó: Etoo!

Jöhetnek a további fixek: Zsóti vadul “boltonozott”, ezt itt most vállaljuk, de a tényleges játékunkban háromeséllyel fog szerepelni. A Roma két iksz után újra nyerni fog. A Szarkák vendége az idei szezon gólzsákja lesz, a kimenetel nem kétséges, Tippmixre is bátran ajánljuk! Végül a Chelsea: az Arsenal elleni zakó a bajnoki címbe, sőt, a nemzetközi porondba is fájhat, ha egyéb botlásokkal tarkítják az utat odáig – tehát most nem lesz botlás.

Fixnek néz még ki a Liverpool és a MU is hazai pályán, de mivel ők tűnnek a legfixebbeknek, biztosítjuk őket: a Pool mostanság kapott eleget, ezúttal már adnia kell, a MU pedig annyira félelmetesen jó, hogy rettenetes lenne egy vendéggyőzelem!

A többi mérkőzés meg lesz, amilyen lesz: a City mostani formája alapján három pontra már nem elég Birminghamben, bár a Bolton ellen szép volt a fordítás. Még élénken emlékszem, mikor 2004-ben a Spurs otthonában 3:0-lal mentek az öltözőbe, aztán meg 3:4 lett az eredmény… Hmmm, de jó kis meccs is volt az… Na, elég a nosztalgiából.

A Sevilla és a Valencia a héten magához tér, szerintünk, meg a Lazio is, hozzák szépen a régi formájukat. Madridban és Genovában pedig nem érezzük az ikszet, ez különösen a “kismadridra” igaz, már kétszer megszívattak minket a döntetlennel, harmadszor talán már csak nem!

1-8-5, 96 oszlopon.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

A Expekt Supertoto 51. heti tipposzlopa:

Aston Villa – Manchester City = 1X
Bolton – Birmingham = 1
Liverpool – Portsmouth = 1X
Genoa – Parma = 12
Zaragoza – Valencia = X2
Roma – Sampdoria = 1
Sevilla – Racing Santander = 1X
Manchester United – Everton = 12
Newcastle – Derby = 1
Inter – Milan = 1X2
Palermo – Lazio = X2
Atletico Madrid – Espanyol = 12
Blackburn – Chelsea = 2
Barcelona – Real Madrid = 1Hozzászólások
 • Hobbytotós december 20. 21:06 (#1) | Válaszolok

  Olasz mérkőzés- eredmények megérzésének specialistáit (pl. Totorobert, Madar Sanyi stb.stb.) kérem, osszák meg velünk megérzéseiket. Persze az angol meccsek szakértői is jöhetnek. Nagyon szeretnék már egyszer tapasztalatokban való gazdagodás helyett telitalálatot elérni!! Különösen érdekel véleményetek az Inter-Milan, Roma-Sampdoria és a Reggina-Catania meccsekről.

 • euroaron december 21. 00:34 (#2) | Válaszolok

  nem vagyok specialista, de:
  - az inter valószínű nyer vagy iksz. stabil a csapat.
  - a róma buktasorozat után otthon fix egy.
  - reggina-catania, na, ez háromesély! persze leginkább a szokásos, olaszoknak nagyon tetsző fix X.

 • totorobert december 22. 19:06 (#3) | Válaszolok

  szerintem a telitalálat eléréséhez a birminghamnek, derbynek és blackburnnek is kell adni esélyt! kicsit sanszot látok még a racing győzelmére is, a nagy rangadók lehozhatók fix x-el vagy 12-vel!


Szólj hozzá Te is!