Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj08

Totó – 19. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek 36 hozzászólás

A VfB játssza a hét rangadóját Egyre kevesebb az igazi tétmeccs, a legtöbb összecsapáson csak az egyik gárdának létfontosságú a három pont. Erre érdemes odafigyelni! Viszont akad olyan mérkőzés is, amit csak muszájból játszanak le. Na, az ilyeneket nehéz eltalálni.

A fixekkel nagyon könnyű dolgom volt, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne nyerjen a Werder, a Schalke és az Inter. Az „Öreg Hölgy” győzelme sem kellene, hogy kérdés legyen, de hát a Cataniának minden pontra szüksége van. Szóval van esély arra, hogy nem teszi oda magát annyira a Juve. De még úgy is fura lenne a vendégek pontszerzése, mert rettenetesen gyengék idegenben. A leggyengébbek.

A Milan is nyerni fog, de azért merészség lenne fixre venni, mert Nápolyban a legtöbb csapat elbukik.A Genoa-Lazio meccs veszélyes, mert nincs tétje. De a rómaiak továbbra is szánalmasak idegenben.
A Bundesliga nehezebb ügy. Sok az olyan meccs, ahol a gyengébb gárdának nagyon kell a pont, ellentétben az elvileg esélyesebbnek.
Ilyen a Bayern meccse. A Duisburg pontszerzése nem lenne meglepetés. Akárcsak a Nürnbergé. A Leverkusen viszont nem alibizheti el a rostocki meccsét, ha ki akar jutni Európába.
A Wolfsburg-Stuttgart ütközet lesz a legnagyobb dzsembori. Akár helyet is cserélhetnek! Háromesély. A KSC-Bochum tétnélküli, a Dortmund nem szakad meg Bielefeldben.
A Cottbus-Hamburg viszont izgi lesz. Nem osztozkodnak.

Hát fiúk, szerintem ez egy kőkemény hét lesz, meglepne, ha valaki behúzná a telit.

A 19. hét tipposzlopa:

1. Bielefeld – Dortmund 1X
2. Werder Bremen – Hannover 1
3. Cottbus – Hamburg 21
4. Duisburg – Bayern München 2X
5. Hertha BSC – Nürnberg X2
6. Karlsruhe – Bochum 1X
7. Rostock – Bayer Leverkusen 2X
8. Schalke – Frankfurt 1
9. Wolfsburg – VfB Stuttgart X12
10. Genoa – Lazio X1
11. Internazionale – Siena 1
12. Juventus – Catania 1
13. Napoli – AC Milan 2X
+1. AS Roma – Atalanta 1Hozzászólások
 • jano47 május 08. 19:48 (#1) | Válaszolok

  Szerencsés tippelést mindenkinek. Üdülés miatt már ma fel kellett adnom a totot. A tippek:
  (X1,1,X2) (21,12,1) (2X,1,2X) (X2,1,2X,2X) (X)

 • euroaron május 08. 19:52 (#2) | Válaszolok

  lesz teli.
  sem a nápoly, sem a rostock nem nyer. a siena kétszer egymás után nem büntet nagycsapatot. a werder sem kap ki otthon, és a juve sem.
  a többi 8-9 kemény dió!

 • totorobert május 08. 20:17 (#3) | Válaszolok

  Oszi!Nagyon imponál a hertha tipped,én még bochum,frankfurt és atalanta győzelmet is tippelek!

 • totorobert május 08. 20:27 (#4) | Válaszolok

  Aron!Totóveterán gyuribáttyával mit csináltatok?Netán ennyire megy a szekér,mert mostanában nem látom az írásait,viszont Te szoktad Őt említeni!Ne tartsátok vissza,mondja el Ő is a rutinos tippjeit!

