Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb26

Expekt – Supertoto, 9. hét

 Supertoto, Totó-tippek, Totó-esélyek 12 hozzászólás

Javier Zanetti (Inter) BL árnyak

A címnek megfelelően kezdjük a rossz hírrel: a Supertotón e héttől új szabály lép életbe, a szóló telitalálatos alsó korlátja ezentúl csupán 50.000 euró. Úgy látszik, túl gyakran vitték el tőlük a pénzt, erre kiötölték, hogy elszámolták magukat. Érdekes, négy évig ez nem okozott problémát… na mindegy.Aztán ezen az érzelmi vonalon továbbhaladva csak az érdekesebb mérkőzésekről szólva, ahol az egyik fél BL-visszavágó előtt áll.
Arsenal: Milánóban gólt kell rúgniuk, és akkor elég számukra a döntetlen is. A Villa győzelme viszont ettől még kétséges.
MU: hazai pálya a Lyon ellenében. Ha koncertszervezők lennénk, a Fulhamet előzenekarként definiálnánk…
Chelsea: szintén otthon fogadják a görögöket. Ha nem a „Kalapácsosok” pályájára látogatnának, eltűnődtünk volna a fix 2-őn… Vagy a háromesélyen… De így?
Roma: bár Madridba utaznak, túl sok volt a bajnoki égés, muszáj lesz villantani a szurkolóknak. Szegény Parma, megvakítják…

Barca: nem lesz túl izgalmas a skótok elleni visszavágó, nagy az előny. Ellenben a „kismadrid” kényelmetlen ellenfél, és bár az elmúlt pár fordulóban nagyokat égtek, talán jók lesznek egy ikszre, ha a katalán B-t kell fogadniuk…
Real: először ide pakoltuk a háromesélyt, aztán inkább úgy gondoltuk, hogy lesz itt pontszerzés, mert bár az előny nagy, négyből három nagy meglepetés volt az elmúlt találkozókon. Ötből négy? Az már szinte csoda lenne. Csodák nincsenek. Az iksz már meglepetés.

Milan: a heti sötét ló. Ha rápihennek az „ágyúsokra”, akkor kikapnak a rómaiaktól. Ha nem, akkor a Laziónak semmi esélye.
Pool: két gól előny az Inter ellen, azért két gól előny akárki ellen is ezen a szinten már! Nem valószínű, hogy eladják ezt a meccset, bár pontosztozkodást el tudunk képzelni.
Inter: szarabb helyzetben vannak bárkinél, és csak két tényező miatt adunk nekik pontot: mázlifaktor és pocsék Nápoly – ennyi elég kell, hogy legyen.

Pár szóban a többiről: a City mumusa a Wigan, de nem ez a mostani, hanem a régi, szóval fix 1. A „kiskatalánokkal” nem jutottunk dűlőre, de szerencsére van egy háromesélyünk. Juve kényszergyőzelem, most már nekik fog fütyülni a bíró. Ki-ki meccs lesz az Everton-Portsmouth. A sárgák meg lecsapják az Osasunát, punktum.

1-8-5, 96 oszlopon.

Kemény hét lesz, sok potenciális meglepetéssel! Éppen ezért még a papír is jól fizethet!

Az Expekt Supertoto 9. heti tipposzlopa:

1. Arsenal – Aston Villa = X1
2. Fulham – Manchester Utd = 2
3. West Ham – Chelsea = 2X
4. Roma – Parma = 1
5. Manchester City – Wigan = 1
6. Atlético Madrid – Barcelona = 2X
7. Recreativo – Real Madrid = 2X
8. Milan – Lazio = 21
9. Espanyol – Valencia = 1X2
10. Bolton – Liverpool = 2X
11. Juventus – Fiorentina = 1
12. Everton – Portsmouth = 12
13. Villarreal – Osasuna = 1
+1. Napoli – Inter = 2X

 

Áron&Zsóti


Hozzászólások
 • Laci február 26. 15:58 (#1) | Válaszolok

  Sziasztok !!

  Ez az 1-8-5, 96 oszlopon , ez 1 tripla 8 dupla 1 hibapontos kulccsal jön ki ?
  Még sose játszottam supertoto-t , itt is ugyanazok a szabályok , mint a magyartotón ?
  Köszi a tippeket !

 • euroaron február 26. 16:08 (#2) | Válaszolok

  igen, egy hibapont, asszem 48 szelvényen? ja…
  a szabályok a magyarhpz képest, hogy nincs +1es mérkőzés, fizetési osztályok 11-14ig, egy juró alatti nyereményt nem fizetnek ki de átviszik következő hétre, szóló teli 50e juró, szerda éjfélig 10 jurócent helyett csak 9 jurócent egy oszlop ára, és törlés esetén az adott eseményhez minden tipp találatnak minősül.

