Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc15

Totó – 11. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek Nincs hozzászólás

A fix-szek hete! Csak nehogy nagyot csalódjunk!…Meglepően sok mérkőzésre lehet ráhúzni a fix jelzőt! Nehéz elképzelni, hogy a Werder nem győzze le a Mainzot, vagy a Bayer a Gladbachot.
De ugyanez igaz az olaszoknál az Inter ascoli kirándulására, vagy a Milan Atalanta elleni meccsére. Sőt mi meg vagyunk győződve arról is, hogy a Lazio legyűri az Empolit, és a tovább küzd a harmadik helyért.

A többi meccs azért rázósabb! Az Aachen-Bielefeld, a Wolfsburg-Bochum, a Hannover-Hamburg és a Dortmund-Nürnberg ütközeten nem várunk vendéggyőzelmet.
Nem úgy Frankfurtban, ahol jók a Bayern esélyei.
A legnagyobb meccs egyértelműen a Stuttgart gelsenkircheni vendégszereplése! Az első és a harmadik helyezett derbije nagyban befolyásolhatja a bajnokság végkimenetelét. A “királykékek” négy forduló óta nem nyertek, vagyis mélyponton vannak. Ám most nem kapnak ki!

Csizmaországban a három fixről már írtunk. A “maradék” mérkőzéseken majdnem bármi megtörténhet. A Sampdoria-Palermo háromesélyes, de mi most nem tippelünk a vendégekre. Az Udinese pedig szinte biztos, hogy legyőzi a Livornót.
A plusz egyes meccs, a Fiorentina-Roma a forduló rangadója. Itt egy remit tudunk elképzelni!

A 11. hét tipposzlopa:

1. Aachen-Bielefeld 1x
2. Dortmund-Nürnberg x1
3. Frankfurt-Bayern München 2x
4. Hannover-Hamburg x1
5. Schalke-VfB Stuttgart x1
6. Wolfsburg-Bochum 1x
7. Werder Bremen-Mainz 1
8. Bayer Leverkusen-Mönchengladbach 1
9. Lazio-Empoli 1
10. Sampdoria-Palermo x1
11. Ascoli-Internazionale 2
12. Milan-Atalanta 1
13. Udinese-Livorno 1x
+1 Fiorentina-Roma x
Szólj hozzá Te is!