Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc20

Totó – 12. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek 7 hozzászólás

Del Piero (Juventus) Csuda klassz hétvégénk lesz, igazi szuperrangadókat játszanak Németországban, Olaszországban és Angliában is! Ráadásul még nem is reménytelen eltalálni a kimenetelt!

Most kivételesen a három plusz egy csúcsrangadóval kezdem. Mellesleg szerintem van még két kisebb is. Szóval a germánoknál mindig nagy meccs a Bayern-Bayer. Idén meg pláne az, hiszen a Leverkusen felnőtt a feladathoz, nagyszerű idényt fut. A harmadik helyen állnak Gekaszék, elsősorban a pazar hazai mutatónak köszönhetően. Idegenben nem villognak annyira, így nem sok esély adok nekik az Allianz Arénában még veretlen bajorok ellen.

Az Inter-Juve szintén egy első-harmadik ütközet, nagyjából hasonló kimenetellel. Az Inter az utóbbi időben kicsit leeresztett, látótávolságon belül engedte a Romát. Ennek az “Öreg Hölgy” issza meg a levét.

A hétvége legnagyobb meccsét az Old Traffordban játsszák, a MU a Liverpool fogadja. Mindkét együttes kirobbanó formában van, ezért háromesélyt adok nekik. Kézenfekvő lenne a “vörös ördögökre” tenni, hiszen mégis csak otthon lesznek, de a “vörösök” most bárhol, bárkit elkaphatnak. Csapda veszély!

A két kisebb rangadó a Hamburg wolfsburgi, és a Lazio firenzei vendégszereplése. Előbbinél mindkét gárda nyerhet, így elhagytam a remit. A Fiorentina viszont nem fog kikapni otthon, ez bizonyos. Sőt!… Nyer!

Na, most már nézzük a fixeket: a VfB 3-at rúgott a KSC-nek, majd 6-ot a Werdernek. A Rostock sem szerez pontot! A Werder beégett a “farkasok” ellen, javítani kell! A Roma-Empolihoz nem kell különösebb kommentár. A negyediket lásd fentebb.

A Dortmund és Duisburg nem kap ki otthon, de a Palermo sem valószínű. A Schalke és a Milan viszont könnyedén nyerhet. Na jó, nem könnyedén, de nyerhet.

A 12. hét tipposzlopa:

1. Bayern München – Bayer Leverkusen 1x
2. Dortmund – Karlsruhe 1x
3. Duisburg – Hannover x1
4. VfB Stuttgart – Rostock 1
5. Wolfsburg – Hamburg 12
6. Bielefeld – Werder Bremen 2
7. Hertha BSC – Schalke x2
8. Fiorentina – Lazio 1
9. Palermo – Genoa 1x
10. Roma – Empoli 1
11. Torino – Milan 2x
12. Internazionale – Juventus 1x
13. Manchester United – Liverpool 1×2
+1. Chelsea-Arsenal 1Hozzászólások
 • totorobert március 21. 08:23 (#1) | Válaszolok

  Heti tuti:1.B.Mü- Lev (x1)2.Dor- Kar (12)3.Dui- Han (x1)4.Stu- Ros (1)5.Wol- Ham (x1)6.Bie- Bre (x2)7.Her-Sha (1x)8.Fio- Laz (12)9.Pal- Gen (1)10.Rom- Emp (1)11.Tor- Mil (x2)12.Int- Juv (1)13.M.U.- Liv (1x)+ Che- Ars (1)Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok és minél lihgtosabb felszáradást a locsolkodásból!Nem tudja valaki,hogy a kutyát hány napig kell éheztetni,hogy a húsvéti maradékot eltakarítsa?

 • euroaron március 21. 09:03 (#2) | Válaszolok

  robi, minek a maradékát?
  sonka? tojás? hagymás krumplisaláta?
  netán a spanyol inkvizíció?
  és miféle kutya?

 • totorobert március 21. 10:41 (#3) | Válaszolok

  Áron!Azt kérdezed hogy az espanyol inkvizíció idején miféle kutya kefélt-e?Nem tudom,csak azt,hogy a rómaiak ebben az időben szoktak rá a macskahúsra!Nálatok mit kavart a Barca,mert nálam az elmúlt három hétben elvitte a szelvényeimet,ezért úgy büntetem őket,hogy nem veszem fel ebben az évben a fogadásaimba.Szerintem példás bünti,ilyet még a fejüktetején borotvált döntnökök sem tudtak volna kitalálni!

 • euroaron március 21. 11:26 (#4) | Válaszolok

  húha! :)
  a barca nálunk volt amikor bebaszott, máskor meg nem.
  múlt héten pl eléggé, 2es kellett volna nekünk, de nagyon.
  vagy ha már nem 2es, akkor egyes, kapjon ki jól, emelje a kifizetést.
  erre kihozták a lehető legszarabb X-et…
  eh…

  de a reált szeressük, mert pl olyan szépen kikapott a deportól, hogy az nagyon jó volt. meg az arsenal iksz is jó volt. és a kismencseszter, hogy a spusrt megpicsázta, az is jó volt.
  de pl a livorno-parma X, az nem, az 2-es kellett volna legyen. meg hogy az everton bukott a fulham ellen? ej, ej. ott bármi jó lett volna már, kivéve az 1-est. bár az legalább a nyereményalapot vitte felfelé.

  hát ilyen fránya játék ez a totó.

 • euroaron március 21. 11:31 (#5) | Válaszolok

  pár hete viszont, mikor már csak a valencia-osasuna és a nápoly-inter volt hátra, és nekünk az volt, hogy kell egy X, meg egy 1, rendre, hát mondom, ennek az esélye nulla, szar hetünk lesz, zsóti.
  és akkor nézem este, hogy a valencia 0-0, még mindig 0-0, és még mindig, és lefújták, 0-0.
  akurva! ki hitte vón?
  és akkor a nápoly a harmadik percben már vezet, hív a zsóti, nézzem má! és félidő, még mindig vezet! és büntető, és kihagyja – őrület! de aztán csak lefújták, és kurva jól fizető hét lett belőle.

  na, ez meg a másik oldal, a jobbik.

 • euroaron március 22. 18:23 (#6) | Válaszolok

  hát ez a magyar eddig elég papír hét! sajnos!
  bájern, stuttgart, fior, róma és milán siker…
  nem fognak jól fizetni az alsó osztályok.

 • Firestarter március 24. 01:32 (#7) | Válaszolok

  Hát ilyen nincs :D pont ilyenkor nem csinálok toto-t …
  12 esem lett volna 46 ezer Ft
  Szinte nem is volt meglepi (talán a Juve és a Genova , de mind 2 meccs igen háromesélyes volt)


Szólj hozzá Te is!