Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj22

Totó – 21. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek 33 hozzászólás

Vass Ádám Jól jön egy kis váltás, már eléggé unalmas volt a Bundesliga – Seria A vonal. Mostantól néhány hétre előtérbe kerülhetnek a válogatott mérkőzések. Persze az olaszokat most sem nélkülözzük, ám egy osztályt ugrunk.

Mindenképpen nehezíti a dolgunkat, az enyémet legalábbis nehezíti, hogy kevéssé vagyunk jártasak az olasz másodosztály küzdelmeiben. De itt is segít a tabella-forma-„szükség” szentháromság. Ez alapján fogok tájékozódni.

De kezdjük a fixekkel, hogy könnyebb legyen tájékozódni. A horvátok győzelme mellé nagy nyugalommal odatolhatjuk az egyest, Eb-re készülnek, otthon lesznek, és sokkal jobbak, mint a moldávok.
A helvétekre majdnem ugyanez vonatkozik, azzal a különbséggel, hogy nem sokkal jobbak a szlovákoknál, csak szimplán jobban. Ez is elég a győzelemhez.
A Lecce még egyenes ágon feljuthat a legjobban közé, hiszen csak egy pont a hátránya a második Bolognával szemben. Meg is pörgették az elmúlt heteket a sárga-pirosak, 14 fordulón keresztül veretlenek maradtak. Legutóbb viszont otthon kaptak ki a Baritól. Idegenben jobban megy, hármat nyertek zsinórban. Messinából is elhozzák a pontokat.

A negyedik fix nagyon nehezen született meg. A görög győzelem kézenfekvő lenne, de mivel új a szövetségi kapitányunk, benne a pakliban, hogy motiváltabb lesz a gárda az átlagnál. Így végül a Brescia mellett tettem le a voksomat. Feczesinék az előző tizenegy meccsükből csak hármat nyertek meg, az utóbbi két fordulóban nem szereztek pontot. Az előző három hazai meccsükön nem lőttek gólt! Ki lehet mondani: szörnyű formában vannak. Ám még így is megküzdhetnek a feljutásért, ha legyőzik Bresciában az idegenben roppant gyenge Frosinonét.

Van Basten biztosan kipróbál néhány taktikai elemet, megnézi, melyik támadó illik a leginkább az elképzelt szerkezetbe, ám azért arra odafigyel, hogy ne kapjanak ki.
Érzésem szerint az írek sem veszítenek otthon, nem szokásuk.
A Roma-Inter Olasz Kupa-döntő abszolút háromesély, megjósolhatatlan a kimenetel.

A Serie B-ben leginkább az idegenben szereplő együtteseknek fontos mind a három pont. De legalábbis egy mindenképpen. A Treviso a kiesés réme elől menekül, míg a Bologna és a Chievo fel szeretne jutni. Lehetőleg azonnal, rájátszás nélkül. Ehhez győzni kell a már mindenképpen a középmezőnyben végző Mantova és Grosseto otthonában. Azt hiszem, egyértelmű, hogy van erre sansz.

A 21. hét tipposzlopa:

1. Magyarország – Görögország 2X
2. Svájc – Szlovákia 1
3. Hollandia – Ukrajna 1X
4. Horvátország – Moldova 1
5. Írország – Szerbia X1
6. Roma – Internazionale X12
7. Albinoleffe – Rimini 12
8. Bari – Avellino X1
9. Brescia – Frosinone 1
10. Grosseto – Chievo 2X
11. Mantova – Bologna 2X
12. Messina – Lecce 2
13. Triestina – Treviso X2
+1. Törökország – Uruguay 1Hozzászólások
 • totorobert május 23. 06:54 (#1) | Válaszolok

  Véleményem szerint azért lesz nehéz hét,mert különösen nehezen behatárolható presztizsű meccseket szerkesztettek össze nekünk.Összességében egyetértek ezekkel a tippekkel,viszont én még várom a szlovákok,szerbek,frosinone és triestina győzelmét,bár az olaszB utolsó négy meccse inkább “tipikus biztonsági” X-nek néz ki!Mindenkinek jó hétvégét kívánok!HAJRÁ MAGYAROK!

 • totorobert május 23. 07:01 (#2) | Válaszolok

  Totópajtások!Szeretnék véleményeket kérni a nemzeti válogatottunkról,jó lenne egy kis vitát lezarvani!Vita indítónak annyi,hogy én még annyit sem látok Erwinben,mint amennyi Lotharban volt!Pár hónap múlva új kapitányunk lehet és két-három kör után kiszálluk a vb-re kijutás versenyéből.Nincs nemzetközi szinten öszehangolható edző,játékos és háttér!