 • Gyuri báttya május 09. 21:19 (#5) | Válaszolok

  Totoróbert!
  Köszike hogy valaki gondol rám!
  Ott vagyok a passzív mezőnyben… figyelek
  Egy aktualitás:Már régen volt(a szokásosnál sokkal régebben)hogy nincs x a totón(általában évente kétszer-háromszor előfordul.Most ha jól követem az eseményeket kb 2 éve nem volt )Olyankor nagyon jó fizet a totó…Ezt a hetet azonban nem úgy látom,de egy kisebb variációt hetente be lehet játszani a fentiek szerint.
  Mindenkivel-igy Áronnal is -nagyon jó a viszonyom.
  A tippelő játék bejelentkezésével volt egy kis gondom,ezért ott dgy néven szereplek.
  Egy ötlet:Keress 1-2 partnert magadnak én színtén(Áron-Zsóti-Gyuri)és párbajozzunk virtuálisan hetente pl-ha már javasoltam a kulcsot-4 háromesély,három kétesély,6 fix játékkal
  Mások is beszállhatnak…
  Lehetne csapatnevet is választani stb,stb
  Havonta a vert mezőny állná a virtuális vacsora költségét-
  természetesen a győztes által egy szabadon választott (elit)helyszínen.
  A heti befizetésre egyet még aludjatok!
  Üdvözlettel:Gyuri bátya

 • euroaron május 10. 08:59 (#6) | Válaszolok

  pár gondolat, gyuri.
  a játék jó ötlet, de a korlátoknak csak akkor van értelme, ha azok az értékelésnek feltétlen kritériumai.
  értem ezalatt, hogy egy háromesély magában nyilván értékelhetetlen, hiszen zéró kockázat. ám ha a tippek sorrendjét is nézzük, úgy már más a helyzet, ugye.
  na.
  én korlátnak csak azt javasolnám, ami gyakorlatilag is korlát, ez pedig az anyagi erőforrás. ezen a kereten belül szabad a mozgás, ki mint vet, úgy arat – de a föld területe ugyanaz. persze a területet is kétféleképpen lehet értelmezni: az egyes csoportok hasonlóan egyforma kisparcellás területe, ami mondjuk csoportonként 15ezer pénzt foglal magában, vagy a téesz módszer, azaz az egyes csoportok teljes területe, ami pl négy csoport esetén az előző alappal 60ezer, aztán ebből az egyes brigádok mit tudnak kihozni.
  és ezen példából kiindulva lehetne a mi akciócsoportunk neve GUMICSIZMA… :D

 • Gyuri báttya május 10. 11:28 (#7) | Válaszolok

  Euroáron yesss!
  A)Gyuri bátya belép a GUMICSIZMÁBA
  B)Akkor lenne segítség a csoportos verseny az olvasóknak ha a tippeket táblázatos formában láthatnák mint pl. a Spotfogadás TIPRÓDÓ rovatában
  C)A csapatonként felhasználható összeg legyen reális(de azonos),tehát ha valakinek úgy hozza a kedve akár(némi módosítással)meg is játszhatja azokat.Kb 3-5 e.Ft
  Választ várok,hogy lehetséges -e a táblázatos forma?
  Szóljunk hozzá a versenykiírás összeállításához!
  Jó hétvégét!

 • euroaron május 10. 12:28 (#8) | Válaszolok

  gyuri, bammeg, a játékunk fényében ilyet kérdezel, hogy lehetséges-e a táblázatos forma???
  ezen a téren én speciel nem ismerek lehetetlent…

  amúgy meg, éppen nem az egyes játékokat kéne megjátszani, hanem pont azokat, amiket nem játszunk meg… ;)

 • Hobbytotós május 11. 19:02 (#9) | Válaszolok

  Euroáron: áruld el légy szíves, miből érezted meg a Bochum győzelmét?

 • euroaron május 11. 19:08 (#10) | Válaszolok

  hobby, hol szóltam a bochumról valamit is?
  nem találom, meg nem is emlékszem.

 • Hobbytotós május 12. 11:16 (#11) | Válaszolok

  Áron: bocs, most, hogy vissza akartam keresni, látom, hogy ezt Totoróbert jósolta. Akkor a kérdésem neki szól.