 • AC_28 február 26. 23:38 (#3) | Válaszolok

  Szerintem a beindult everton mehet sima egyesbe… Pompeys hihetetlenul gyenget produkalt a Sunderland ellen, csak buntetobol tudtak nyerni… Nem azert zuzta szet az everton a mancityt, hogy most otthon a portsmouthal elrontja… enyhe harompontos elony a Liverpoolal szemben kotelezi ot…

 • Laci február 27. 01:28 (#4) | Válaszolok

  Köszönöm Szépen !!

 • Ace február 27. 23:27 (#5) | Válaszolok

  áááh ilyen mákja nem lehet az internek :D (1-1)
  A Rómának elúsztak a bajnoki esélyei , szerintem most a BL-t helyezik előtérbe és nem nagyon fognak megszakadni a hétvégén . Egy X becsúszhat a Parma ellen . Mi a véleményetek ?

 • Zoli február 28. 02:46 (#6) | Válaszolok

  Jól látod!!!Roma-Parma nagy büdös x lesz,a Rómának fontosabb most a Reál elleni visszavágó,meg kell próbálni megtartani az egygólos előnyt,vagy legalább is gólt rúgni,az már már elég lehet minimum a hosszabbításhot Madridban,a Parmának meg nyilván nagy dolog ikszelni Rómában,szóval én sztem is x leesz a meccs,jobban érdekli őket most a Real elleni meccs…,viszont az Inter ugyan jó csapat de nagyon mákos is,ők a bajnokok nincs min filózni már nagyon!

 • totorobert február 28. 11:04 (#7) | Válaszolok

  Hókuss-pókuss varázsgörbéyében ezt láttam:Ágyúsokk – Aztán Villa 1x,BL,Milánó,gladiátor (h)arc.Fulham – M.U. 12 ,mert azért kellenek a legjobbak a O.L. ellen. Nyugat Ham – Cselzí 12 a 0-0 még nem továbbjutás és nem biztos,hogy célszerű az adu lapokat szétveretni a kalapácsosokkal. Roma – Parma 1 ,mindenki azt várja,hogy bukjon a Roma,de nem fog.City – Wigan 1x a vendégek nagyon szeleburdiak és ez megtorpanthatja a megtorpant cityt.Atlétikó – Barca x2 okosan fog játszani a barca.Recreativo – Real x2 meleggé tette a tél végét a Madrid össze kell szedni a csapatot,csak vajon sikerül-e? Milan – Lació 1 erődemonstráció a londoniaknak. “kis”Barcelona – Valencia x2 Kúmanéknak meg kell dolgozni az egész hetes Katalán kirándulásért,az espanyol 10 forduló óta nem játszott döntetlent. Bolton – Pool x2 nyugodtan hajthat a Liver’ nincs BL. Juve – Fior 12 valahogy bizsereg a vendégek győzelme,bár ez Rómában sem yött be. Everton – Portsmouth 2 vad egy kicsit,de egyszer bukni kell a Stollwerkosoknak.Villareal – Osacsunya 1 ez realitás. Nápolyi – Inter 2 nincs BL csak kiköszörülni a Roma elleni majdnem megégést.

 • Tibu február 28. 12:08 (#8) | Válaszolok

  Az összes BL résztvevő csapat begyűjti a 3 pontot akár B csapattal is,mert nem mindegy hogy milyen lelki állapotba készülhetnek a visszavágókra….

 • euroaron február 28. 16:49 (#9) | Válaszolok

  jé!
  ezt kurvára elnéztük, zsóti! az inter és a pool egy héttel később nyomják le a visszavágót!
  mondjuk ettől még mindkettőnek kijár már egy botlás, pláne hogy vendégek.

 • totorobert március 01. 21:32 (#10) | Válaszolok

  aron end zsóti a cityt az éles szelvényeteken fogtátok,mi a vélemenyetek a kisebbik Manchesteri csapat közeljövőbeni teljesítményéről?

 • euroaron március 03. 09:56 (#11) | Válaszolok

  hát, ha a cselszit elveri a kalapács, akkor szóló 13asunk van és 8500 euró…
  de a 12es is jól fizet! :)

 • euroaron március 03. 10:07 (#12) | Válaszolok

  kismencseszter… 10 mérkőzés van még hátra neki, ebből hat idegenben, potenciálisan 30 pont. statisztikailag meg olyan 15, valószínűleg ennél kevesebbet realizálnak majd. nem valószínű a hatodik helynél jobb évadzárás, sőt én inkább azt mondom: maradnak, ahol most vannak, 8. hely, jó az nekik. pedig… (legyint)
  otthon egyedül a fulham lesz nekik ehető falat, a másik három meccs kemény dió, talán egy döntetlen + két vereség, az annyi mint 4 pont. idegenben sem jobb a helyzet, bár itt 10 pont nem elképzelhetetlen, a reading-sunderland duó jól verhető (6/4 pont), a bolton-birmingham-boro B-kommandó meg talán összejön a másik 4/5/6 pont… Pool ellen a hajrában bármi lehet, de inkább 1X, attól függően, hogy hogy állnak majd a hazaiak.
  szumma szummárum: kalap szar.


Szólj hozzá Te is!