Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr05

Totó – 14. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek Nincs hozzászólás

Nehéz hét elé nézünk, igen kevés meccs tűnik fixnek!A Milan rendkívül fontos meccset játszik az Empolival, hiszen mindkét gárda a negyedik helyre hajt! Ráadásul a milánóiaknak szerdán Münchenben is villantaniuk kellene. Ennek ellenére legyőzik az Empolit, mert nagy szükségük van a három pontra!
Ezen kívül a Schalke, a Bayer, és talán a Hertha győzelme tűnik borítékolhatónak. Az Inter és a Sampdoria is közel állt a fixhez, de ott adnánk azért esélyt a másik fél pontszerzésének is. De ha gondolják, valamelyiket kiemelhetik.

A Catania végre nézők előtt játszhat, ráadásul egy szintén fontos BL-összecsapásra készülő gárda, a Roma ellen. Van esély a szicíliai pontszerzésre. A Siena-Udinese és a Hannover-Bayern München meccs a legkritikusabb pontja a hétnek, hiszen ott tényleg bármi megtörténhet.

Az Aachen és a Hamburg szinte biztos, hogy nem kap ki, mindkét csapat elég jó formában van. A Wolfsburg hazai pályán nagy meccset fog játszani a Mainzcal, és úgy vélem, minimum egy pontot otthon tart. A Werder pedig talán győzni fog, bár csütörtökön Alkmaarban van jelenése.

A 14. hét tipposzlopa:

1. Catania-Roma x2
2. Milan-Empoli 1
3. Reggina-Internazionale 2x
4. Sampdoria-Torino 1x
5. Siena-Udinese x1
6. Aachen-Dortmund 1x
7. Frankfurt-Cottbus 1x
8. Hamburg-VfB Stuttgart x1
9. Hannover-Bayern München 2x
10. Hertha BSC-Bielefeld 1
11. Schalke-Mönchengladbach 1
12. Wolfsburg-Mainz 1x
13. Bayer Leverkusen-Bochum 1
+1 Werder Bremen-Nürnberg 1
Szólj hozzá Te is!