 • totorobert május 12. 13:52 (#12) | Válaszolok

  Hobby!Tapasztaltam,hogy aki totó szemmel 2-t játszik,annak óriási valószínűséggel a következő fordulóban is 2 fog következni,perzse azért a teljesítmény külnbséget is kalkuláljuk be!Ez inkább közeli képességű csapatokra igaz,igy ha duisburg-bayern:2 akkor én sem tippelném meg a következő fordulóban bayern-cottbust 2-re,de ha kijön nürnberg-hannover 2-re,akkor ott mindkét csapatnál benn tartanám a 2-es tippet kivéve,ha idegenbe mennek kiemelkedő teljesítményű csapathoz,pl.:bayern, werder talán S04!Van még jónéhány tapasztalatom,vagy totósulisan:szűrőm,de én is olyan széllel bélelt vagyok,hogy hanyagolom a teljes összeállítást,pedig tudom,hogy remek sorozatot lehetne belőle produkálni!Áronnak már kifejtettem,hogy mik a legnagyobb visszatartó erőim,ezért most lustaságból nem fejtem ki!Egyébként az évek alatt összegyűlt annyi tapasztalat amivel tudnék indítani egy isit,de nincs tehetségem az oktatáshoz!Na csá!Remélem jó hetet zártál!

 • Hobbytotós május 12. 18:47 (#13) | Válaszolok

  Totoróbert: köszi a választ. Sajnos nem zártam jó hetet, mert “biztosra” szerettem volna menni és inkább papírt játszottam gondolván, hogy kevesebb nyereménnyel is beérem, de legyen biztos. Csak két kisebb meglepetést kockáztattam meg, átvettem Oszitól a Hertha-Nürnberg X2-t és saját megérzésből a Wolfsburg-Stuttgartot 1x-re vettem. Mindent egybevetve kevés találatot értem el, úgyhogy ezt a figurát még egyszer nem választom.

 • totorobert május 12. 20:02 (#14) | Válaszolok

  Hobby!A pihenőidőben felveheted majd velem a kapcsolatot,ha akarod!Szívesen állok rendelkezésedre,csak több idő kell a módszereim ismertetésére és az sem lenne baj,ha néhány adatot esetleg Te dolgoznál fel,mert úgy könnyebb lenne a helyes kombóra ráakadni,viszont ezt minden fordulóban szigorúan meg kell csinálni,mert,ha nem akkor értelmét veszti az egész sorozat!Különben meg másokkal is szívesen cserélek eszmét úgy,hogy ha van jelentkező a következő szezonban egy pár plusszosra,az jelezze felém!

 • Hobbytotós május 13. 11:27 (#15) | Válaszolok

  Totorobert: nagyon köszönöm ajánlatodat, szivesen élek vele.

 • totorobert május 13. 15:01 (#16) | Válaszolok

  Hobby!Köszi a pozitív hozzáállást ez máris biztató!Nagy vágyam,hogy összehozzak egy olyan csapatot akikkel fejenként bevállalunk 2-2 bajnokságot így mindenkinek max. heti 2-3 órájába kerülne a csapatmunka része,ezért viszont hétvégén szélesebb palettával tudnánk nekivágni a pénzhódításnak!Természetesen,ha hétközi forduló van akkor +1 óra rájön a melóra!Úúú!Most nézem,milyen “mlm”-es dumát nyomtam le,pedig itt teljesen komoly témáról van szó!A tipposzlop összeállítása egyébként,olyan “aron&zsóti szupertotós módszer” közeli lenne,aminek a lényege,hogy minden tippnek adjunk esélyt!Ha részletezni fogjuk a munka menetét,akkor szerintem nagyon egyszerű lesz a dolog!Most nagyon fontos lenne,hogy 4-en,max 5-en összeszervezzük magunkat és a nagy őszi pénzszüret előtt egy kicsit nyári nyereményekkel bemelegítsünk!Utolsó megjegyzésnek még annyit,hogy filozófiámban egy csapaton belül nincs főnök,aki ugat mindenbe és mindenért,hanem van egy “csk” aki összefogja a csapatot.(csk:maximálisan küzdő,csupaszív játékos akit a többiek elismerésükkel választanak!)Gyakorlatilag “uniós”,vagy “szövetséges” módon mindenkinek megmaradna a maga önállósága bizonyos keretek mentén,viszont mivel egy közösség leszünk így az eredmények,nyeremények is közösek lesznek!Ezért is lenne jó elosztani a melót,mert így mindenkire szükség van,ugyanakkor mindenki részese lehet a sikernek!Nagy fantáziát látok benne,remélem nagyon hamar sikerül összehozni a csapatot,méghozzá szeretném,ha elsősorban ezen oldal olvasói közül állna össze az arany generáció!

