Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc08

Totó – 10. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek Nincs hozzászólás

Nehéz hét, de így legalább sokat lehet nyerni, kevesebb lesz a konkurenciaErre a hétre nem volt könnyű fixszeket találni. Talán a Stuttgart volt a legkézenfekvőbb, ám a többit erőltetni kellett. A Mainz győzelmére még elég nagy a sansz, Zidanék hozták az előző három hazai meccsüket. A Romának is győznie illene az Udinese ellen, ám a negyedik fixszen sokat töprengtem. A Samp győzelmére tippelni, lehet, hogy logikusabb lépés lenne, de szerintem az Empoli (is) nyerni fog otthon. A Livorno az egyik legharmatosabb utazó (2-3-8).

A németeknél lesz néhány igazi futballélmény. A Bayern-Werder párosításnál nem nagyon van érdekesebb momentán. Annyi valószínűnek látszik, hogy nem kapnak ki Kahnék. A Bayer hamburgi kirándulása sem lesz unalmas. A hazaiak minimum egy pontot otthon tartanak, mert nagyszerű formában vannak!
A Dortmund és a Hertha jelenlegi formáját elnézve, már az egy pontnak is örülnének. Mindkét helyen a pontosztozkodás a legvalószínűbb.

A taljánoknál is lesz két hatalmas összecsapás! A derbi önmagáért beszél, az Inter-Milan meccsek mindig szenzációsak. Itt egy remit el tudok képzelni. Palermóban is sanszos az iksz, de ott a Fiorentinának van esélye a három pontra. Akárcsak a Laziónak Reggio Calabriában.

A 10. hét tipposzlopa:

1. Bochum-Dortmund x1
2. Cottbus-Aachen 1x
3. Hannover-Schalke x2
4. Mainz-Bielefeld 1
5. Mönchengladbach-Hertha BSC 1x
6. VfB Stuttgart-Wolfsburg 1
7. Bayern München-Werder Bremen x1
8. Hamburg-Bayer Leverkusen 1x
9. Empoli-Livorno 1
10. Palermo-Fiorentina x2
11. Reggina-Lazio x2
12. Roma-Udinese 1
13. Sampdoria-Cagliari 1x
+1 Internazionale-Milan x
Szólj hozzá Te is!