 • euroaron május 23. 07:10 (#3) | Válaszolok

  játékos még csak akadna, de a többi… :/
  a görögöktől, hm, tehát, hm, kikapunk. miért is ne?

 • totorobert május 23. 07:23 (#4) | Válaszolok

  euroaron!Mondj egy nemzetközi,válogatott szinten,stabil,megbízható játékot nyújtó magyar srácot!Détári,Kiprich,Garaba és a Disztl fivérek,Telek és Petryvel bejezve nem tudok megbízható játékost említeni!Még a csupaszív harcos Lipcseit sem lehet ideemlíteni,hát még a mostaniak!Gera,Huszti,Dzsudszák jó játékosok,de a legfontosabb pillanatokban sérültek,nem ismerik föl magukat vagy hisztiznek!Edzőnek sokkal szívesebben láttam volna Pintér Atillát,Csertői Aurélt vagy Urbán Flórit vagy esetleg Makórol Kolozsvári “Limát”!

 • Izolder május 23. 07:24 (#5) | Válaszolok

  Hát ja, Ha X2-re veszem vmi csoda folytán nyerünk és a magyar foci virágzásáról beszél mindenki, persze ha 1X akkor sima görög győzelem mert hát miért ne lenne az..

 • Tibu május 23. 07:55 (#6) | Válaszolok

  totorobert!
  Ez hogy megint külföldi kapitányunk van a buzi kisteleki agyszüleménye de csak azért mert ha jól tudom ez koeman srác 10 guriga körül szakít nálunk és így valószinű a pityu se jár(t) rosszul anyagilag…..!!Nekem tökéletesen megfelelt Várhidi Petya aki csinálta a melót kisebb nagyobb sikerekkel mondjuk 1 milláért!!Gera,Huszti,Dzsudzsák,Halmosi,Priskin és a fiatal éretlen Németh Krisztián ezek a játékosok a magyar válogatottba a többiek sztm nem válogatott szintű játékosok de hát a sok rossz közül a kisebbik rosszat választják a kapitányok!!Magyar – Görög 1-2

 • euroaron május 23. 08:04 (#7) | Válaszolok

  “Nekem tökéletesen megfelelt Várhidi Petya ” (Tibu)
  az 5-3-1-1-es várhídi??? :D

 • euroaron május 23. 08:14 (#8) | Válaszolok

  robi: mind az, a kispaddal együtt stabilan és megbízhatóan szarok a pályán beisammen. néha valamelyikük jó teljesítményt nyújt, de az egy meccshez kevés. tutira lehet ellenük fogadni…

 • totorobert május 23. 08:36 (#9) | Válaszolok

  nem az a baj,hogy külföldi a kapitány,hanem az,hogy nem egy csodaembert hoztak,mint advocaat,renhagel,milutinovics,houllier,shafer vagyis akikben lehet hinni,mert így nehéz lesz közönséget produkálni és hangulatot varázsolni a meccsekre,így pedig babazsúrrá válik a gladiátor harc.Mondjuk azért annyi remény van,hogy Koeman europa csúcsára jutott és pici tüzet gyújthat a játékosokban,de kevésnek találom!Pl. Milutinovicsnak jobban alárendelnék magukat a játékosok,mert azért “névtelen” csapatokkal jutott ki több vb-re és jobban tudna illeszkedni a hazai viszonyokhoz is!Az mlsz élére,pedig inkább Nyilasi kéne,mert neki van tapasztalata,rálátása,befolyása,tekintélye a közönségnél,kluboknál és a nemzetközi focivilágban!

 • Tibu május 23. 10:18 (#10) | Válaszolok

  euroaron!
  Látod ezek vagyunk mi magyarok,megy a fika folyamatosan,de pl.amikor a Várhidi Petyával megvertük az olaszokat gondolom azé te is örültél………………..(5-3-1-1 várhidi)
  Én azt szeretném hogy mihamarabb bukjon meg az új szövetségi kapitányunk és menjen vissza “füvezni” a hazájába………..