 • euroaron május 13. 20:03 (#17) | Válaszolok

  robi, szivesen csatlakozom, de csak a magam nevében szólva.
  és mivel nem egészen precíz a megfogalmazás, és technikailag máris rengeteg kérdésem és javaslatom van, tehát miről is lenne szó pontosan, kifejtenéd, kérlek? akár itt, akár via email.
  köszönöm.

  ja, egyébként kiszámoltam a 29/28 meccset, és félóra törődéshez képest a 19/18 eredményt értem el, hmmm (per, mert a sopron-dvsc, ugye… nb1 suxs)…
  na, most hogy ez jó e?…
  a választ három hét múlvára ígérem, a totójáték eredményhirdetése utánra.

 • totorobert május 13. 21:00 (#18) | Válaszolok

  Aron!Szeretettel látlak a csapatban,mivel azonban említettem az “egyenlő bánásmódot” ezért várom Hobby engedélyét is,bár szerintem ez csak formalitás,de azért adjuk meg a módját!Ajavaslatom,pedig kifejtem most,hátha más is kedvet kap a csoport teráPIÁHOZ!A lényeg,hogy páran csatlakozunk,megállapodunk egy heti fejenkénti fix összegben ez ad egy kombó lehetőséget,ezt eldöntjük,hogy sima kombó vagy kulcs legyen!Egy fix szisztéma alapján összeállítunk egy alap tippsort,innen pedig egyenként úgy vállalunk be egyéni tipposzlopokat,hogy lehetőleg minden mérkőzést lefedjünk mindhárom tippre!Vagyis ez olyan mintha a lottón minden variációt szétosztanánk egymás között ezáltal valaki biztosan nyer míg a többiek nem,viszont a következő héten már más következik,de mivel egy adott társaságon belül osztottuk szét a tippeket,vagyis a vesztesek vállalták a vesztést,ezért őket megilleti a nyeremény arányos része!Javaslom,hogy max.kétesélyekkel játszunk,mert ilyen szisztémában a háromesélyt is lelehet fedni!Szerintem ezzel a módszerrel nagyon sűrűn megfogjuk a meglepiket ráadásul mindenki gyenge pontja rövid időn belül kimutatkozik és utána tudunk rajta erősíteni!A lényeg summázva,hogy az eddigi kispénzű eredménytelen és eszetlen,egyéni próbálkozásainkat váltsuk át összefogással közös sikerekké!Így elsőre ennyi,várom a hozzászólást és javaslatot!

 • euroaron május 13. 21:18 (#19) | Válaszolok

  aha.
  hát most már késő van, de majd pár napon belül reagálok!
  jóéjt.

 • totorobert május 13. 21:44 (#20) | Válaszolok

  Ha lehet a héten tenni próbát,akkor megpróbálhatjuk mindkét totón,méghozzá úgy,hogy az alaposzlop iránytűje legyen az expekt odds menüje,valamint össze is állíthatunk egy egyedi mérkőzés kombinációt egyénenként szimpatikus meccsekből!Döntsetek!

