Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj25

Totó – 21. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek 1 hozzászólás

Vigyázzunk, mert az utolsó forduló jön! Ilyenkor fura eredmények születnek!…Az olaszoknál az utolsó forduló következik, és néhány kiscsapat ilyenkor megtáltosodik. A nagyoknak már majdnem mindegy, nekik meg valahogy bent kéne maradni.

Nos ilyen meccs lesz a Siena-Lazio és Reggina-Milan. Vélhetően kevésbé veszi komolyan az összecsapást a két BL-induló egylet.
De a többinél is érdemes lesz odafigyelni, ugyanis matematikailag még a 14. helyen álló Chievo is kieshet! Vagyis az utolsó körben még öt gárda folytat élet-halál harcot a kiesés ellen. Erre mindenképpen figyelni kell.
A Catania-Chievo meccsen a vendégeknek egy pont is elég az üdvösséghez, ám a Cataniának az kevés lehet. A Parma is győzhet, hiszen az Empoli már biztosan indulhat az UEFA-kupában.

Azért lesz néhány tétnélküli meccs is: az Ascoli-Cagliari, a Fiorentina-Sampdoria, az Internazionale-Torino és Udinese-Palermo összecsapáson csak az Inter győzelme tűnik fixnek.

A spanyoloknál a három bajnokesélyesre kell leadnunk a tippünket. Nos, szinte biztos, hogy mindhárom óriás begyűjti a három pontot.
A Német Kupa-döntőn a már bajnok VfB játszik a Nürnberggel Berlinben. A Nürnberg a bajnokságban oda-vissza legyőzte a svábokat, tehát okozhat meglepetést a Kupában is.

A 21. hét tipposzlopa:

1. VfB Stuttgart-Nürnberg x1
2. Ascoli-Cagliari x2
3. Catania-Chievo 1x
4. Fiorentina-Sampdoria 1x
5. Internazionale-Torino 1
6. Livorno-Atalanta x1
7. Parma-Empoli x
8. Reggina-Milan 2x
9. Roma-Messina 1
10. Siena-Lazio x2
11. Udinese-Palermo x1
12. Barcelona-Getafe 1
13. Sevilla-Zaragoza 1x
+1 Real Madrid-Deportivo 1Hozzászólások
  • Tomcsi május 25. 22:52 (#1) | Válaszolok

    Sziasztok!

    Nem kötözködésképpen írok, csak felhívnám valamire a figyelmet. A totótippek között X2-re veszitek a Reggina-Milan meccset, a tutiknál meg sima hazaira, és e mellett nagyon komoly érvekkel próbáljátok meggyőzni az embereket. Más-más csinálja a két rovatot, vagy hogy is van ez?

    Mindenkinek sok nyereményt, és eredményes tippelést kívánok!
    Üdvözlettel: Tomcsi


Szólj hozzá Te is!