Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt03

Supertoto

 Supertoto, Totó-tippek, Totó-esélyek Nincs hozzászólás

Két lelkes olvasónk, Áron és Zsóti megosztja veletek a megérzéseit a hétvégéreA Supertoto az Expekt totó-játéka. Egy oszlop megjátszása 25 forint körüli összegbe kerül. Finanszírozhatóságra törekedve tippsorunkat egy hibapontos 1-8-5-ös vagy 3-5-6-os kulcsokkal adjuk közzé, ami 96 oszlopot jelent, vagyis 10 eurót (9 cash back-kel).
A heti totóhoz hasonlóan heti rendszerességgel – nyári uborkaszezonban szünettel – jelentkezünk tippsorunkkal. Kettőnk közül Áron a trendet inkább követni, míg Zsóti inkább teremteni próbálja: olyanok vagyunk így, mint jin és jang, ping és pong, kung és fu… :-)

Közepes hétnek néz ki a 40.
A két kontinentális fixet mi sem hagyjuk ki természetesen, a Brémát viszi tovább a lendület, a Hertha pedig legyűri a szezon végén minden bizonnyal búcsúzó Cottbust. Harmadik fixünk a Stuttgart. Rajtuk nehéz kiigazodni, de azért hazai pályán illik érvényesülni a minőségi emberanyagnak.
A Bundesligából a maradék két meccsen a favoritoknak áll a zászló, de a Hamburg esetében érezzük a zavart az Erőben, a Karlsruhe pedig Gelsenkirchenben is tépni fogja az istrángot, nehéz lesz kordában tartani, már ha sikerül.

Már most látható, hogy kik fognak egy osztállyal feljebb kerülni a Championshipből. Közülük a Charlton rendelkezik a hazai pálya előnyével, merünk is rá fixet helyezni, ám a vendégségben játszó Watford és WBA nem élvezi töretlen bizalmunkat. Bristolban Zsóti-mester meglepetést szagol, én azonban kötöm a Cityt a karóhoz. A Wolves-Coventry összecsapásra tesszük az egy szem háromesélyünk.
És ha már Anglia: szeressük a West Hamet, fincsi meglepetéscsapat, de Birminghamben veszíteni fog most, mehet a fix 1.

Az egy szem skót, francia és olasz mérkőzést bárminek nevezhetjük, csak fixeknek nem:
- Glasgowban a hazaiak szenvednek meg a három pontért, a Hibernian idén a “harmadik” skót csapat.
- A Marseille teljesen szét van esve, nem sok babér terem neki idén. Most ráadásul vendég, ezért az igazán bátrak nyugodtan vehetik fixre a hazai győzelmet, mi nem merjük, mert az ördög nem alszik!
- Az Atalanta-Udinese igazi csemege, de már csak kétesélyünk van rá: legyen X és 2.

Sok sikert!

A Supertoto 40. heti tipposzlopa:

1. Bielefeld – Hamburg = X2
2. Duisburg – W. Bremen = 2
3. Hertha B. – Cottbus = 1
4. Schalke – Karlsruhe = 1X
5. Stuttgart – Hannover = 1
6. Rangers – Hibernian = 1X
7. Aston Villa – West Ham = 1
8. Charlton – Barnsley = 1
9. Scunthorpe – Watford = 2X
10. Southampton – West Brom = 21
11. Wolverhampton – Coventry = X12
12. St. Etienne – Marseille = 12
13. Atalanta – Udinese = X2
+1 Bristol City – Sheff. United = 21

Áron&Zsóti
Szólj hozzá Te is!