 • euroaron május 14. 08:34 (#21) | Válaszolok

  totorobert: csak kétesélyt szabad “játszatni” – annak van információértéke! és a kétesélyek száma igazából lényegtelen…
  de, ha a rangsor is számít, akkor lehet szó akár 14 háromesélyről is. nem ismerem az értékelési rendszered, hogy melyik illek bele jobban.
  viszont: elaprózni az erőt felesleges. mindig a legjobbra kell rámozdulni. ergo: magyar vagy supertoto? utóbbi ócsóbb, ami pariban van a magyar 14 millával. de ha nem viszik el most a magyart, akkor jövő héten már azt nem lehet überelni…*

  * = csak super és magyar alternatívákat feltételezve…

 • totorobert május 14. 10:00 (#22) | Válaszolok

  Aron!Most Te forgatsz a szavaimon,ez az én módszerem!Komolyra fordítva,csak javaslat a kétesély és nem kötelező formátum.Indokom mellette:sokszor tapasztaljuk,hogy a fix meccsek elmennek,ami rengeteget ront a végeredményen,viszont a háromesély 1in1-ben kalkulálva a ráfordítást növeli,vagyis arany középút a kétesély,ha jön hoz,ha nem akkor nem visz annyit mint a fix.Arra a felvetésre,hogy mit játszunk(bocs,ha helytelen,de fogalmam sincs,hogy helyes”tt vs.ssz”)meg megadja a próbajáték a választ!Úgy gondolom,hogy amennyiben a közös elképzelések mentén kialakítjuk a taktikánkat,akkor lesz annyi nyereményünk,hogy mindhárom fogadást intézhetjük,ezért szeretném ,ha mind a két totót paryba vennénk első játék alkalmával,pénz nélkül!Most a számomra legrosszabb,hogy még mások nem látnak fantáziát ebben a dologban!Jöhet a válasz!

 • euroaron május 14. 10:28 (#23) | Válaszolok

  értem.
  akkor…
  supertoto: 2X-2X-1X/2X-2X-2X/1X-2X-1X-2X/1X-1X-1X-1X
  magyar: 1X-1X-1X/1X-1X-12/X2-X2-1X/12-X2-X2-12/1X

  NINCS SÚLYOZÁS!

 • Zsóti május 14. 11:01 (#24) | Válaszolok

  supertoto: x1-2x-1x-x1-1x-21-1x-21-1x-2x-2x-21-1x-x1
  magyar: x2-1x-21-1x-x1-2x-x1-2x-1x-x2-21-2x-x1-1x

 • totorobert május 14. 11:48 (#25) | Válaszolok

  Áúá!Úgy látom mocskosul félreérthető vagyok!Ne haragudjatok meg rám,de én nem pontosan erre gondoltam,bár egy alapsort ebből is össze lehet hozni és arról elmozdulni!Na tehát a minimális befektetés nálam azt jelenti,hogy magyaron 1600Ft,6kétesély direktbe v. ebben az értékben kétrészes,9kétesélyes kulcs(megállapodás kérdése),míg szuperen lehet 7kétesély direktbe.A kollektív szellem lényege pedig,hogy mindenki máshova teszi a fixeit és a kétesélyeit(megállapodásunk alapján),igy biztosan megfogható a papírnak gondolt,aztán mégis elszállt meccsek sokasága!A megjátszandó oszlopoknál,pedig egy valaki bevállalna abszolút 14 papírt,míg egy másvalaki 14 meglepit játszana,maradék 2-3 játszó pajtásunk,pedig kreatívan ezek közé helyezné játékát.Most már a kérdés csak az hogy mi a papír és meglepi?Erre jó támpont a bukik odds ajánlata:nagyon alacsony szorzó papír,magas meglepi!A pénzre visszatérve:ha összedobjuk és egy komoly tipposzlopot állítunk össze akkor,ha elszáll,egészen biztosan jönnek a kritikák és szétröppen a banda,ezért jobb kis összeggel több oszlopot,saját szájunk ízét belekalkulálva JÁTSZANI,mert így van esély rá,hogy valakinek jön jó eredmény,tehát a sikerélmény összetartó erő lesz,ráadásul tudunk egymásnak javaslatokat tenni egyéni javulásunk érdekében!Aron és Zsóti bocsi,hogy ilyen nyavalyás vagyok,de a kérésem,hogy előbb a pénzbeli korlátokban,majd utána a megjátszandó indexben állapodjunk meg és azután adjunk tippeket az így kialakított paraméterek mentén!Egyébiránt,Zsóti a tippelésed azt jelzi,hogy Te is hajlandó vagy részt venni a közös játékban,mert akkor elég jól állnánk a kezdési időpontunkkal!

