Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún07

Totó – 23/1. hét

 Totó-tippek, Totó-esélyek 2 hozzászólás

Keane két gólt lőtt Macedóniában

Keane két gólt lőtt Macedóniában

Nem zárható ki, hogy a hétvégi tarolás után gyorsan érkezne a következő telitalálatos végeredmény, a 23. hét első fele egyáltalán nem tűnik rágós falatnak, hemzsegnek benne az egyesélyes párharcok. Ismét pályára lép a magyar válogatott, remélhetőleg hasonló eredménnyel, mint pénteken.

Külön postot nem szánunk Magyarország következő Eb-selejtező mérkőzésére, annyira kicsi a győzelmünk szorzója, hogy nem éri meg, már eredményt pedig nem tudunk elképzelni. Noha sérülés miatt a komplett támadósor kiesett – Szalai, Rudolf, Priskin és Gera -, a helyettesek, Szabics, Németh, Tököli és a kirobbanó formában kerülő Hajnal is alkalmas a feladatra, hogy feltörje a San Marinó-i védelmet. A miniállam játékosai csípni, rúgni fognak, de gyorsan meg kell törni az ellenállásukat. Minden bizonnyal a Király – Vadócz, Juhász, Lipták, Laczkó – Koman, Hajnal, Elek, Dzsudzsák – Szabics, Németh tizeneggyel kezdünk.

A németeknél is számtalan sérült van, nem játszhat például Schweinsteiger, Klose és Khedira sem, ám mivel eddig hatból hatot húztak be a selejtező sorozatban, aligha Azerbajdzsánban szakad meg ez a sorozat. Németország mellett szinte biztos, hogy Svédország és Bosznia is behúzza a maga hazai tétmeccsét.
Ami a felkészülési meccseket illeti: Spanyolország nagyon könnyedén verte az Arany-kupára melegítő USA-t, ezek után Venezuela sem okozhat gondot. Vélhetően több olyan hispán is szóhoz jut, aki szombaton csak tartalék volt. De Vicente del Bosque úgy keveri majd a lapokat, hogy a győzelem meglegyen. Brazília a hollandok elleni 0-0 után most már nem hibázhatnak, különben elsöpri a népharag Menezes kapitányt. A Copa Americára készülő selecao a románokat fogadja, mely mérkőzés egyben Ronaldo búcsúja is. Meglepő lenne, ha nem győzelemmel távozna a válogatottól a kerekded zseni.

Paraguay Bolíviát fogja legyőzni, Cardozóék nagyobb játékerőt képviselnek, akárcsak Norvégia a litvánoknál és Oroszország Kamerunnál. Ahol viszont el lehet botlani, az az ír-olasz, az Ecuador-Görögország és talán az Ausztria-Lettország mérkőzés. Az osztrákok pariban voltak ugyan a tartalékos németekkel, de ettől még az előző öt meccsüket elveszítették. A lettek Izraeltől oda-vissza kikaptak 2-1-re, de nekik már legalább van egy sikerük idén (Bolívia 2-1). A hellének jó passzban vannak, tíz mérkőzés óta veretlenek, New Yorkban sem kapnak ki.
A legkiegyensúlyozottabb meccs Liège-ben lesz, a remek, masszív és mostanában eredményes írek egyáltalán nem esélytelenek a tartalékosabb olaszok ellen. Trapattoni zöldmezesei az előző hat meccsükből ötöt megnyertek, a hétvégén Macedóniában 2-0-val szereztek három fontos pontot.

A 23/1. hét tipposzlopa:

1. Azerbajdzsán – Németország 2
2. Svédország – Finnország 1x
3. Bosznia-Hercegovina – Albánia 1x
4. San Marino – Magyarország 2
5. Norvégia – Litvánia 1x
6. Oroszország – Kamerun 1x
7. Ausztria – Lettország 1x
8. Írország – Olaszország x2
9. Venezuela – Spanyolország 2
10. Paraguay – Bolívia 1x
11. Ecuador – Görögország x2
12. Brazília – Románia 1
13. Kína – Koreai NDK x1
+1. Uruguay – Hollandia x

2011/23. hét Eddig 17 tipp érkezett.
    1 x 2 Tipp
1. Azerbajdzsán - Németország 0% 0% 100% 2
2. Svédország - Finnország 68% 27% 5% 1
3. Bosznia-Hercegovina - Albánia 63% 38% 0% 1
4. San Marino - Magyarország 6% 0% 94% 2
5. Norvégia - Litvánia 68% 32% 0% 1
6. Oroszország - Kamerun 46% 35% 19% 1
7. Ausztria - Lettország 58% 38% 4% 1
8. Írország - Olaszország 7% 48% 45% x
9. Venezuela - Spanyolország 5% 15% 80% 2
10. Paraguay - Bolívia 64% 28% 8% 1
11. Ecuador - Görögország 18% 61% 21% x
12. Brazília - Románia 94% 6% 0% 1
13. Kína - Koreai NDK 48% 41% 11% 1
+1. Uruguay - Hollandia 24% 53% 24% x

Kattints a meccsekre és fogadd meg őket egyenként is!

Itt megnézheted az oddsokatHozzászólások
  • sbarrett június 08. 00:03 (#1) | Válaszolok

    Írország intézte, hogy ne legyen papír.
    Amúgy papír…

  • negy4ketto június 09. 09:29 (#2) | Válaszolok

    Múlt héten tízesem volt, az újságárus hölgy kiröhögött, amikor kiváltottam a 120 forintot érő szelvényt: “hogy ő még ilyet nem látott”. Mondtam neki: tudja kedves milyen nehéz akár tízet is eltalálni?
    Most tizenegyesem van és kereshetek másik kifizető helyet. Kár, mert szimpatikus, csinos nő, de valószínűleg +1-es kell, Barca hazai vereséggel, hogy nevetés nélkül igent mondjon majd, amikor randira hívom.


Szólj hozzá Te is!