Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan11

Totó – 2. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek 1 hozzászólás

A 2. héten sok pont juthat a vendéggárdáknak, legalábbis így kalkulálokA jól szereplő olasz klubok nagy része idegenben kezdi meg az új évet, természetesen győzelmi eséllyel. Viszont közülük csak az Internek adok fixet. A másik talján egy esélyt a Laziónak szántam, a Genoa ugyanis gyakran szerencsétlenkedik, ha vendégségbe utazik.

A maradék két fix a szigetekről érkezik. A MU hazai győzelme mindenféle fenntartás nélkül bekalkulálható, ám a Liverpool fixre vétele a Boro ellen megkérdőjelezheti az elmém épségét. Ám én hiszek abban, hogy az erős, széles kerettel bíró gárdák ki tudnak kecmeregni a gödörből. A Riverside Stadionban erre van is lehetőség, hiszen itt az előző két meccsen a West Ham és az Everton is nyerni tudott.

Ha már Everton. A Stolverkosok nagyon nagy összecsapáson vannak túl, a Chelsea elleni Ligakupa-elődöntőben 2-1-re kikaptak Londonban, de a 92. percben még 1-1-re álltak. Ez erőt adhat a City ellen, no meg az is, hogy a kisebbik Manchester idegenben finoman szólva sem remekel.
A Bolton legutóbb október végén kapott ki otthon a bajnokságban, így nem gondolom, hogy a Blackburn elkapja.

Az olaszokról már szóltam. Az Inter mellett a Roma, a Juventus, a Fiorentina és az Udinese is idegenben játszik. Mind a négy gárda szerez minimum egy pontot, de lehet, hogy hármat.
A Torino és az Empoli hazai veresége meglepetés lenne.

A 2. hét tipposzlopa:

1. Everton-Manchester City 1x
2. Middlesbrough-Liverpool 2
3. Manchester United-Newcastle 1
4. Empoli-Reggina x1
5. Catania-Juventus 2x
6. Atalanta-Roma x2
7. Cagliari-Udinese 2x
8. Lazio-Genoa 1
9. Parma-Fiorentina x2
10. Sampdoria-Palermo x1
11. Siena-Internazionale 2
12. Torino-Livorno 1x
13. Bolton-Blackburn x1
+1 Milan-Napoli 1Hozzászólások
  • ginobili január 12. 07:32 (#1) | Válaszolok

    nah nézzük a heti totot–everton behuzza 1es-pool nem hibáz többet 2es-mu kötelezö gyözelem 1-empoli otthon jó a iju zseni csatárukkal 1-juve xnél roszabb nem lesz x2-roma ugyszint x2-udinese xnél rosszab nem ugyszint x2-lazio otthon mostmár nyer 1-fio ugyszint xnél rosszabb nem x2-samp otthon behuzza 1-inter sima 2-torino otthon recobával 1-bolton is nyer otthon 1–milan sima 1es nincs sok meglepi talán a pár x


Szólj hozzá Te is!