 • euroaron május 14. 12:08 (#26) | Válaszolok

  hoppá… izé e…
  ha én kapnék ilyen 0-6-7 illetve 0-7-6 indexű kulcsokat, olyan 1, de talán 2 eltéréssel is venném figyelembe őket, és csak azokból mazsoláznék élesjátékra, amelyek a fenti feltételnek nem felelnek meg!
  ugyanakkor. 14 eseményből átlagban olyan 7-11 papírkimenetel szokott előfordulni, ergo aki papírt játszik, az a kollektívának csak ballaszt. ugyanígy a fullmeglepetéses csóka is veszteség. ezeket minek megjátszani?
  robi, jó a megközelítésed, de most sok a dolgom, holnapra viszont kifejtek neked privátban egy szisztémát, amit aztán persze alaposan meg kell még mérni, mert zsótinak és gyuribának már felvázoltam, és hümmögtek, de több ész többet gondol!

  kapcsolódó kérdés: a totótippjátékban részt veszel amúgy?

 • totorobert május 14. 12:26 (#27) | Válaszolok

  Látod Aron!A 14-ből 7-11 az én felismerésem is!Ha tehát ennél eredményesebb akarsz lenni,akkor másképpen kell játszani,mint eddig!Ezt látom évek óta,de nincs olyan aki az eddigiekben felvázoltakba pénzen kívül,egy kis ötletezéssel beszállt volna.Ha egyedül állítom össze akár mekkora összegű,akár mekkora számú játékomat akkor is szubjektív lesz(!)az eredmény, és mindegyik szelvényen elfog menni valami,ezért van szükség több oldalú megközelítésre!Kíváncsi vagyok a Te verziódra is biztosan vannak benne nagyon hasznos ötletek,mert eddig is kreatív próbálkozásaid vannak képben,Rólad.A totótippjátékban részt veszek,de nagyon felületesen kezelem,így szerintem nagyon hátul kullogok,viszont a meglepik nagy része idejött hozzám és ha lenne ilyen verseny ott biztosan az élen állnék!Tudhatod,hogy én meglepi vadász vagyok!

 • euroaron május 14. 12:44 (#28) | Válaszolok

  á, meglepetésben zsóti verhetetlen… ;)
  na, mivel végeztem, írok ma, asszem.
  remélem be tudom fejezni…

 • totorobert május 14. 13:36 (#29) | Válaszolok

  Ha zsóti ilyen “nagyágyú”,Te pedig papírban vagy verhetetlen,akkor gondolom jól megéltek a nyereményeitekből!?Irígyellek benneteket!Mióta játszotok együtt és db-ra mennyi nagy találatotok volt?Egyébként meg a felvetésemtől azt reméltem,hogy felpezsdülhet újra az oldal,mert szerintem kezd leülni egy kicsit,mintha mindenki a másiktól várná az ötleteket,jó tippeket!Ezzel szemben viszont még a jó,öreg gyuribáttya sem tett egy kézlegyintést sem!Egyedül a tippelő megy igazán,de ott is csak egy ember örülhet alkalmanként én többet várnék mindenkitől!

