Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr12

Totó – 15/1. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek Nincs hozzászólás

A Swansea otthon kiválóan szerepel

A Swansea otthon kiválóan szerepel

Végül is egy szelvénnyel elsétálhatunk a lottózóba, az esélyt adjuk meg magunknak. Csak a játék kedvéért, a korábbi eseményeket és az alant látható oszlopot figyelembe véve az esélytelenség nyugalmával várhatjuk a fejleményeket. A nemzetközi kupák mellé angol másodosztályt is kaptunk, ami a lehető legrosszabb nekünk.

A Championship az a bajnokság, melynek színvonala és nézettsége a legtöbb elsőosztályú ligát veri, ám olyan szinten kiegyensúlyozott, hogy magunktól a lehető legritkábban illesztjük be a fogadásaink közé. Most viszont kész tények elé vagyunk állítva, öt angol másodosztályú bajnoki is szerepel az oszlopban és kénytelen-kelet hármat ki is vettem fixre. Nem hiszem, hogy mind jönni fog, de sajnos jobbat nem találtam.
A QPR fölényesen vezeti a bajnokságot, hat fordulóval a vége előtt tíz pont előnye van a harmadik helyen álló Cardiffal szemben, vagyis szinte biztos, hogy feljutnak Buzsákyék. Barnsleyban is lehet győzni, mivel a hazai együttes a középmezőnyben vegetál, nincs akkora szüksége a pontokra. A Queens Park legutóbb nagyon megégett idegenben (1-4), most kozmetikázhat.
Az említett Cardiff jelenleg osztályozós helyen feszít, ám csak egy ponttal szerzett kevesebbet, mint az előtte álló Norwich. Egy sheffieldi sikerrel előzhetnének is a walesiek, ami reálisnak tűnik, mivel a “pengék” a tabella utolsó helyén állnak. Matematikailag még van reményük, de az idegenbeli teljesítményük egyenlő a nullával. Most az előző két fordulóban hét gólt rúgó Cardiffal otthon is meggyűlik a bajuk.

A másik walesi alakulatot is egyesélyre vettem, noha egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy sikerrel veszik a Hull elleni csatát. A Swansea is 69 pontos, mint a Cardiff, tehát reális sansza van az élvonalra, főleg a Liberty Stadionban erősek a Hattyúk. A 13-4-3-as mérleg mellett az a durva, hogy csak kilenc gólt kaptak. Az előző öt hazai meccsükön 13 pontot szereztek és mind a négy győztes meccsen három gólt szereztek. Legutóbb Priskin is betalált. A Hull viszont idegenben remekel, a “tigriseknek” van a legjobb indexük: 9-7-4. Jó meccs lesz.
A negyedik fix a Rangersszé lett, a bajnoki aranyért teperő kékek a hat forduló óta nyeretlen Aberdeenhez látogatnak. Az utóbbi három idegenbeli bajnokiját kapott gól nélkül behúzta Walter Smith együttese. Ez az egyetlen igazi fixes meccs.

A Bajnokok Ligája és az Európa-liga negyeddöntő visszavágóival az a problémám, hogy a nyolc párharcból hat már eldőlt, ami lényegesen nehezebbé teszi az eltalálásukat. A Man. United-Chelsea-ről már kifejtettem a véleményem, tartom, hogy a MU jut tovább, a Sahtar elkaphatja a Barcát, de tovább nem juthat már, és ez igaz a Tottenhamre is. Ellenben ő nem a Barcelonát kaphatja el. Az Inter minden egy lapra feltéve fog támadni és nem tartom kizártnak, hogy faragni fog tetemes hátrányából, mert érzésem szerint jobb, mint a Schalke, de a három gól nagyon sok.

Az EL-ben is hasonló a helyzet, a Benfica, a Porto és a Villarreal már elhelyezkedett az elődöntőben, nehéz lesz onnan kitúrni őket. Ennek tükrében nem biztos, hogy összetörik magukat a formális visszavágón, elvégre nem kötelező kettős győzelemmel továbblépni. Így jó esélye lesz az otthon játszóknak, hogy egy esetleges győzelemmel búcsúzzanak a sorozattól. Bragában lesz nagy csata, ott még minden nyílt. Kijevben remiztek, Portugáliában sem lesz különbség a két együttes között, talán csak a gólok mennyisége dönt majd.

Championship tabella

A 15/1. hét tipposzlopa:

1. Manchester Utd. – Chelsea 1x
2. Sahtar Doneck – Barcelona 1x
3. Schalke – Internazionale 2x
4. Tottenham – Real Madrid x1
5. Barnsley – QPR 2
6. Derby County – Leeds Utd. x2
7. Ipswich – Middlesbrough 12
8. Sheffield Utd. – Cardiff City 2
9. Swansea – Hull City 1
10. Aberdeen – Rangers 2
11. Szpartak Moszkva – Porto x1
12. PSV – Benfica x1
13. Twente – Villarreal x1
+1. Sporting Braga – Dinamo Kijev x

2011/15. hét Eddig 22 tipp érkezett.
    1 x 2 Tipp
1. Manchester Utd. - Chelsea 50% 26% 24% 1
2. Sahtar Doneck - Barcelona 27% 27% 45% 2
3. Schalke - Internazionale 21% 27% 52% 2
4. Tottenham - Real Madrid 39% 32% 29% 1
5. Barnsley - QPR 11% 39% 50% 2
6. Derby County - Leeds Utd. 30% 30% 40% 2
7. Ipswich - Middlesbrough 50% 28% 22% 1
8. Sheffield Utd. - Cardiff 19% 22% 59% 2
9. Swansea - Hull City 56% 22% 22% 1
10. Aberdeen - Rangers 4% 15% 81% 2
11. Szpartak Moszkva - Porto 27% 39% 33% x
12. PSV - Benfica 50% 32% 18% 1
13. Twente - Villarreal 47% 44% 8% 1
+1. Sp. Braga - Dinamo Kijev 68% 14% 18% 1

Kattints a meccsekre és fogadd meg őket egyenként is!
Szólj hozzá Te is!