Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr12

Totó – 15. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek Nincs hozzászólás

Egyértelműnek tűnő olaszok, igen bizonytalan németek!A heti olasz párosításokat nem lesz nehéz eltalálni. A Fiorentina és az Internazionale hazai győzelme nem nagyon forog veszélyben, és valószínűsíthető a Roma győzelme is, ha sikerül Manciniéknak túltenniük magukat a manchesteri megalázáson. A Milan is BL-meccs után utazik Messinába, de még így is szinte biztos, hogy nyer. A Lazio nyolc meccset nyert zsinórban, így komoly esélye van az utolsó Ascoli otthonában. Ráadásul, ha nem botlanak a halványkékek, nagyon közel kerülnek a bronzéremhez.

A németeknél árnyaltabb a kép. Egyedül a Stuttgart tűnik egyértelmű esélyesnek, és még talán a Bayern, aki szinte mindig legyőzi otthon a Leverkusent (az utóbbi 13 müncheni meccsükön egyetlen pontot szerzett a Bayer!).
A Bielefeld-Frankfurt, a Bochum-Hertha BSC, a Cottbus-Wolfsburg és a Nürnberg-Aachen mérkőzésen kevés esély adunk a vendéggyőzelemre, de bármelyik meccsen lehet döntetlen. A Mainz-Schalke összecsapáson viszont nagy valószínűséggel a vendég bajnokaspiránsé lesz a három pont.

A 15. hét tipposzlopa:

1. Bielefeld-Frankfurt 1x
2. Bochum-Hertha BSC x1
3. Cottbus-Wolfsburg x1
4. Mainz-Schalke 04 2x
5. Nürnberg-Aachen 1x
6. VfB Stuttgart-Hannover 1
7. Bayern München-Bayer Leverkusen 1x
8. Ascoli-Lazio 2x
9. Fiorentina-Siena 1
10. Internazionale-Palermo 1
11. Messina-Milan 2
12. Roma-Sampdoria 1x
13. Torino-Atalanta x1
+1 Dortmund-Werder Bremen x
Szólj hozzá Te is!