 • euroaron május 14. 13:46 (#30) | Válaszolok

  reobi: email ment.

  amúgy idén még nem fizettem be a játékra egy vasat sem, és zsóti is a hozományból nyomja. és a jelenlegi szint szerint ez még vagy két hónapig így is lesz… persze ha közben valami befigyel, akkor nyilván tovább…

 • Hobbytotós május 14. 21:34 (#31) | Válaszolok

  Totorobert és Euroaron: ha ti ketten összefogtok, akkor abból biztosan valami jó jön ki és én szivesen csatlakozom.
  Maximálisan egyetértek Robi azzal a megjegyzéseddel, hogy “az eddigi kispénzű eredménytelen és eszetlen,egyéni próbálkozásainkat váltsuk át összefogással közös sikerekké”, de hogy őszinte legyek nem értem azt a 13+1 kétesélyes változatot. Azóta persze lehet, hogy már valami egész mást találtatok ki. Szóval érdeklődéssel várom a fejleményeket és a konkrét feladatokat.

 • euroaron május 14. 22:07 (#32) | Válaszolok

  robi, a freemail beszart megint, holnap tudom csak elolvasni a leveled. annyit láttam, hogy küldtél, de utána… majdnem kettétört a laptopom… eh…
  asszem átmenek gmailre.
  frímél suxs.

 • totorobert május 15. 05:21 (#33) | Válaszolok

  Hobby!Úgy látom jó,hogy nem a tanári pályát választottam,mert félreérthetően írtam le a gondolataimat!Aron és zsóti is félreértették most fogom majd tisztázni a gondolataimat velük is!Nagyon bízom benne,hogy végül sikerül a megfelelő elképzelést kidolgozni,végül is a szövetségek adnak egy kis időt rá!Azt gondoltam,hogy egyszerű lesz beindítani egy erős,jó taktikájú csapatot,de úgy tűnik,ez még a net világában is időt és agyalást igényel!Kitartást,türelmet kérek Tőled,azután nekivágunk a csúcshódításnak!Kicsit tempós lesz a hetem további része,ezért már most kívánok egy nagy kalappal!(meglepetés menübe beveszem a rostock,torino és udine viktoryját,de Te csak az érzéseidre hagytkozz!)

 • totorobert május 15. 05:41 (#34) | Válaszolok

  Aron!Útálom a freemailt,de majd újra próbálkozom!Én ismerem azt a slágert,hogy:nem adom fel!Viszont az rajzolódik ki,hogy a hétvégére hét csapás kezdi sújtani az elképzeléseimet:1.baszakodik a mail,2.tudod itt vidéken előfordul,hogy eltéved az áram és vissza kell terelni,na ez lesz ma nálunk,így nem valószínű,hogy a nap nagy részében rizikózok egy új gépért,3.pénteken este 7-ig nincs esély netre,4.vége a bajnokságoknak,5.az anyósom hanyagolja a lányát,ezért Ő,a fülemet rágja a géphasználat miatt,6-7 ezt most látom,hogy nincs,akkor végül is jól állok!Bocs ha ma csak késő du.tudok jelentkezni!Remélem a közös okoskodásunkból lesz majd annyi hasznunk,hogy nekem szimpi,mediterrán helyre tudok költözni és csak a tenger és foci és család lesz a munkám!Ho-ho!Milyen utópisztikus?Neked és népi zenekarodnak is nagy kalappal kívánok a hétvégére!

 • euroaron május 15. 10:17 (#35) | Válaszolok

  robi, kitöltöttem, meg zsóti is, most gyurinál van, aztán megy hobbyhoz, hát ki tudja, tán még ma el is készül…

 • Hobbytotós május 15. 11:52 (#36) | Válaszolok

  Robi: türelmem annál is inkább van, mert jövő hét elején 3 hétre külföldre utazunk és most eléggé el vagyok foglalva az uti előkészületekkel, úgyhogy most nagyjából én is úgy állok, mint Te, csak más okból. Egyébként a mediterrán hely nekem is szimpi. Köszönöm a jókívánságaidat, én is hasonló jókat kívánok Neked.


Szólj hozzá Te is!