Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec28

Expekt – Supertoto, 52. hét

 Supertoto, Totó-tippek, Totó-esélyek Nincs hozzászólás

Egy kis előszilveszteri izgalom…Vajon kinek (kiknek) hoznak szerencsét az év utolsó meccsei a Supertotón? Az év zárásaként az Expekt a szokásos all-in-t játssza, minden mérkőzés egy napon lesz. Erre vártunk már, nem bírjuk mi ezt a két napig tartó feszültséget!…

No de elég a mellébeszélésből, nézzük a hetet. Előtte azért megjegyzem, hogy Áron szabad kezet adott Zsótinak a tippek megadásánál. Már ideje volt!

Először is a fixeink: a Chelsea, Bolton, Watford, West Brom négyes hozni fogja a kötelezőt. Szándékosan kihagytam a felsorolásból a Fulhamet – a két labilis csapat találkozójából ők kerülnek ki győztesen. Igen, ez nem papírforma fix, de kell a meglepi ahhoz, hogy legyen mit elkölteni az újévben.

A kétesélyek közül az “ágyúsokat” és a “vörös ördögöket” emelném ki. Most emberükre akadtak! Az Everton nagy falatnak fog bizonyulni, és bár nem bízunk a West Ham győzelmében, de talán egy pontra ők is jók lehetnek a karácsonyi bejglik, pudingok vagy piték után.

A többi kétesélyt vehetjük úgy is, hogy a papírforma mellé még egy esély. Igazából itt nem születhet egetverő meglepetés, függetlenül attól, hogy mi lesz az eredmény.

1-8-5, 96 oszlopon

B.U.É.K.!

A Expekt Supertoto 52. heti tipposzlopa:

1. Chelsea – Newcastle = 1
2. Sunderland – Bolton = 2
3. Tottenham – Reading = X2
4. Portsmouth – Middlesbrough = 1X2
5. Birmingham – Fulham = 2
6. Wigan – Aston Villa = 12
7. West Ham – Manchester United = X2
8. Leicester – Charlton = X2
9. Norwich – Wolverhampton = 12
10. Watford – QPR = 1
11. WBA – Scunthorpe = 1
12. Plymouth – Stoke = 12
13. Everton – Arsenal = 1X
14. Coventry – Ipswich = 1X
Szólj hozzá Te is!