 • totorobert május 23. 10:51 (#11) | Válaszolok

  Tibu!Várhidivel semmi baj nincs,gondolom Te is nézed azt a sportműsort ahol a legnagyobb csapatok taktikáját elemzi elég sűrűn,amiből következik,hogy előbb-utóbb úgyis ragad rá valami.Ez látszott is a munkáján,csak van egy semmire való mlsz vezetés akik a kezdeti sikerek után beakarták zsebelni a dicsőséget,de még ez sem elég,még bele is ugattak mindenbe és látjuk,mi sült ki belőle!Koemannak legalább annyi előnye van,hogy amikor beleakarnak szólni a munkájába,akkor elkezdi mondani ezt a mondatot : bocsánat,nem érteni,én nem tudni madzsar,szep város bukarest!Ha eredményt akar,csak ennyit tanul meg és nem lesz tolmács aki magyar beszédet fordítson,a játékosokkal biztosan tud angolul is értekezni,vagy ha nem akkor fogja a labdát és megmutatja,hogy mit akar!Én nem a kapitány,hanem a vezetés távozását sürgetem!

 • euroaron május 23. 10:55 (#12) | Válaszolok

  tibu, ez nem fika, hanem gólt kell lőni a győzelemhez!!!
  defenzív mentalitással meg nem lehet hosszú távon sikeres senki, pláne mellette népszerű is! lássad: glasgow rangers idén az uefa kupában… hálisten, beopták + a bajnokság is ugrott nekik a skót fradinak hála…

  amúgy rohadtul nem érdekelt az olaszok felett aratott diadal. semmi jelentősége nem volt, ahogy ennek a görög vendéglátásnak sem lesz, és ezt te is tudod, én is tudom, mindenki tudja. arra az egy az taljánok feltti győzelemre meg szomorú kontra a máltai vagy a moldovai szereplés… vagy zte, újpest, loki??? blama blama hátán.

  gól. gól, gól, gól. nem érdekel, SENKIT SEM ÉRDEKEL, ha kapunk ötöt, ha közben rúgunk hatot! legalább… milyen is a gólarányunk???
  szánalmas az egész…

  de hagyjuk, ne keverjünk bele érzelmeket, hanem csak hideg racionalitással – úgy mi a tipped?

 • totorobert május 23. 11:18 (#13) | Válaszolok

  aron!Jó,hogy említetted a moldovai szereplést!Emlékszem,hogy mindenki a mi pontszerzésünket várta és nagy zakó lett belőle,pedig én már akkor is megmondtam a blamát!A meccset látva,10 perc után látszott,hogy óriásokkal áll fel az ellenfél,erre mit csinálunk?Elkezdjük ívelgetni a labdát az egy szem,egy fejjel kisebb csatárunknak,míg az ellenfél a fizikai erejét kihasználva a pontrúgásokra épít,ráadásul még bele is megyünk a taktikájukba!Ez nem várhidi taktika,ebbe már akkor is beleugatott valaki,Ő már akkor is csak báb volt!Abban meg egyetértek én is,hogy gól kell,ehhez azonban jó lehet a támadó fociról híres holland fociból kinövő szakember,csak a körülmények összevisszasága zavar engemet!Az biztos,Lotharral és még az eredeti Várhidivel is érdemes volt meccsre menni,de most biztosan nem leszek ott,viszont,ha látszik valami küzdőszellem,akkor ennek a kapitánynak is szurkolok majd a helyszíneken!

 • euroaron május 23. 11:22 (#14) | Válaszolok

  mi azt, úgy emlékszem, 21re fogtuk anno, és ami ebben a meglepő, hogy zsóti ellenében én kardoskodtam a hazai kimenetel mellett…
  na persze, ettől még valahol máshol elment az a hét… ;)

 • jano47 május 23. 16:20 (#15) | Válaszolok

  Szerencsés tippelést mindenkinek! A 21. heti tippem (tudom némi szemöldökfelhúzást fog okozni) a következő:
  (21,12,12) (1,X2,2X) (2,2,1) (12,12,2,2) (2)

 • Vizes május 23. 18:03 (#16) | Válaszolok

  az én tippeim ezek voltak: 211 1×1 x11 22x x 1 ; 211 11x x11 xx1 x 1; xx2 x12 xx1 1xx 2 x; 211 12x 1×2 12x 1 1

 • Zsóti május 23. 22:25 (#17) | Válaszolok

  Nincs indok, de nyerni fognak a Magyarok. Megérzés…

 • Zsóti május 23. 22:26 (#18) | Válaszolok

  Azért ennek örömére senki ne rakja fel rá a havi fizut :D

 • totorobert május 24. 04:50 (#19) | Válaszolok

  Zsóti!Nálam a képernyőn nem látszik,hogy mit nyernek a magyarok!Vagy azt nem is írtad?Esetleg a 2020-as mozambik elleni afrika kupa selejtezőjének eredményére gondoltál?

 • Izolder május 24. 08:29 (#20) | Válaszolok

  Megérzés: Magyarok 1 Tény: Fix 2

 • Zsóti május 24. 10:00 (#21) | Válaszolok

  Afrikai csapatot nem vernek el a magyarok :)
  A labda gömbölyű :)

 • smith911 május 24. 20:50 (#22) | Válaszolok

  a mesében nincs ilyen eszméletlen ideges vagyok behuzzak a magyarok legközelebb 10ezerrrel megtenni a magyarokat bomba formaba vannak a csajok A:D:AS:DS:SA:DAS:

 • oszi május 24. 20:58 (#23) | Válaszolok

  Ez a magyar gárda a barátságos meccsek világbajnoka. :-) Az világbajnok olaszok utána most a Eb-győztes görögöket is megütöttük. De jó lenne egyszer tétmeccsen is…

 • totorobert május 24. 21:00 (#24) | Válaszolok

  Zsóti!Milyen Neked a szexuális életed,hogy ilyen jól jósolsz?Gratula a megérzésedhez!

 • totorobert május 24. 21:03 (#25) | Válaszolok

  aron!Ezt mocskosul benéztük,egyelőre tarozunk egy HAJRÁ MAGYAROKkal a válogatottnak és megérdemelnénk tőlük egy virtuális picsánrúgást!Most nagyon sajnálom,hogy nem mentem meccsre!

 • euroaron május 24. 21:12 (#26) | Válaszolok

  zsóti épp most hormonálisan aktív, majd holnap keressétek… ;)
  ja, koemann az isten, és minden faláb aranyláb, aztán tétmeccsen… ki is a leggyengébb a csoportban? andorra, vagy valami ilyesmi – na, az tuti bukó.

 • Firestarter május 24. 21:15 (#27) | Válaszolok

  Nem nehéz a recept :D Barátságos meccsen győzelem , tétmeccsen vereség :D Szép volt fiúk !! ÉS ne felejtsük el az U19 eseket se akik ma legyőzték a portugálokat , bejutotottak a legjobb 8 közé a döntőbe (52 ország közül). Hajrá !!

 • totorobert május 24. 21:32 (#28) | Válaszolok

  aron!csak egy másodpercre kapcsold ki a statisztikát és élvezd a győzelem ízét,ami Nektek ráadásul sok pézet is hozhat!Tudok egy jó terápiát : mondjad szépen-HAJRÁ MAGYAROK!-na még százszor!

 • euroaron május 24. 21:35 (#29) | Válaszolok

  nem akarok ünneprontó lenni, de most nézem a roma-intert.
  hát…
  a tempó…
  a védelem…
  és úgy maga a játék…
  ettől még a magyar győzelem szép, akár beégtek a görögök magukat, akár… nem, a görögök beégették magukat. elkomolytalankodták magukat, félváll, ilyes. ha svájc-ausztriában is így nyomják, a csoportkörök után búcsúznak is. :)

 • euroaron május 24. 21:35 (#30) | Válaszolok

  robi: inkább hajrá róma!!! :D

 • totorobert május 24. 21:44 (#31) | Válaszolok

  aron!egye fene!Viszont az olaszoknál inkább a kiscsapatokat szeretem elsősorban a regginat,mert személyes kötődésem is van hozzá!Nagyon szurkolok még a bolognának és egy régi kedvenc még a vicenza,de sajnos ők most kicsit gyenguszok!

 • haschi május 25. 13:27 (#32) | Válaszolok

  görögök lecseréték a félcsapatot és az utolsó 5év összes taktikáját próbálgatták. ezzel együtt szép győzelem, de annyit ér, mint ha semmi nem történt volna legalább kapott kis önbizalmat a koeman. ami még érdekes volt-a meccs utáni nyilatkozatok-ezek a fiúk roppant elszántnak és ne adj Isten inteligensnek tűntek. bárcsak lenne már vmi, mert szerintem a képességeink már megvannak hozzá. hajrá magyarok!!:)

 • Zsóti május 25. 14:27 (#33) | Válaszolok

  A toto tippjátékban tett valaki rajtam kívül a magyarok győzelmére? :) Elég kevés a 2% :)


Szólj hozzá Te is!